Score is 10

Goed verpakt en levertermijn zoals aangegeven

Score is 10

Snelle levering, erg blij met het product!

Score is 10

Snelle levering en goed verpakt.

Score is 10

Snelle levering, mooi product en alles zeer naar tevredeheid afgehandeld.

Score is 2

Bijzondere slechte bezorgservice GLS zou een andere kiezen. Acht dagen gewacht en kreeg op 30 juli 15:45 via spellenhuis een mail met melding pakket bezorgd wat helemaal niet waar was. Heb spellenhuis gebeld en kreeg te horen sorry kunnen we niets mee we geven de bezorging uit handen. Moest maar een mail sturen naar klanten contact centrum en dan zou eventueel toch contact worden gelegd. Op 30 juli 16:50 stond GLS voor de deur met het pakketje, verder geen mail meer van spellenhuis dat het nu wel bezorgd was. De bezorger was niet te verstaan. Zolang spellenhuis GLS gebruikt bestel ik niet meer

Score is 10

Op tijd bezorgd. Het spel was netjes ingepakt in bubbelplastic en een doos gedaan waardoor het spel in perfecte staat is aangekomen.

Goeie prijs/kwalteit verhouding

Score is 10

Top en ook gauw in huis!

Score is 10

Bestelling was in zeer goede staat en snel verzonden!

Mooie spullen. Nette levering

Score is 10

Snelle levering, en een mooi visueel spel rijker.

Score is 8

Torenstraat 142