Uitgebreid assortiment en snelle levering

Ook aan de balie zijn de mensen ervaren en bereid de tijd te nemen om tips te geven.

Top bedrijf

Makkelijk bestellen en snel geleverd . Erg blij mee

Snel en goede service

Er was 1 onderdeel niet geleverd. Deze word gelijk nageleverd. Fijn en open contact met medewerker.

Goede prijs/kwaliteit,snelle verzending

Prima bedrijf en goede service.

Veel nieuwe, maar ook gebruikte brommer onderdelen. Mooie winkel en ook online makkelijk te bestellen.

Запчасти есть в наличии,все хорошо!

Заказал в понедельник,получил посылку в четверг,все соответствует описанию,хороший опыт спасибо!

Super geregeld

Goede ervaringen mee

Zeer vlotte levering! top!

de dag zelf nog verzonden, fantastisch.

Gewoon top

Visjes voor kreidler floretje Eitank besteld Goede prijs en binnen een paar dagen. Dank jullie wel .

Ruime voorraad

Vriendelijk personeel Alleen ik zou als er iets niet op voorraad is alles opsturen, en het ontbrekende onderdeeltje nasturen in een envelop

Aan te bevelen

Afwachten

Heb een vraag gestekd over iets wat nie goed is, wacht nog op antwoord inzake de oplossing?

Snelle verzending

Vakkundig behulpzaam goed

Hebben veel onderdelen voor klassieke bromfietsen, en ook heel veel nieuwe motorfietsen van Aprilia Moto Guzzi en Vespa. Echt een aanrader

Bestemming nog niet ontvangen

Ik heb vorige week een bestelling geplaatst, daarvan 1 bevestiging via mail ontvangen. Daarna geen bericht meer ontvangen. Ik heb dus geen enkel idee over de status, zijn de artikelen op voorraad? Zijn ze al ingepakt? Verstuurd? Niks. Ik vind een paar dagen, een week of zelfs langer wachten geen enkel probleem. Maar een bericht over de te verwachten levertijd zou wel erg prettig zijn.

Geen enkel probleem en de levertijd duurt niet lang

Snel en correct!

Alles top!

Gelukkig hebben hun (bijna) alles wat oldtimers aan gaat. ga zo door... Wij hebben een brommerclub opgericht en ik heb deze al aangeprezen bij onze leden..

Goede communicatie en service

Goede communicatie en service

Excellent

Nothing to complain about. Reliable seller. No problems encountered.

Mooie producten, snelle levering.

Goede ervaring met Leertouwer.

Koop er al jaren , hebben veel , goede service

Koop er al vanaf vorige eeuw ; ze hebben meestal wel datgene waarnaar je op zoekt bent of een alternatief en service is ook goed.

Top zaak

Deskundige mensen denken met je mee.

Mannen en vrouwen weten waar ze over praten.

Hele fijne persoonlijke behandeling.

Zuidergracht 1

3763 LS Soest