Score is 10

Snelle levering, precies wat besteld was voor een scherpe prijs.

Top snel geleverd

Score is 8

Moest eerst zelf bellen tot ik een verzendbericht kreeg… Pakketje zou tijdens de bestelling (op zondag besteld) op dinsdag binnen komen. Maar toen ik dinsdag belde omdat ik nog steeds niks had ontvangen (ook geen verzend bevestiging), moest ik de volgende dag terug bellen, want de persoon van de online bestellingen was er toen niet. En plots kreeg ik op dinsdag avond toch nog een bestelbevesteging. Uiteindelijk de spelletjes donderdag ontvangen. Beetje jammer dat ik er zelf achteraan moest gaan, dus geen 5 sterren. Maar voor de rest helemaal geen klagen. Zal zeker nog eens een bestelling plaatsen.

Fijn ingepakt

Snelle bezorging, mooi schaakbordje

Score is 8

Goed verpakt, geen schade, en de snoepjes waren ook lekker (er zaten 2 snoepjes in), snelle levertijd

Score is 10

Geweldige prijs. Snelle verzending, goed ingepakt en aangekomen. Bedankt!

Score is 10

Goede kwaliteit speelkaarten zeer ruim assortiment en snelle levering

Score is 10

Een paar dagen later gekregen dan voorzien maar heel tevreden

Score is 6

Score is 10

Zeer snelle levering en keurig verpakt met een kleine attentie

Score is 10

Goede (klanten)service. Alles perfect!

Score is 10

Ik heb altijd al een zeer goede ervaring gehad met Spellenhuis. Keurig verpakt en altijd geleverd zoals aangegeven op de website. Ook op het contact niets aan te merken. Ik geef dan ook de welverdiende 5 sterren. Top!! Ga zo door mensen van Spellenhuis en tot de volgende bestelling � + Aanrader.

Score is 10

Goede prijs. Snelle levering!

Score is 6

Torenstraat 142

2513 BW Den Haag

Over Spellenhuis

Het Spellenhuis is sinds 2003 dé specialist op het gebied van bord en kaartspellen. In onze winkels in Den Haag, Haarlem en Rotterdam vind je een assortiment om van te dromen. Niet alleen hebben we heel veel verschillende spellen te koop maar daar zijn ook de bordspellen cafés met een spellenbibliotheek van 800+ spellen die klaar staan om gespeeld te worden. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen met elkaar, plezier te laten beleven aan spellen.