Helemaal naar wens

Zowel de bestelling als de bezorging verliep perfect, geheel naar wens.

Uitstekend en snel geholpen

Besteld en binnen 4 uur op kunnen halen. Uitstekende service

Zelf opgehaald

Zelf opgehaald, vlot geholpen, vriendelijke personeel.

Prijs kwaliteit is prima

Prijs kwaliteit is prima. Goed op de hoogte gehouden van de levering. Snel geleverd.

Goed en snel geholpen al was het een...

Goed en snel geholpen al was het een kleine bestelling.

snelle service

Betrouwbaar!

Duidelijke communicatie, vriendelijke ontvangst op het bedrijf en betrouwbaarr!

Prima gebruikte kunstof pallets gekocht voor een scherpe prijs!

Via Klarna 6 pallets gekocht en de volgende dag opgehaald in Den Ham. Mooi bedrijf die eigen en tweede hands pallets verkoopt. Ze wisten dat ik kwam en hielpen mij de gekochte pallets netjes op mijn kar te zetten met een verrijker. De kunstof pallets zagen er prima uit, kleine beschadigingen maar prima te gebruiken als bodem voor mijn houtstek. Niet te duur en goede kwaliteit! Na het wegrijden kwam de Klarna al binnen, boter bij de vis!

Prima pallets en netjes gehaald en op...

Prima pallets en netjes gehaald en op de aanhanger geplaatst , snelle service

Snelle service, Snelle levering, goede prijs eb goede kwaliteit.

Tevreden klant

Gemakkelijk te bestellen na betaling dat ze het geld hebben ontvangen kan het worden opgehaald. Keurige service en kwaliteit van het product. Ben er blij mee.

Super voor elkaar

Super voor elkaar! en zelfs laad service

Vriendelijke personeel en een goede...

Vriendelijke personeel en een goede service, prime prijs- kwaliteit verhouding

Highly recommended

I highly recommend palletdeal for various reasons. They always responded to any questions I had before dropping the order, the order process including payment was smooth, user friendly website, delivery on time and most of all pallets where in very condition.

Alles op tijd en zoals afgesproken

Alles op tijd en zoals afgesproken Top deal

Ze zijn overgestapt naar Quicargo (zie...

Ze zijn overgestapt naar Quicargo (zie reviews) voor hun transport, waardoor de leverbelofte van voor 12:00 besteld morgen geleverd niet meer wordt nagekomen. Voor snelle levering geen aanrader meer

Snelle levering, prima pallets

Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit.

Tevreden klant

Juiste informatie over product als particulier gemakkelijk te bestellen goede service met ophalen.

Pallets geleverd volgens afspraak

Pallets geleverd zoals afgesproken. Had gebruikte besteld, maar zagen eruit als nieuw.

Ik ben super geholpen hier !

Goede service en heel professioneel

Goede service en professioneel

Afgeleverd op een manier dat je er zelf...

Afgeleverd op een manier dat je er zelf niet voor thuis hoeft te blijven.

Erg slecht

25 stuks voor medium zwaar gebruik pallets besteld. Bij levering 3 pallets gebroken en missende blokken. Twee waren voor zeer licht gebruik. helft van de pallets had gespleten liggers. Superslecht voor die prijs.

Vriendelijk

Vriendelijk Behulpzaam Eerlijk Duidelijk.

Over Palletdeal.nl

Palletdeal.nl is onderdeel van MS Pallets en heeft een breed assortiment nieuwe én gebruikte pallets. Wij leveren snel en hanteren scherpe prijzen tegen een uitstekende kwaliteit. Met eigen mensen produceren we de pallets in onze moderne fabriek in Den Ham en vervoeren deze met ons eigen wagenpark. Verder leveren wij boxpallets, opzetranden, legborden voor in magazijnstellingen, stophout, kunststof pallets en de wel bekende Europallets (EPAL). Onze producten voldoen waar nodig aan de eisen conform ISPM-15.