Laden reviews...
361 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen geven klanten een positieve beoordeling van snelle levering en de prijs-kwaliteit verhouding. Vele reacties noemen vriendelijk personeel en duidelijke informatie. Enkele ervaringen melden af en toe leverings- of communicatiemoeilijkheden. De algemene indruk is goed met ruimte voor procesverbetering.
Geen bericht en lang wachten op pakket
Beveelt niet aan
Peter
Almelo
Makkelijk online onderdelen bestellen en door DHL bezorgd! Perfect zo!
Sander
Bussum
Snelle reactie en snelle levering.Goed product
Albert
Hoogeveen
Helaas was mijn levering in twee delen, mijn eigen schuld. N.L na een eerste bestelling en betaald kwam ik er achter dat er nog wat bij moest dus dat ook besteld maar natuurlijk met transport kosten nu heb ik gevraagd of dit nog bij de eerste bestelling kon en dat kon door bij het te leveren en transport blokje je eerste bestellings nr ect in tevullen maar na het ingevuld te hebben werkt er weer gevraagd naar welk transport bedrijf het vervoerd moest worden dat ingevuld en dan eerst het andere blokje weer blanco dus maar besteld met transportkosten
Henk
De Westereen
prima bestel ervaring. in de webshop gezocht > winkelmand> betaald> 3 dagen later in huis! meer is het niet. 1 ster = perfecte score!
Gerard
Enter
Ook aan de balie zijn de mensen ervaren en bereid de tijd te nemen om tips te geven.
Peter
Rhenoy
Makkelijk bestellen en snel geleverd . Erg blij mee
klaas jacob
zoutkamp
Er was 1 onderdeel niet geleverd. Deze word gelijk nageleverd. Fijn en open contact met medewerker.
Manou
Ewijk
Goede prijs/kwaliteit,snelle verzending
Arjan van Spengen
Vinkeveen
Veel nieuwe, maar ook gebruikte brommer onderdelen. Mooie winkel en ook online makkelijk te bestellen.
Ferdinand
Eemnes
Заказал в понедельник,получил посылку в четверг,все соответствует описанию,хороший опыт спасибо!
19 March 2026
Viktor
Houten
Goede ervaringen mee
18 March 2026
Klaas
De Westereen
de dag zelf nog verzonden, fantastisch.
18 March 2026
Wouter
Herzele
Visjes voor kreidler floretje Eitank besteld Goede prijs en binnen een paar dagen. Dank jullie wel .
Adrian
Nieuwerkerk aan den IJssel
Vriendelijk personeel Alleen ik zou als er iets niet op voorraad is alles opsturen, en het ontbrekende onderdeeltje nasturen in een envelop
Jan
Groenlo
Aan te bevelen
Johannes
Spannum
Heb een vraag gestekd over iets wat nie goed is, wacht nog op antwoord inzake de oplossing?
Gerrit
Hamont
laurenzo
Wetteren
Hebben veel onderdelen voor klassieke bromfietsen, en ook heel veel nieuwe motorfietsen van Aprilia Moto Guzzi en Vespa. Echt een aanrader
Jörgen
Tussen Boutjes en moeren
Ik heb vorige week een bestelling geplaatst, daarvan 1 bevestiging via mail ontvangen. Daarna geen bericht meer ontvangen. Ik heb dus geen enkel idee over de status, zijn de artikelen op voorraad? Zijn ze al ingepakt? Verstuurd? Niks. Ik vind een paar dagen, een week of zelfs langer wachten geen enkel probleem. Maar een bericht over de te verwachten levertijd zou wel erg prettig zijn.
Beveelt niet aan
Marius
Nuenen
Geen enkel probleem en de levertijd duurt niet lang
Noria
Antwerpen
Alles top!
Walter
Essen
Gelukkig hebben hun (bijna) alles wat oldtimers aan gaat. ga zo door... Wij hebben een brommerclub opgericht en ik heb deze al aangeprezen bij onze leden..
Mark
Hippolytushoef
Goede communicatie en service
Francis
Leiden
Nothing to complain about. Reliable seller. No problems encountered.
Domenico
Pozzo D'Adda