Dragon shield cardsleeves

Score is 10

Netjes ingepakt , en goede service toen er iets niet op voorraad was.

Score is 6

Tijdens het bestellen werd aangegeven dat de levertijd 4-5 dagen zou zijn. Het had jullie gesierd dat toen deze levertijd niet haalbaar was om dit te melden, middels een kort (email) berichtje. 17 juni besteld, 26 juli geleverd. Voor een verjaardag op 28 juni natuurlijk veel te laat.

Score is 4

Spelletje besteld, stond op website voor 15 uur besteld, volgende dag in huis. Meerdere malen gebeld, vanwege niet aanwezige webshop medewerker geen info kunnen ontvangen. Na nog aantal pogingen te bellen, kregen we na aantal weken juiste medewerker aan de telefoon en liet weten dat spelletje in backorder stond. Heeft meer dan maand geduurd voor we spelletje in huis hadden, was voor een bruiloft nodig - jammer dat we het niet op tijd binnen hadden. Weinig tot geen excuses en/of begrip/compensatie. Niet gewend van Spellenhuis Den Haag.

Snelle levering.

Score is 10

Snel,spel op voorraad, prijs zoals overal

Score is 8

Snel, wel vrij hoge verzendkosten

Zeer snelle levering

Score is 10

Snel bezorgd. Duidelijke communicatie. Product in goeie staat.

Score is 8

Het verkeerde boek was opgestuurd. Gls pakket punt vinden was wat minder

Score is 10

Geweldige service! Goede prijzen! Grote assortiment!

Goed verpakt bezorgd

Torenstraat 142