Mooie pallets

Mooie pallets. Correcte en snelle dienstverlening.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd, artikelen zien er top uit..

Vriendelijke service

Vriendelijke service. De pallets werden voor ons in de auto geladen. Helemaal top! We zijn er heel blij mee.

Top kwaliteit pallets !

Top kwaliteit pallets ! En prima levering.

Zeer hulpvaardig!

Snelle service en goede kwaliteit...

Snelle service en goede kwaliteit pallets

De bestelde pallets waren anders dan op...

De bestelde pallets waren anders dan op de foto. Nadat ik had gemaild werd het probleem gelijk opgelost. De service is uitmuntend! Echt na tevredenheid! Snel, keurig en accuraat. Nogmaals mijn hartelijke dank voor jullie snelle super service.

Ik had mooie (bijna dichte) pallets...

Ik had mooie (bijna dichte) pallets besteld, 16 stuks, maar kreeg er 2 volgens foto en de andere 14 waren de goedkopere versie. De bestelling was verder keurig verpakt en kwam op tijd. Geleverd door een nette vriendelijke man.

Alles volgens afspraak

De bestelling is prima afgehandeld en...

De bestelling is prima afgehandeld en alles is voor mij in de auto gepakt. Super!!!

De pallets waren extreem slecht.

De pallets waren extreem slecht. Maar blijkbaar was dit een uitzondering. Maar top en netjes opgelost !!

Top1

Top service en top pallets

Snelle verzending en goed geleverd

snel en goed

snel en goed. mooie pallets en erg tevreden

Einde van de middag besteld en volgende...

Einde van de middag besteld en volgende ochtend om 8:30 werden er 85 pallets geleverd!!

Helemaal tevreden

De website is duidelijk, je kunt bestellen zonder account te maken, je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling, ze bezorgen snel, de chauffeur denkt mee en is vriendelijk. En de pallets mooi.

Goede service voor de kleine klant

Als particulier twee opzetranden besteld. Willen we een compostbak van maken. Had er vragen over, die werden snel in de chat beantwoord. Ik woon in de buurt dus kon ze wel afhalen. Een vriendelijke medewerker hielp me ze in mijn kleine Suzuki te krijgen. De opzetranden zagen er prima uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. En het is mogelijk altijd later nog een rand bij te bestellen.

Snelle levering, goede service, met vragen staan ze je vriendelijk te woord

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, duidelijke communicatie, prima pallets!

Prima bedrijf

Prima bedrijf, komt afspraken na en mooie pallets.

Mooie banken, slechte verzending

Mooie pallet banken! Al zijn ze wel nog splinteriger dan we hadden verwacht, dus die gaan we nog even schuren. Over de verzending was ik minder tevreden. De pallet banken zijn loodzwaar en werden geleverd door een wat oudere man (+/- 65 jaar), die echt niet meer zo zwaar zou moeten tillen. Hij was erg blij dat mijn vriend thuis was zodat hij kon helpen tillen. Dit is uiteindelijk allemaal goedgekomen, maar ik vind dat er een betere manier moet komen op de banken te verplaatsen. Of met een soort karretje, of door twee jonge mannen die goed kunnen tillen. Als je 30 euro betaald voor verzending, vind ik ook dat je kunt verwachten dat je niet zelf hoeft te helpen met tillen. Als mijn vriend niet thuis was geweest, hadden we de pallet banken nooit in de tuin gekregen.

Gezellig zitjd

Snelle levering, prima kwaliteit. We hebben er een leuk gezellig zitje bij

Het bestellen ging gemakkelijk en...

Het bestellen ging gemakkelijk en binnen de gestelde tijd werden de bank, tafel en kussens gebracht (al in elkaar geschroefd). Heel blij mee totdat ......... de set een aantal dagen buiten stond, zonder kussen, in de regen en zichtbaar is geworden dat er geen roestvrijstalen schroeven gebruikt zijn. Nu op alle schroefpunten roestvorming. Contact geprobeerd te leggen via telefoon (wordt niet opgenomen), mail gestuurd (mailadres kon niet langer gebruikt worden), via servicepunt een mail gestuurd, geen reactie.

Over Palletdeal.nl

Palletdeal.nl is onderdeel van MS Pallets en heeft een breed assortiment nieuwe én gebruikte pallets. Wij leveren snel en hanteren scherpe prijzen tegen een uitstekende kwaliteit. Met eigen mensen produceren we de pallets in onze moderne fabriek in Den Ham en vervoeren deze met ons eigen wagenpark. Verder leveren wij boxpallets, opzetranden, legborden voor in magazijnstellingen, stophout, kunststof pallets en de wel bekende Europallets (EPAL). Onze producten voldoen waar nodig aan de eisen conform ISPM-15.