Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken een warm welkom en een aangename winkelervaring. De kwaliteit van de producten en de service worden geprezen, met een brede keuze en verzorgde verpakking. Sommige klanten willen graag meer variatie in ontwerp en designs. Over het algemeen is de winkelervaring positief, met nadruk op kwaliteit en service.
Heel warm ontvangen en met een mooie tote bag naar huis.
1 April 2026
Anouk
Heule
Leuke winkel!
18 March 2026
Eline
Wevelgem
Goeie kwaliteit tshirt top design en handtekening gekregen van verkopers op t-shirts
4 March 2026
Nicola
De Pinte
Veel keuze
4 March 2026
Milan
Kortrijk
Heel goede, vriendelijke en snelle service!!
26 February 2026
Anja vanroose
Roeselare
Dankjewel voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat onze service als heel goed, vriendelijk en snel werd ervaren. Dat betekent veel voor ons, en we helpen je graag opnieuw verder in onze pop-up!
Aangenaam
26 February 2026
Meersschaert Bart
heule
Dankjewel voor je positieve feedback! Super om te lezen dat je ons initiatief aangenaam vindt. Jouw steun geeft ons extra motivatie.
mooie pulls en T,shirts..
20 February 2026
Micheline verstraete
deerlijkseweg 232 8790 waregem
Dankjewel voor deze fijne woorden! Super om te lezen dat je onze T‑shirts en pulls zo mooi vindt. We hopen je snel opnieuw te mogen verwelkomen.
16 February 2026
Quinten
Otegem
Dankjewel voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat je onze pop‑up als een leuke en vernieuwende ervaring hebt beleefd. Dat motiveert ons enorm om dit verder te zetten!
Goeie kwaliteit, misschien meer foto’s plaatsen van jullie polo’s en t- shirts met de verschillende kunst op de kledij die een persoon draagt.
12 February 2026
Mieke
Anzegem
Hartelijk dank voor je positieve feedback! Geweldig dat onze hoodies en T‑shirts in de smaak vallen en dat je de kwaliteit apprecieert. Je suggestie om meer foto’s te tonen van onze kleding, nemen we graag mee in onze verdere uitwerking.
Leuk concept en tof dat ze dit zelf bedrukken. Goeie kwaliteit en snelle service. Zeker een aanrader Ik kom zeker nog eens langs in de pop-up
11 February 2026
Saskia
Izegem
Dankjewel voor je positieve feedback! Super dat je ons concept leuk vindt en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en service. Je aanbeveling en je belofte om nog eens langs te komen waarderen we enorm. Tot snel in de pop‑up!
Ik heb een totebag gekocht van Shirt van ’t Stad en ben daar heel blij mee. Ik wou ook graag een trui bestellen, maar die was jammer genoeg niet gedrukt (jammerrrr). Het standje zag er leuk uit, al miste ik persoonlijk wat enthousiasme. De kunstwerken vond ik mooi, maar ik had het fijn gevonden om een bredere selectie te zien, bijvoorbeeld meer variatie in stijlen zoals digital art, werken met meer betekenis of zwart-wit ontwerpen. Gelukkig word ik op de hoogte gehouden wanneer de trui wél gedrukt wordt, zodat er alsnog aan mijn wens voldaan kan worden (top-service!?). Toch ben ik heel geïnteresseerd in kunst en vind ik het een sterk en mooi concept dat ik zeker verder blijf volgen.
11 February 2026
Tyana
Deerlijk
Super bedankt voor je review Tyana!
Fijn dat je blij bent met je totebag. Jammer dat de trui er nog niet was, maar goed nieuws: onze collectie breidt elk moment uit! We hopen je snel te verwelkomen in onze pop-up en je te verrassen met nog meer kunst!
Wij zijn Shirt van ’t Stad, een winkelconcept waarin mode en lokale kunst samenkomen. We verkopen truien, T-shirts en totebags bedrukt met originele ontwerpen van kunstenaars uit Kortrijk.
De focus ligt op draagbare kunst die een persoonlijke en lokale identiteit uitstraalt. Klanten kopen niet alleen een kledingstuk, maar dragen een stukje cultuur van de stad Kortrijk.
Sionstraat 8
8500 Kortrijk