Laden reviews...
361 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen geven klanten een positieve beoordeling van snelle levering en de prijs-kwaliteit verhouding. Vele reacties noemen vriendelijk personeel en duidelijke informatie. Enkele ervaringen melden af en toe leverings- of communicatiemoeilijkheden. De algemene indruk is goed met ruimte voor procesverbetering.
Soms nog orginele onderdelen kreidler
22 June 2026
Freek
Amsterdan
IT'S VERY FUN SHOPPING MOTORCYCLE PARTS IN Leertouwer I'LL GO BACK TO SHOPPING AGAIN LATER THANK YOU
17 June 2026
EDI
DKI JAKARTA PUSAT INDONESIA
snel en vlot
15 June 2026
Jalid
Utrecht
Na mijn vraag of Leertower een gas/ chokehandel voor mijn Berini M21 hadden, drie maanden radiostilte. De directie nam toen toch weer contact met mij op dat zij er één hadden gevonden. De deal is tot tevredenheid afgerond. Met vriendelijke groeten Bert van Schaik.
15 June 2026
Bert
Monnickendam
Heb een kabel van 75 cm besteld maar kreeg 90 geleverd, we hadden een toertocht dus toch maar geplaatst , gebruikt nu dus kan niet meer geruild worden
10 June 2026
S
Emmen
9 June 2026
Harrie
Sint-Michielsgestel
Ik had een typhoon kniekap besteld, maar 2 dagen later kreeg ik een mail dat die niet meer beschikbaar was, en ik mijn held terug kreeg gestort, terwijl er nog stond dat hij op voorraad was toen ik hem heb besteld, daar baal ik erg van. Toch 2 sterren omdat ze het geld terugstortte
Jilles
Gelderland
Lampjes besteld. Keurig op tijd geleverd en fijne klantenservice
Yordi
Middelburg
Duidelijke site en afspraken worden nagekomen.
F.
Enkhuizen
Snel geleverd en goed verpakt
Rob
Zaandam
Was voor de eerste keer afgelopen zaterdag in de winkel. Ondanks dat het een scooter/motor zaak lijkt verkopen ze enorm veel onderdelen voor Zundapp, Honda, Yamaha etc. Frisse jonge gasten achter de balie die hard werken en toch uitgebreid de tijd nemen en ook nog eens overal verstand van lijken te hebben!
Rijn
Capelle aan den IJssel
Al veel onderdelen voor de oldtimer brommers en motoren bij Leertouwer weggehaald. Alleen een snelbalie voor het afhalen van een bestelling zou handig zijn!
Peter
Hilversum
Everything Ok,Thanks
Ildefonso
Faro-Portugal
Das Blech gute Qulität und sehr gut verarbeitet. Der Bestellvorgang hat auch perfekt geklappt. Vielen Dank!!!
Alfred
Brilon
Duurt lang zonder informatie.
Cornelis
Capelle-aan-den-ijssel
J.w.j
Bergschenhoek
Een hele mooie verre helm,zit goed goeie kwaliteit Zeker een aanrader Grtjs hennij
Hennie
Weert
mijn bestelling is na 5 dagen nog niet verstuurd. Hoor ook geen update hier over
marco
Uithoorn
Regelmatig bestel ik onderdelen en een snelle levering naar Duitsland.
A
Kleve
bedankt voor de snelle levering
Dick
Brielle
nog veel honda m serie spullen
marco
Tilburg
Had een bestelling gedaan 2 weken geleden,het zou binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd worden. Heb geen bevestiging, bericht ontvangen, van hoe of wat. Toen heb ik zelf het bij de winkel opgehaald. Kreeg de bezorgkosten niet terug.
Keye
Ureterp
Na savonds ingeving gekregen mijn brommer aan te pakken bestelling geplaatst..onderdrlen goede kwaliteit en snelle levering
Patrick
Roosendaal
Top bedrijf. Gebruiksvriendelijke website. Grote keuze. Snelle verzending.
Jean
Lanaken
Duurt lang .7 mei besteld.5 juni mag ik blij zijn dat t de deur uit gaat.heb besteld voor een klant.die moeten telleur stellen. Na levering is nog veel slechter .zelf 4 x moeten mailen voor dat ik rea tie kreeg. Aan bevelen nu na de laatste ervaring nee!!
Richard
Kampen