Goede klantenservice

Ik had vragen over de toepasbaarheid, welke ik nodig had, werd netjes te woord gestaan. Na bestellen wilde ik het graag een paar dagen later geleverd krijgen, ook dat was geen probleem. Netjes bezorgt en ziet er goed uit.

Prima.

Ultieme kwaliteit. Uitermate degelijke verpakking. Snelle verzending. Duidelijke site.

Goed bedrijf, deskundig en behulpzaam

Prima geholpen. Zeer goed advies!

Supersnelle levering

Perfect materiaal

Goede service en prijs/ kwaliteit

Makkelijk te bestellen. Duidelijke site. Mooie pris en goed bezorgd

Erg goed geadviseerd

Had 40 m lengte , 10 mm brede rubberen strip nodig. Standaard niet in het assortiment in deze breedte. Advies: Ze konden het snijden uit een 20 mm brede strip! Wist niet dat dat mogelijk was en het koste niks extra en ook nog heel snel geleverd! Top!

Zeer correct

Makkelijk te bestellen en snel en correct geleverd. Goed product.

Goed product en super snelke service

Snel en correct geleverd

Zie hierboven

Komt zijn afspraken na

Top !

Veel keuze, super snelle levering!

Snel geleverd !

Product is zoals ik me heb gewenst en de levering is supersnel.

Gewoon goed

Ze hadden precies wat ik nodig had

Boterdiep 31 A

3077 AW Rotterdam