De site is heel duidelijk, art...

De site is heel duidelijk, artikelen zijn makkelijk te vinden. Heel tevreden.

Zeer behulpzaam aan de telefoon

Zeer behulpzaam aan de telefoon

Snelle service, iets eerder be...

Snelle service, iets eerder bericht wanneer (tijd) artikelen bezorgd worden.

Snelle levering met keurig hal...

Snelle levering met keurig halfuur van tevoren een tel.

Besteld, volgende dag binnen.

Besteld, volgende dag binnen.

Overzichtelijke site, artikele...

Overzichtelijke site, artikelen tegen scherpe prijzen.

***

***

Levering was oke. installatieb...

Levering was oke. installatiebeschrijving was niet compleet en onoverzichtelijk.

Prima aflevering!

Prima aflevering!

Prima klantenservice en een fi...

Prima klantenservice en een fijn contact. Komen hun afspraken na. Je wordt prima op de hoogte gehouden over de bestelling en levering.

Prijs is goed, gekozen vanwege...

Prijs is goed, gekozen vanwege de snelle levering. Echter ondanks de beloofde levering de volgende werkdag is deze niet op de volgende werkdag geleverd. Donderdag besteld en dus pas maandag ontvangen (de gekozen vervoerden bezorgt niet op zaterdag). Ik heb contact opgenomen met de aftersales om te vragen wat er mis was gegaan. Ik heb echter geen reactie mogen ontvangen. Ik denk niet dat ik nog een keer iets zou bestellen. Niet vanwege een mislukte levering (ik vermoed dat de fout bij de vervoerder ligt) maar vanwege het uitblijven van een reactie van de aftersales.

goed site, snelle levering

goed site, snelle levering

Top site

Top site

Prima website, snelle levering...

Prima website, snelle levering, precies wat ik wilde

OK

OK

Snelle levering.

Snelle levering.

Ondanks dat er beloofd werd da...

Ondanks dat er beloofd werd dat de bestelling de volgende werkdag geleverd zou worden en dit door het vervoersbedrijf helaas niet waar gemaakt kon worden, ben ik toch heel tevreden.

Sanispecials BV is na serieus ...

Sanispecials BV is na serieus controleren op prijs de echt goedkoopste. Geweldig

GOED

GOED

snelle eenvoudige bestel proce...

snelle eenvoudige bestel procedure en correcte aflevering

Vakkundige en snelle telefonis...

Vakkundige en snelle telefonische hulp bij het vinden en bestellen van onderdelen.

Duidelijke site, tijdige en go...

Duidelijke site, tijdige en goede levering, tevreden klant.

Voor de tweede keer iets beste...

Voor de tweede keer iets besteld. Bestelling eerstvolgende werkdag afgeleverd. Bezorgd via DPD. Uitermate tevreden over afwikkeling en bezorging. Sanispecials zal ik iedereen aanbevelen.

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch