Leuke spellen. Redelijke prijs. Snelle verzending en levering

.....

Score is 10

Mooie prijzen en snelle service

Super!!:)

Score is 10

Goede informatie als prodcuten weer op voorraad zijn.

Score is 10

Tijdig geleverd en uitstekend verpakt

Score is 10

Versturen optijd en het product wordt netjes verpakt

Snel geleverd, keurig verpakt

Score is 8

Ben blij met mijn aankopen. Het is lastig om Exit spellen in het Engels bezorgd te krijgen in Nederland, dus het was fijn dat deze website er een aantal had.

Score is 10

Goede service en snelle levering

Score is 10

Zeer goede service in het algemeen!

Score is 10

Snelle levering mooi ingepakt met zelfs een leuk kaartje erbij echt een aanrader

Score is 4

Bij bestelling was het product op voorraad en ik kreeg ook meteen een mail dat mijn bestelling ingepakt zou worden. Een dag daarna kreeg ik opeens dat het besteld moest worden en 2 - 5 werkdagen later zou komen. Kwam wel netjes aan binnen de 2-5 werkdagen. Helaas was dat te laat voor de verjaardag waarvoor ik het gekocht had. Als ik had geweten dat het niet op voorraad was had ik het ergens anders besteld.

Score is 10

Snel bezorgd en ook nog echte kaarten voor een mooie prijs

Score is 10

Good service and nice product!

Score is 10

heeft ook engelstalige spellen in het assortiment

Lekkere snoepies

Score is 10

Fast delivery, nice surprise inside the package

Score is 10

Goed verpakt en zelf met een klein kadootje erbij!😉

Score is 2

Ik heb helemaal niks ontvangen

Score is 10

Geleverd naar wens en zo snel mogelijk. Geen nadelen te benoemen

Score is 10

Snelle levering, netjes verpakt en altijd eerlijke prijzen.

Score is 10

Goede service en product in goede staat gekregeb

Torenstraat 142

2513 BW Den Haag

Over Spellenhuis

Het Spellenhuis is sinds 2003 dé specialist op het gebied van bord en kaartspellen. In onze winkels in Den Haag, Haarlem en Rotterdam vind je een assortiment om van te dromen. Niet alleen hebben we heel veel verschillende spellen te koop maar daar zijn ook de bordspellen cafés met een spellenbibliotheek van 800+ spellen die klaar staan om gespeeld te worden. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen met elkaar, plezier te laten beleven aan spellen.