Super fast and friendly!

Score is 10

Super voor elkaar weer Prima geleverd weer.

Score is 4

Score is 2

3 maanden geleden heb ik een pre-order besteld en nu heb ik een e-mail gekregen dat ik niets krijg en ik niet meer kan kopen

Score is 6

Bestelling was vertraagd. Ongeacht dat Spellenhuis geen schuld had in de vertraging zou open communicatie m.b.t. vertragingen wel op prijs gesteld worden.

snelle levering goede service

Score is 8

Score is 10

Snelle levering en goede prijzen

Score is 10

Snelle en goede levering.

Score is 8

Eerste keer geen afhaalcode voor de pakketautomaat ontvangen. Na contact meteen opnieuw verstuurd. Top geregeld

goede service

Score is 10

Bestelling was niet compleet, binnen 24 uur had ik het overige binnen. Top!

Score is 10

Bestelling, gridmap en dm scherm beide in goede conditie ontvangen en op de afgesproken tijd. Erg blij met het resultaat�

Score is 10

Ik heb DnD boeken besteld en 1 kwam snel binnen de ander is een pre order, toen ik op zaterdag vragen had over de pre order kreeg ik de zelfde dag nog een reactie op me vragen!

Torenstraat 142

2513 BW Den Haag