Top kwaliteit

Lekker toegankelijk, vlees uit voorraad en voor bijzondere gelegenheden, allemaal top kwaliteit tegen nette prijzen

Super enthousiaste mannen met topproducten voor een eerlijke prijs

Super makkelijk bestellen via de app. Reageren snel, mooie producten. Ze hebben echt van alles wat.

Ik ga hier vaker vlees bestellen

Ontzettend lekker vlees van goede kwaliteit, voor een mooie prijs. Bovendien uitstekende service. Echt een aanrader.

Waanzinnig lekker vlees!

Altijd goed geholpen met lekkere stukken vlees!

Toppers!

Super kwaliteit

Goede kwaliteit vlees en zeer vriendelijk contact

Het vlees is van goede kwaliteit, perfect voor een goede bbq. Daarnaast geven deze jongens heel goed advies en ze staan altijd klaar voor je. Verder hebben ze een mooi pand, heel netjes en zijn heel netjes in de communicatie.

Bevalt mij uitstekend

Luxury Meat is een online slager voor echte liefhebbers en pitmasters. Het assortiment bestaat uit exclusief kwaliteitsvlees: perfect gemarmerde steaks, grote cuts en bijzondere stukken die ideaal zijn voor de barbecue. De kwaliteit is top en dat proef je. Elk stuk vlees is vol smaak en perfect geschikt voor grillen, low & slow of reverse sear. Bestellen gaat eenvoudig via de website, maar ook via WhatsApp, wat het extra persoonlijk en makkelijk maakt. Luxury Meat is de juiste keuze als je alleen het beste vlees op je BBQ wilt leggen

Het vlees is van hoogwaardige kwaliteit, super mals en smaakvol, en heeft een prachtige kleur. Wat het helemaal afmaakt: de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Voor deze kwaliteit betaal je normaal veel meer. Absoluut een aanrader voor iedereen die van goed vlees houdt. Ik bestel hier al een tijdje en blijf ook zeker in de toekomst nog bestellen.

Betaalbaar kwaliteit vlees!

Via vrienden hier een keer terecht gekomen om vlees te halen voor een bbq. Gelijk maar wat extra gehaald voor thuis en sindsdien haal ik hier toch regelmatig vlees. Elke week nieuwe aanbiedingen en leuke prijzen, vriendelijk personeel en erg makkelijk te bestellen via WhatsApp en af te halen in Alphen aan den rijn.

Snel, vers en mooie prijs

Mooie producten die snel in huis kunnen zijn

De kwaliteit en de service van dit bedrijf is excellent!

Ik bestel zeer regelmatig en ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit. Ook vind ik de variatie in het aanbod prettig. De service is vriendelijk en altijd correct. Kort gezegd top bedrijf!

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Geweldige service!

Het vlees van Luxury Meat is van top kwaliteit, zeker voor particulieren. De chicken strips zijn bijvoorbeeld geweldig lekker en makkelijk te bereiden, mijn kids houden ervan! Maar ook de spareribs, varkenswangen, picanha en ga zo maar door zijn van restaurant kwaliteit. Het assortiment is zeer uitgebreid! De communicatie en service zijn geweldig. Korte lijntjes, snelle reacties en ruime ophaaltijden. Daarnaast zijn Timo en Neal top gastheren!

Super dienst en top produkte

Goed vlees voor een eerlijke prijs!

Goede ervaringen met dit bedrijf met enthousiaste mannen die je goede adviezen geven en uitleg als je iets nieuws probeert. Top dat je elke dag je bestelling kan ophalen. En… heerlijk vlees!!

...lekkerste vlees ...

Snelle service.. Vlees is top kwaliteit.. Timo & Neal toppers..

Geweldig!

Hele goede ervaring met luxury meat. Aardige gasten die altijd bereikbaar zijn om te helpen met vragen!

Uitstekend vlees en goede service

Ik bestel hier al langere tijd iedere 2 weken vlees. (Gezin van 4) Mooi vlees dat past in mijn keto dieet. Gekoeld aan huis of afhalen. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en ze staan ook altijd open voor feedback. De prijzen zijn ok en ze hebben voortdurend leuke aanbiedingen. Aanrader!

Geweldig vlees voor een fantastische prijs!

Vanaf het eerste begin ben ik echt onder de indruk van de kwaliteit van het vlees en de service. Onwijs bedankt mannen!

Super strakke tent met heerlijk vlees

Nette mannen .. komen afspraken na Geen gezeur .. lekker doorgaan zo !

Ik ken Neal al een lange tijd, hij is altijd al bezig geweest met vlees. En in die tijd heeft ie een mooi bedrijf opgezet. Van vlees halen bij moeders vriezer tot vlees ophalen bij zijn nieuwe pand! Heel lekker vlees, en geeft altijd advies mocht je twijfelen tussen soorten. Kom snel weer vlees halen! Aanbevolen: biefstuk, ossenhaas, Pecanha, chicken stripes! Wellicht nog meer in de toekomst.

Topvlees voor een degelijke prijs met top service!

Eenvoudig te bestellen, flexibel in ophaal momenten en goede service

Fijne communicatie, mooie stukken vlees!

Altijd bereikbaar, snelle service. Heeft altijd het juiste in het assortiment.

Een hele goede kwaliteit vlees met een hele goede kwaliteit klantcontact!

Timo & Neal zijn echte toppers! Hebben een heel mooi bedrijf met uitstekend kwaliteit vlees en uitstekend klantcontact. Alles is goed geregeld van bestellen tot de levering.

Heerlijk vlees voor de echte liefhebber

Kwalitatief zeer goed vlees voor een schappelijke prijs! En hele persoonlijke service. Top!

Uitmuntend goed vlees

Al maanden lang bestel ik hier mijn vlees tegenwoordig doe ik ook mee aan wedstrijden, dus een mooie samenwerking zie ik wel zitten. Alleen maar kwaliteit vlees.

Titaniumweg 436

2401 ML Alphen aan den Rijn