Score is 10

Prima op de hoogte gehouden van de status en er toch snel voor gezorgd dat de bestelling compleet was.

Score is 10

Het duurde even omdat er iets niet geleverd kon worden. Nette mail gekregen over de vertraging en uiteindelijk alles netjes gekregen.

Score is 10

Ondanks dat het spel landelijk uitverkocht was, werd er goed gecommuniceerd en uiteindelijk werd het eerder geleverd dan verwacht. Prima klant- en service gerichte winkel!

Score is 8

Op het moment dat ik het spel reserveerde in januari hoopte ik dat het spel direct zou komen met de lancering. Helaas was het spel al 2 a 3 wkn te koop bij andere winkels en webshops op moment dat het spel geleverd is. Verder geen klachten of opmerkingen.

Score is 8

Volgens afspraak heb ik het spel gekregen. Eigenlijk nog eerder dus mooi meegenomen ! Top

Score is 4

Levering duurde echt veel te lang. Wilde eigenlijk ergens anders bestellen en dan retouren maar retourkosten waren torenhoog. Doos licht beschadigd bij binnenkomst

Score is 10

Wat vertraging, maar goed hiervan op de hoogte gehouden. Had ook geen haast dus is geen probleem.

Score is 2

Score is 10

Super spel heeft even geduurd voor dat ik het had maar prima.

Service is super.

Score is 2

Score is 10

Kwam later aan maar is ook zo aangegeven

Score is 6

Mijn product kwam later

Score is 10

fijne winkel om te kopen - bestellen is eenvoudig, levering is snel en goed. en het spel is geweldig!

Score is 10

Fantastische snelle service tegen goede prijs!

Torenstraat 142

2513 BW Den Haag