Goed product

Mooi product goede levering

Goed geregeld. Dhl goed op de hoogte voor aflevering gehouden

Parfait

Délai de livraison rapide

Prima prijs verhouding Snelle verzending

top

zoals het hoort, correct, snel, prijs kwaliteit,...

Mooie en makkelijke site

Vele onderdelen voor een scherpe prijs, Alleen ik had een vet nippel besteld van 4 cm lang en 1 cm dik en netjes ontvangen Alleen in een hele grote platte doos bezorgd meschien kunnen ze daar een beetje op bezuinigen kwa verzendkosten.

Weet niet

Ik vraag een uitnodiging Om een review te schrijven maar ik heb nog niets binnen. Duurt erg lang. Ligt niet aan leertouwer maar aan DHL (5 dagen geleden besteld)

Gewoon erg goed

Snelle levering, goede service, kwaliteit en nog vriendelijk ook

super

snelle levering, duidelijke site met alle info over de onderdelen, zodat je zeker weet dat je de goeie hebt!!

Helaas voor mij was mijn artikel niet op voorraad, keurig het geld terug gestort gekregen.

Netjes volgens afspraak.

Altijd prima geholpen

Veel onderdelen direct op voorraad.

Fijn bedrijf met veel kennis over oude brommers en scooters.

Niet kompleet

Snelle verzending Maar wat ik binnen kreeg was niet kompleet met lege verpakking en een onderdeel met een geopende verpakking. Mail gestuurd, snelle reactie moest foto maken, gedaan en nog geen reactie helaas.

Goede onderdelen zaak voor brommers

Ben erg tevreden.keurige verzending van mijn pakketje.en veel keuze voor brommer onderdelen

Slechte communicatie voor retour

Ik heb een product besteld waar de pasvorm zeer slecht van is, na bellen zou het intern overlegt worden daarop niks gehoord weer gebeld en gevraagd voor retour werd ik van het kastje naar de muur gestuurd krijg steeds een ander mail adres door waar ik naartoe moet mailen en krijg daarop steeds geen gehoor. Bestellen is makkelijk retour is een heel ander verhaal.

Snelle reactie, duidelijke website. Eén van de weinigen die benodigde onderdeel beschikbaar had

Schneller Warenversand, akzeptable Preise

Von Seiten Leertower alles ok, nur DPD-Versender ist eine Katastrophe, E-Mail an Leertower folgt

Een duidelijke site

Reageert snel en een goeie mail wanneer hrt pakket thuis is

bestelling gedaan en een paar dagen afgeleverd

keurig net werd de bestelling afgehandeld.

Goed en snel gedaan

Duidelijk en betrouwbaar

Met Leertouwer zijn goede afspraken te maken en deze worden ook nagekomen. Dat is van toepassing voor communicatie via de mail en ook in het persoonlijke contact. Een prima dealer voor Italiaanse motoren!

Helm

Alles goed ontvangen en snel geleverd

Zuidergracht 1

3763 LS Soest