Heeft een totaal van 56 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment97%
Klanten prijzen vooral de snelle levering, de hoge kwaliteit van de noten en de verzorgde verpakking. Het bestelproces is duidelijk en de klantenservice is vriendelijk en hulpvaardig. De reviews geven een betrouwbare afhandeling, prima prijs-kwaliteitverhouding en een over het algemeen positieve ervaring.
Sterke punten
Goede kwaliteit van de noten
Vriendelijke klantenservice
Gebaseerd op 22 reviews
Echt een aanrader!
Wat een fijne webshop! Inmiddels meerdere keren bij NotenDeli besteld en iedere keer dik tevreden. De noten zijn heerlijk vers en knapperig en je merkt echt verschil met wat je normaal in de supermarkt koopt. Bestellen gaat makkelijk, alles wordt goed en netjes verpakt en de levering is snel.
27 September 2026
Yvana
Stadskanaal
Prima producten, vlotte levering, maar die verpakkingen toch . . .
Goed assortiment en smaak, vlotte levering, maar die (sta)zakken zijn niet open te krijgen zonder gereedschap. En dan nog gaat het mis. Geloof mij, dat kan heel veel beter.
27 September 2026
Paul Dirks
Echt
Reactie van NotenDeli
Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten, het assortiment en de vlotte levering.
En ja… die verpakkingen. 😉 We proberen daarin altijd de juiste balans te vinden. Onze producten moeten natuurlijk zo vers mogelijk bij je aankomen en daarom moeten de zakken goed en luchtdicht afgesloten zijn. Een verpakking die te makkelijk openscheurt en waarvan de inhoud vervolgens door de doos ligt, daar wordt ook niemand blij van. En geloof ons: die ervaring hebben wij óók gehad, maar dan van de andere kant. 😉
Maar we begrijpen je punt zeker. Stevig verpakken is goed, maar het moet natuurlijk ook weer geen krachtmeting worden om bij de inhoud te komen. Met een schaar kom je gelukkig meestal een heel eind ☺️.
Dank voor je eerlijke feedback, die nemen we zeker mee!
Groetjes, Team NotenDeli Voor alles wat écht lekker is 💚
uitsteken voor 1e keer
wat ik besteld heb is geleverd
24 September 2026
kees
kamperland
Er zit tenminste zout op als ik gezouten noten bestel! Mijn ervaring met andere webshops is dat ze wel erg zuinig met zout zijn en en soms had ik net zo goed ongezouten noten kunnen bestellen. Maar Notendeli heeft mij nog nooit teleurgesteld. Ook levering gaat makkelijk en snel. Ik ben fan!
21 September 2026
20 September 2026
Aleid
Apeldoorn
Heerlijke bonbons
Bonbons heerlijk, snel geleverd.
7 September 2026
Corien
Franeker
Fantastisch!!
Er ging iets niet goed in het bestellings proces aan mijn kant, voor de zekerheid een mail gestuurd. Ik was helemaal verast dat ik een reactie terug kreeg met een oplossing erbij en de vraag of ik foto's kon sturen van wat er mis ging. Was een heerlijke ervaring om zo geholpen te worden. Niet alleen lekkere producten maar ook nog eens een suoer klantvriendelijk.
1 September 2026
Very good experience
Value for money and variety of products
30 August 2026
FUNO
JOHANNESBURG
een ander product
Noten Deli reageerde zeer snel. De fout met het verkeerde product werd gecorrigeerd. De andere producten waren prima.
2 August 2026
PAWEL
SEVENUM
Top!!
Ik zou willen dat ik dichterbij woonde, zou verzendkosten schelen ;) Fijne kwaliteit, prijs verhouding. Ik ben zeer tevreden.
27 July 2026
very good price
good variety and price
25 July 2026
Lufuno Sarpong
Amersfoort
Een hele fijne ervaring!
Mooie duidelijke webshop, uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen!
Na het drukken op de bestelknop volgt duidelijke communicatie over de levering. Alles wordt keurig verpakt en de inhoud blijkt ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Volgende keer bestel ik hier weer!
16 July 2026
Lekker en goed verpakt.
12 July 2026
Jos van der Linden
Stompwijk
Beste kwaliteit met lage prijs en snel ontvangst
8 July 2026
N
Den Bosch
Een aangename verrassing
Normaal schrijf ik niet snel een review, maar deze bestelling verdient er wel één. Mooie kwaliteit, snelle verzending en een assortiment dat nét even anders is dan bij veel andere aanbieders. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Wat mij vooral opviel was de versheid van de producten. Alles was zorgvuldig verpakt en de smaak was uitstekend. Een webshop waar duidelijk aandacht wordt besteed aan klant én product.
5 July 2026
Bartho
Eindhoven
Een webshop waar smaak nog voorop staat.
Je proeft direct dat dit geen massaproductie is. Na meerdere aanbieders geprobeerd te hebben ben ik bij NotenDeli uitgekomen. Het verschil proef je meteen. Mooie producten, snelle verzending en een assortiment waar je nieuwsgierig van wordt. Absoluut een aanrader. Alles smaakt vers en van goede kwaliteit. De communicatie was prettig. Fijn om een adres te hebben gevonden waar kwaliteit belangrijker lijkt dan volume.
4 July 2026
Angelique
Breda
Goede kwaliteit prijs verhouding
Heerlijke kokosvezels, snel bezorgd en aantrekkelijke prijs.
4 July 2026
Liedje
Hoorn
symphatiek bedrijf, goeie spullen!
Fijne ervaring mee.
19 June 2026
G.
Utrecht
Mijn ervaring is zeer goed. Ik had foute gemaakt met Adress. Was in no time verholpen. Waardeer ik zeer. En zal zeker weer bestellen bij jullie. Groetjes nic schrijen
18 June 2026
Nico schrijen
Born
Fijne webshop
Mooi assortiment met goede prijzen. Duidelijke communicatie en goede levering. Zeer tevreden.
18 June 2026
Goede producten, tijdig geleverd
Ruim assortiment met goede kwaliteit.
17 June 2026
Sjoerd
Heuft
Geweldige service
Behalve dat NotenDeli heerlijke, verse noten heeft, is de service helemaal top. Ik had geroosterde pistachenoten besteld, maar in de verpakking zat gebrande noten. Hiervan melding gemaakt, maar niet met de bedoeling om andere noten te krijgen. Verrassing was dus groot, toen er nieuwe noten werden bezorgd!
15 June 2026
Ellen
Den Haag
Ik heb t goed ontvangen.en produkt ben ik te vrede
En op korte termijn Ontvangen.
3 June 2026
Martha Soerel
Eindhoven
Het was heerlijk
Alles ging goed en NotenDeli is een aanrader
3 June 2026
Hesdy
Amsterdam
Review overzicht
Positief sentiment97%
Heeft een totaal van 56 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Over NotenDeli
Bij NotenDeli worden dagelijks noten vers gebrand en op het juiste moment verpakt, zodat jij altijd de beste smaakbeleving krijgt. Van pure noten en rijke notenmixen tot chocolade, gedroogd fruit, Aziatische delicatessen en smaakvolle cadeaupakketten: bij NotenDeli vind je alles wat écht lekker is.