Zeer fijn en kundig bedrijf

Al heel wat spulletjes gekocht voor het reviseren van een Yamaha fs1 uit 1974. Elke keer weer goede raad en zeer behulpzaam.

Is goed

Supersnelle service!

Ik bestelde mijn helm vrij laat op de dag maar de volgende dag kon ik er al mee rondrijden! Mijn Vespa komt hier ook vandaan en daar is mijn ervaring ook al heel goed mee. Dat is ook precies de reden dat ik mijn nieuwe helm ook weer hier wilde kopen, ook al woon ik allesbehalve in de buurt. Het is het zeker waard!

Alles bestens

Danke für die schnelle Rückmeldung per KOntaktformular

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed gedaan

Hartstikke prettig kan zonodig iets navragen wat ik niet snapt qua onderdelen voor mijn kreidler floret. Toppie

Snel en netjes

Snel verstuurd, ruim assortiment. Kwam er als klein jongetje al en de service is nog steeds van ouderwets niveau.

Zeer goed en deskundig geholpen

Gewoon goed

Je besteld iets, ze sturen het de volgende dag op en iets later wordt het netjes thuisbezorgd. Product zit netjes in een doos (en in een doos). Kan niks mee gebeuren. Wat wil je nog meer. Misschien een bos bloemen. Vandaar slechts 5 sterren.

Niets ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen , zit misschien ergens vast door staking B post ?

bestelling niet geleverd

bestelling is nog niet geleverd

Super snelle levering, top

Onderdelen besteld, in het weekend en dinsdag al geleverd.

Snel en goed

Beleefde medewerkers !

Leertouwer heeft het ! Op voorraad of snel geleverd !

Pakket Snel binnen

Perfect, en meedenken.

Snelle service,

Goed product en snelle levering .

Producten passen bij de brommer . Snelle levering .

Goed product snel geleverd

Zeer tevreden.

Goede service en snelle levering.

Verkeerde onderdeel , wel goed geholpen

Ik kreeg een verkeerd onderdeel toegestuurd , das jammer en voordat we heen en weer gingen sturen ben ik naar de zaak gereden om daar te checken wat er op voorraad was . Ik ben keurig geholpen door een aardige jongeman, Ging helaas zonder stuur naar huis . Dus een goede beoordeling voor de klantvriendelijkheid, iets minder in totaal omdat ik eigenlijk vind dat het versturen best wat tijd in beslag heeft genomen en omdat de beschrijving en de foto s van sommige ondedelen klaarblijkelijk niet matchen met de voorraad die er fysiek ligt .

prima produkt en zeer snelle levering

prima produkt

De laatste zeer slecht.

Op de een of andere manier duurt de levering van hetgeen ik besteld heb erg lang. Dat kan natuurlijk. normaal krijg je een track en trace, maar nu niet. Telefonisch twee dagen niet bereikbaar, dan maar een formulier ingevuld op de site. Daar komt ook geen reactie. Communicatief zijn zij niet erg sterk op het moment. Wellicht dat dit berichtje helpt. Het wachten duurt voort zonder info. Vandaar 0,5 ster. Groet jeroen

Niet geleverd en geen reactie

Eerdere ervaringen waren goed, deze bestelling (Honda MT frameplaatje, brievenbus pakket)is niet aangekomen. Volgens DHL om onbekende redenen retour naar verzender. Kan Leertouwer niet veel aan doen waarschijnlijk maar op mijn email hierover (4 dagen geleden) is niet gereageerd.

verzenden duurt erg lang

6-4 besteld en 16-4 nog steeds niets ontvangen.

leveren snel zijn vriendelijk en behulpzaam

hele goede service

Zuidergracht 1