Correct en vlug geleverd

Correct en vlug geleverd

Score is 10

25 betaald om de volgende dag te...

25 betaald om de volgende dag te leveren met DHL. 4 dagen later toegekomen met b post.

Geen fouten maken waardoor ik...

Geen fouten maken waardoor ik genoodzaakt werd 80 km te rijden om een onderdeel te halen. Dus niet 2 werkdagen later leveren dan je beweerd.

Score is 10

Snelle levering,en goede prijs!

Snelle levering,en goede prijs!

Score is 8

Bestelling voldoet aan verwachtingen.

Bestelling voldoet aan verwachtingen.

Snel en betrouwbaar.

Snel en betrouwbaar.

Geen Belofte maken die je niet na kan komen

Beloven op de website en bij bestelbevestiging dat de bestelde goederen 1 werkdag nodig hebben voor levering. Zijn ondertussen een week verder en nog niets thuis. Ondertussen al elders moeten gaan aankopen omdat dit dringend was.

Besteld via internet en afgeleverd via...

Besteld via internet en afgeleverd via Post NL zonder problemen.

De bestelling werd snel geleverd maatwerkpakket niet

De bestelling werd snel geleverd, helaas het apparaat werkte niet. Gebruiksaanwijzing goed bekeken, werkte nog steeds niet. Telefonisch niet bereikbaar, via de mail werd gemeld dat het apparaat teruggestuurd kon worden. Dat moet je zelf betalen. Staat ook in de voorwaarden dus dat had ik kunnen weten, maar als je een niet werkend apparaat krijgt voelt dat niet goed.

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd. Helaas weinig info over verwachtte levertijd vanuit fabrikant.

Score is 10

Zocht naar wc zitting die maar op...

Zocht naar wc zitting die maar op enkele plekken op verkrijgbaar was. Voor de zekerheid gebeld of hij op voorraad was zoals aangegeven op de site. Vriendelijke medewerker geeft mij geholpen. Volgende das goede zitting gekregen en op tijd.

snelle service

Goudenheuvel 13