groot assortiment, snelle levering

snel gevonden wat ik zocht en snel in huis

Er helpen mensen met vakkennis. Veel onderdelen

Word niks geleverd

Op 24-04-26 een bestelling geplaatst maar tot op heden geen track and trace of enige communicatie Telefoon word ook niet opgenomen

Vriendelijk en meedenkend.

Communicatie zou beter kunnen om misverstanden te voorkomen. Verder goed en veel onderdelen te verkrijgen.

No contestan a mí pregunta

Les pido fecha de entrega en un pedido de más de 700 euros y pasados 10 días no contestan a mis preguntas....si sigue así lo cancelare.

• Would you recommend us? No

Snel geregeld en goede info op de site.

Fijne site snel bezorgd.

goede service

snel geleverd ondanks de feestdagen tussen door. soms hebben ze dingen op vooraad die simpel weg zeldzaam zijn. zodat ik toch weer een brommer kan redden van de sloop.

Netjes geregeld en goede kwaliteit

Netjes geregeld en goede kwaliteit

Online besteld en binnen 1 uur was het klaar om opgehaald te worden

Online besteld en binnen 1 uur was het klaar om opgehaald te worden

Geen contact mogelijk

Zowel telefonisch als mail geen reactie. Telefonisch geen gehoor, op mail geen reactie. Wilde graag advies en vraag over mijn bestelling. Had ook een bestelling toegevoegd aan een lopende. Helaas niet geleverd, wel later geleverd. Was mijn eerste en laatste contact net deze webshop.

Rapid delivery

Very low prices and postal fees

Snelle bezorging maar incompleet

On-line bestellen gaat prima, toch een aantal keren al alternatieven opgestuurd gekregen die niet goed passen of afwijken van de foto. Ook extra bestellingen die toegevoegd zijn aan lopende order zijn helaas niet meegeleverd. Wel een snelle bezorging naar Duitsland.

Onderdelen zoals weergegeven

Bestellingen snel en goed geleverd!

Snelle verzending Net product

Top onderdeel en snel geleverd

Origineel onderdeel is goed en snel geleverd.

Klopt altijd en snel geleverd

Hebben kennis van zaken

Correct afgehandeld.

Geleverd volgens afspraak.

Goed en netjes geholpen.

Heb hier mijn bestelde onderdelen opgehaald in de hoop dat er nog oude 4-takt Hondaatjes in de showroom zouden staan. Dit was helaas niet meer het geval. Alle online bestelde producten lagen prima klaar. Echter had ik ook nog een kickstarter nodig voor mijn SS. Waar voorheen de verkopers met de mogelijke onderdelen uit het gangpad kwamen lopen moest de verkoper nu zelf op de website kijken wat ze hadden. Heel begrijpelijk. De tijden veranderen en Honda is al Heel lang niet meer het hoofdmerk bij Leertouwer. Resumé: prima geholpen en nog veel Honda 4-takt onderdelen op voorraad maar het sfeertje van 30 jaar geleden is inmiddels wel veranderd.

Is goed

Prijs is goed

Great service, good products

I ordered many parts, no mistakes and quick service. I’m really satisfied with Leertouwer. I bought parts that I would only find at leertouwer.

Snelle levering, 3 dagen!

Snel geleverd( in Belgie) Goed verpakt. Juist onderdeel. Scherpe prijs. Eigenlijk heel tevreden. Als ik misschien 1 aandachtpunt mag geven. Ik had na bestelling graag vernomen wanneer het pakket zou toekomen. Over leveringstermijn is nergens iets te vinden, voor bestelling of na bestelling Mvg. Steve.

Geen pro-actieve communicatie omtrent te late levering

Product is pas 2.5 week na bestelling geleverd. Na 1 week contact gezocht en product zou direct verzonden worden, dat heeft helaas nog 1,5 week geduurd

Gelukkig nog veel aanbod voor klassiekers

Gelukkig nog veel aanbod voor klassiekers zoals Batavus en jlo

Zuidergracht 1

3763 LS Soest