Score is 4

Bestelling kwam vrij laat binnen, maar voornaamste is dat de vlakken op het dambord dat ik besteld heb met een folie beplakt lijkt te zijn, ipv bedrukt op het hout. Bord is hierdoor stroef en oogt goedkoop.

Score is 2

Score is 10

Geen problemen, alles helemaal top in orde.

Score is 10

Levering zeer vlot verlopen; alles correct gegaan

Snelle en correcte afhandeling

Score is 4

Ik had twee spellen besteld maar heb ik er maar een gekregen wacht nog op de tweede

Score is 10

Fijne site met leuke en goede spullen voor de rpg hobby. Spullen waren sneller bezorgd dan bloofd en van goede kwaliteit.

Score is 8

Bestelling duurde erg lang, bijna 2 maanden. Dit kwam door feestdagen eind 2025 en door misverstand over order. Telefonisch goed opgelost door bestelling opnieuw te plaatsen bij leverancier.

Score is 10

Huge selection, friendly and helpful staff, very fast shipping

Score is 4

Het duurde 1,5 week voordar ik het spel in huis had. Dat vind ik te lang. Had het nodig voor een verjaardag en had het 5 dagen voor die verjaardag besteld. Maar het kwam dus helaas te laat.

Torenstraat 142

2513 BW Den Haag