Snel, gemakkelijk en top producten.
Alles zeer gemakkelijk besteld en als alles op stock is kan je de volgende dag al beginnen met verven.
22 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 17 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken snelle levering en goede kwaliteit. Ook wordt de service als goed ervaren en is de communicatie duidelijk. Prijs en prijs-kwaliteit worden genoemd, met name de prijsontwikkeling. Bestellen verloopt gemakkelijk en de levering is betrouwbaar.
22 September 2026
Bart Vandermosten
Erps-Kwerps
Zeer goede service en goede kwaliteit van de geleverde producten
21 September 2026
Alfons Crauwels
Antwerpen-Ekeren - 2180
Snelle levering, goede ondersteuning.
20 September 2026
Christophe
Sleidinge
Verschillende malen besteld. Snelle goed verpakte levering.
17 September 2026
karl
Leuven
Bestelling is geleverd zoals beloofd.
14 September 2026
Nico Van Der Zanden
Brasschaat
Uitstekend en lekveilig verpakt, voor verf kan dat tellen. Prima service!
31 August 2026
Marc
Ninove
Behalve de levering via PostNL dat soms een probleem is, is de verfwebwinkel zelf niet te verslaan. Goede verf en prijzen en zelfs het vinylbehang heeft schitterend gewerkt in mijn huis.
26 August 2026
Luc Hanssens
Elewijt
Één goede levering,, correct daar hou ik van
Beveelt niet aan
25 August 2026
Valere Van paemele
Maldegem
Topverf nog nooit zo'n goede verf gehad Een aanrader voor iedereen die zijn muren wit wil schilderen Ral9010 van alphacryl Bedankt daarvoor.
23 August 2026
Marc Verschooren
Lier
Snelle en vlotte levering! Verf is van heel goede kwaliteit (maar die kies je zelf natuurlijk)
18 August 2026
Dirk
Tervuren (België)
Goede service en prima communicatie, goede prijzen
13 August 2026
Gery Helsen
Herentals
Correcte levering, correcte kleur.
11 August 2026
mkrv
Mechelen
Ik bestel ondertussen al een hele tijd bij Verfwebwinkel en ben over het algemeen erg tevreden. Bestellen verloopt vlot, de producten zijn goed en ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad. Het enige minpunt is de prijsontwikkeling. Een emmer die ik ongeveer anderhalf jaar geleden nog voor €135 kocht, kost inmiddels rond de €170. Dat is toch een stevige stijging, zeker wanneer je, zoals ik, nog heel wat emmers nodig hebt. Daardoor begin ik toch wat meer op de prijs te letten en eventueel te vergelijken met andere aanbieders. Los daarvan ben ik zeker tevreden over Verfwebwinkel en zou ik hen ook aanbevelen.
10 August 2026
Stijn
Antwerpen
Goede webwinkel. Gemakkelijk bestellen en snelle levering. Zeer tevreden.
6 August 2026
Johan
Brasschaat
Goede prijs kwaliteit en snel geleverd.
29 July 2026
Jean-Pierre Laurent
Retie
De originele muur was levendig blauw-roos. Ik heb hier 3 lagen licht beige over gezet en je ziet niets meer van de vorige kleuren! Weinig strepen of vegen te zien.
29 July 2026
Lina
1541 Pajottegem
De prijzen zijn heel concurrentieel en de levering is reeds de volgende dag, ook in België. Heb ook gebeld om meer informatie en had snel iemand aan de lijn en werd vriendelijk geholpen met professioneel advies.
13 July 2026
Smet David
Sint-Niklaas
Verf kopen doe je bij Verfwebwinkel.be, dé online verfwinkel van België. Verfwebwinkel is er voor iedereen die schildert, van professional tot doe-het-zelver. Je vindt bij ons een ruim assortiment met topmerken zoals Farrow & Ball, Sigma, Sikkens en Wijzonol, van verf en lak tot kwasten, rollers en andere benodigdheden. Met onze mengmachines mengen we bovendien zelf alle kleuren, zodat je altijd de juiste tint vindt voor jouw project. Zo kun je áltijd door met jouw schilderklus.
Bestellen gaat snel en eenvoudig. Onze webshop biedt duidelijke productinformatie, scherpe prijzen en snelle levering: bestel je vóór 22:00 uur, dan kun je vaak de volgende dag al aan de slag. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je meteen verder.
We kennen onze producten en helpen je met eerlijk, praktisch advies. Twijfel je over een kleur of product? Heb je vragen over kleuren, verfsoorten of technieken? Dan staan onze specialisten voor je klaar, online of in de showroom.
Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een vraag of loopt er iets niet zoals verwacht? Neem gerust contact op via 028-083 982. We helpen je graag verder.
Zevenheuvelenweg 25
5048 AN Tilburg