Goed.

Good game choice

Score is 6

De webwinkel is goed

Score is 10

Snelle levering, keurig op tijd zoals beloofd. Daarnaast ook stevige verpakking met zelfs een kleine attentie.

Snelle service. Dik tevreden

Mooie prijzen, snelle levering

Score is 10

Snelle en perfecte service!

Snelle levering goed product

Snelle levering, goede kwaliteit

Score is 10

De bestelling werd snel verzonden en ik bleef goed geinformeerd over de status.

Score is 6

Mijn product kwam binnen met een berichtje dat er schade was. Maar geen vergoeding? Er staat bovendien hetzelfde product in de wacht en is betaald. Die moet ik annuleren.

Goeie service

Score is 8

Zonder problemen bestelling geplaatst en geleverd gekregen.

Hulde

Score is 10

Snel verzonden, goed verpakt. Extra kleinigheidje als verassing meegestuurd

Score is 10

Snel bezorgd en goeie prijs

Geweldige service

Score is 10

Super goede service. Snelle verzending. Gratis 20 euro korting bon. Alle ging top. Mijn kinderen zijn erg blij mee. Goede kwaliteit game spullen.

Score is 10

De producten waren snel verzonden en goed verpakt. Ik ben blij dat ik eindelijk mijn kaarten weer kan beschermen. De toploaders waren weer in stock en ben super blij. Ik was niet van plan scalper/opkoper prijzen te betalen op Marktpaats. Echt super!

Epic momend

Score is 4

DE webwinkel is prima, maar de DHL is erg in de war. Ik kreeg eerst twee dagen achter elkaar de melding dat ze langskwamen, maar dat werd twee keer uitgesteld. Vervolgens kwamen ze op de derde dag langs, toen was ik er niet. Toen zei de website van de DHL dat het terugging naar de verzender, maar nu staat er weer dat het naar het sorteercentrum gaat. Ik snap er niks meer van. Wanneer kan ik de kaarten ontvangen?

Snel verzonden, goede prijs

Score is 8

Prijs is goed. Zending was op tijd binnen en compleet. Communicatie netjes en volledig.

Torenstraat 142

2513 BW Den Haag

Over Spellenhuis

Het Spellenhuis is sinds 2003 dé specialist op het gebied van bord en kaartspellen. In onze winkels in Den Haag, Haarlem en Rotterdam vind je een assortiment om van te dromen. Niet alleen hebben we heel veel verschillende spellen te koop maar daar zijn ook de bordspellen cafés met een spellenbibliotheek van 800+ spellen die klaar staan om gespeeld te worden. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen met elkaar, plezier te laten beleven aan spellen.