Mooie producten en snelle leve...

Mooie producten en snelle levering

Prima service en heel snel gel...

Prima service en heel snel geleverd

Goede prijzen, vlotte bestelli...

Goede prijzen, vlotte bestelling, vlotte aflevering in Belgie.... geen minpunten

Concurrerende prijzen en lever...

Concurrerende prijzen en levering binnen afgesproken termijn.

bestelling verliep perfect.

bestelling verliep perfect.

Snelle levering, klacht over 1...

Snelle levering, klacht over 1 van de 2 geleverde kranen vlot en prettig opgelost door de heer *** heel tevreden, ik kom graag terug, ga zo door. Groet, ***

Snel en eenvoudig, enige smetj...

Snel en eenvoudig, enige smetje is misschien dat ze gebruik maken van DPD. Die man/vrouw vond het nodig het pakketje in de kliko te dumpen terwijl ik gewoon thuis was.

Ik heb een keukenkraan gekocht...

Ik heb een keukenkraan gekocht, gessi oxygene, ter vervanging van mijn oude kraan. Na 8 jaar begon de oude te lekken. De kraan was nu flink goedkoper dan toen, zeker bij deze winkel! Levering per omgaande netjes verpakt.

Vlotte levering en prima verpakt.

Vlotte levering en prima verpakt.

Correcte levering van bestelde...

Correcte levering van bestelde product.

Het product was bij U het goed...

Het product was bij U het goedkoopst. Kwam onbeschadigd en op afgesproken tijd binnen.

Goed werkende en uitziende web...

Goed werkende en uitziende website en in mijn geval ook de prijs? De op voorraad zijnde artikelen lijkt mij een voordeel.

Keurig op tijd geleverd en vol...

Keurig op tijd geleverd en volgens afspraak geregeld.

Wij zijn vriendelijk en deskun...

Wij zijn vriendelijk en deskundig geholpen in de showroom in Geldrop. We hebben alle modellen van Sani Broyeur kunnen zien, erop zitten, en de werking ervan is ons duidelijk uitgelegd.

site werkte prima, stond allem...

site werkte prima, stond allemaal duidelijk beschreven en de mails waren ook duidelijk, wat ik wel jammer vond was dat de lever datum vrijdag zou zijn maar dat het pas maandag geleverd werd, terwijl ik nog wel alles had afgerond voor het aangegeven tijdstip. verder was alles naar volledige tevredenheid verlopen en genieten mijn ouders weer van warm water in de keuken.

Duidelijk en eenvoudig

Duidelijk en eenvoudig

Snelle afwikkeling van de best...

Snelle afwikkeling van de bestelling.We werden goed op de hoogte gehouden van ,wanner de bestelling thuis afgeleverd werd. Het was prima voor elkaar zeer tevrede.

Snel besteld.

Snel besteld.

***

***

Vandaag besteld, morgen in hui...

Vandaag besteld, morgen in huis, zoals beloofd

Nettw levering, goed verpakt. ...

Nettw levering, goed verpakt. 1 artikel was defect bij aankomst. Dmv. restitutie netjes afgehandeld. Ik zou hier weer bestellen &#128522

Prima fonteintje, redelijke pr...

Prima fonteintje, redelijke prijs en snel geleverd.

Scherpe prijs, snelle levering...

Scherpe prijs, snelle levering, fysieke winkel.

Snel geleverd en de *** wastaf...

Snel geleverd en de *** wastafelkranen werken uitstekend

Snelle en perfecte levering. A...

Snelle en perfecte levering. Apparaat in perfecte staat toegekomen.

Goudenheuvel 13

5234 GA 's-Hertogenbosch