Veel aanbod en leuke snacks

• Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? /
  • Hoe groot is de kans dat je opnieuw bij Snack Society zou bestellen? Zeker weten!

Goeie verkopers, leuke producten. Aanrader: geen beef jerky

Alles bovenstaande

• Hoe beoordeel je de smaak en kwaliteit van onze snacks?
  • Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Niets, zeer aangenaam
  • Hoe groot is de kans dat je opnieuw bij Snack Society zou bestellen? Grote kans

Goeie service!

Goede service!

• Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? /
  • Hoe groot is de kans dat je opnieuw bij Snack Society zou bestellen? Misschien

Super goede ervaring

Vriendelijk ontvangen en alles werkte soepel

• Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Meer keuze

Toffe beleving met heel vriendelijk service en heerlijke snacks

Zelf de doos is het geld waard oprecht zeer mooi gemaakt.

• Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? No comment

Mooie opening en heek vriendelijk personeel. De boxen van snack society zien er heel aantrekkelijk uit. Ik zal ervan smullen!

• Hoe beoordeel je de smaak en kwaliteit van onze snacks?
  • Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Nog meer producten apart verkopen

Lekker!

Origineel concept

• Hoe beoordeel je de smaak en kwaliteit van onze snacks?
  • Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Meer dingen apart te koop stellen

Heel aangenaam

• Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Afrika box aanbieden

Smakelijke wereldreis in een snackbox.

Leuk initiatief met internationale snackboxen vol verrassende smaken. Mooi uitgewerkt en duidelijk met veel inzet gedaan. Aanrader!

• Hoe beoordeel je de smaak en kwaliteit van onze snacks?
  • Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Niet iedereen(aandeelhouders) krijgt info via mail.

Subliem

Lekkere box gekocht met veel variatie, ik koop zeker nog eens opnieuw!

• Hoe beoordeel je de smaak en kwaliteit van onze snacks?
  • Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Misschien verschillende boxen? Aperitiefbox/sneukelbox/

Voor herhaling vatbaar.

Uitstekende producten en service!

• Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Geen idee

Topproducten

Variatie in het assortiment .

• Hoe beoordeel je de smaak en kwaliteit van onze snacks?
  • Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Meerdere producten apart verkopen.

Leuk initiatief

Leuk, nieuw minibedrijf ! Nieuwe, onbekende producten proeven is leuk.

• Hoe beoordeel je de smaak en kwaliteit van onze snacks?
  • Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Steeds nieuwe variëteiten opzoeken. Geen grote boxen.

Super lekker

super lekker eten en drank

• Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Meer reclame

Het is meer dan een snack, het is een beleving.

Ik vind het mooie boxen en handig dat je ook de individuele snacks kan kopen. Het zou leuk zijn om mijn eigen box te kunnen samenstellen.

• Hoe beoordeel je de smaak en kwaliteit van onze snacks?
  • Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Misschien op meerder platformen adverteren en ook intensiever adverteren.

Super vriendelijke mensen en zeer goede service!

• Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Ruimer aanbod

Ik heb snacks gekocht bij de1 1ste ontmoeting en ze waren echt lekker

• Wat kunnen wij volgens jou verbeteren aan Snack Society? Meer keuzes

Sionstraat 8

8500 Kortrijk

+32 486 32 91 89

Over Snack Society

Snack Society is een Belgische snack-specialist die unieke en verrassende snacks aanbiedt die je niet in de klassieke supermarkt vindt. Via hun webshop en pop-up shops brengen ze een wisselend assortiment internationale (en vaak limited-edition) snacks uit o.a. Azië, de VS en Europa. Ideaal om zelf te ontdekken of om cadeau te geven.