Perfecte product

Voor herhaling vatbaar

Nadat ik mijn eerste bestelling heb gedaan ben ik verkocht! Echt een heel mooi assortiment waaruit het toch lastig te kiezen is. Mijn bestelling werd de volgende dag netjes verpakt afgeleverd en ik heb alles uiteraard direct getest. Echt stuk voor stuk super lekker! Ga hier zeker opnieuw bestellen zodra ik door mijn voorraadje heen ben.

Heerlijke kwaliteit en verrassend voordelig assortiment

NotenDeli heeft me verrast. Bestel normaal bij een ander, maar de cashewnoten zijn lekker vers en knapperig. De gedroogde mango is zacht en vol van smaak. De gevriesdroogde aardbeien in yoghurt zijn echt een aanrader, lekker crunchy en fris zoet. Ook de goji bessen zijn van mooie kwaliteit. Scherpe prijzen, netjes verpakt in hersluitbare zakken en snel geleverd. Dit is voor mij niet de laatste keer.

Snelle levering en leuke her sluitbare verpakking

Voor het eerst hier besteld. Ik denk een nieuw bedrijf. Kende deze nog niet. Maar volgende dag al binnen. Leuke opvallende verpakking en niet onbelangrijk, zeer goede kwaliteit. Dat er zo’n verschil is in versheid en smaak. En eigenlijk niet duur ook. Overigens ook een mooie duidelijke site. Ik schrijf niet snel een review, maar deze verdiend het.

Topservice, scherpe prijzen en snelle levering!

Super tevreden over Notendeli! De kwaliteit is top en de prijs is goed. Wat ook heel fijn is dat ze per mail laten weten hoe het met je bestelling staat. De bezorging was netjes op tijd en alles keurig verpakt. Voor mij de volle 5 sterren!

Hele goede ervaring, zou ik aanbevelen

Groot fan van de gekarameliseerde pecannoten en het ruime aanbod aan ontbijtproducten. Alles kwam perfect verpakt aan en de levering was echt supersnel. Je proeft de kwaliteit. Hier ga ik snel weer bestellen!

Top kwaliteit snel thuis geleverd

Binnen 2 dagen geleverd: Excellent mix, gezouten cashews en mijn favoriet: tapas amandelen met rozemarijn en zeezout. Aanrader !

Ik heb meerdere producten besteld en ben echt positief verrast.

De pistachenoten zijn super vers, echt kwaliteit die je meteen proeft. Daarnaast de cashewnoten Djakarta geprobeerd, ook echt heerlijk. Een paar Japanse rijstcracker mixen besteld, echt perfect als snack en ook supervers. En de berry mix gebruik ik voor mijn ontbijt, erg lekker en goede kwaliteit. Handig verpakt in hersluitbare stazakken. Dus staat mooi zo in de voorraadkast. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

De noten zijn van fantastische kwaliteit en de levering lekker snel, een aanrader voor iedereen!

Ik was al een tijdje op zoek naar een goed adresje voor mijn noten en ik ben blij dat ik hier ben uitgekomen. Wat me meteen opviel, was hoe fijn de website werkt; alles is heel overzichtelijk ingedeeld, waardoor ik binnen no-time precies de producten had gevonden die ik zocht. De kwaliteit van de noten zelf is daarnaast heel goed, je merkt aan alles dat het vers is. Ook de levering was boven verwachting snel, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Echt top!

Wat een verschil met standaard supermarktproducten. Alles smaakt gewoon beter. Goede service en netjes verpakt. Echt een aanrader als je van kwaliteit houdt. En heel scherp geprijsd!

Heerlijke noten, makkelijk besteld.

Supersnelle levering en mooi verpakt. Ruim assortiment met veel lekkers.

Heerlijke producten en snelle service

Zeer tevreden over mijn bestelling bij NotenDeli. De noten zijn vers en van uitstekende kwaliteit. Bestellen ging eenvoudig en de levering was snel. Je merkt dat er aandacht en zorg in de producten zit. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Op tijd bezorgd, prima noten

Zie boven

Heerlijke noten en snel geleverd!

Heerlijk verse noten en het was in no-time binnen!

Pistache noten en macadamia

Waren super lekker vers en krokant

Heerlijke noten supersnel in huis

Snel besteld op de overzichtelijke website. De noten, en chocoladerozijnen zijn mooi verpakt in handige hersluitbare zakken. Supersnel (een dag later dus) in huis! I'm hooked!

Over NotenDeli

Bij NotenDeli worden dagelijks noten vers gebrand en op het juiste moment verpakt, zodat jij altijd de beste smaakbeleving krijgt. Van pure noten en rijke notenmixen tot chocolade, gedroogd fruit, Aziatische delicatessen en smaakvolle cadeaupakketten: bij NotenDeli vind je alles wat écht lekker is.