Score: 10

Snelle levering en geen manco's 👍

Score: 6

Bladvanger zink zou spie mof zijn. Was alleen met met moest extra moffen kopen.

Score: 10

zeer snel geleverd, wat nodig was in dit geval. Voor een scherpe prijs!

zeer snelle levering

Score: 10

Gevonden op internet, en na het bestellen van de spullen mooi op tijd geleverd. De zinken bladvangers zijn heel makelijk tussen ern bestaande pijp te plaatsen

Score: 10

Makkelijk te bestellen, vriendelijk en behulpzaam. Tevens snelle levering materialen.

Score: 10

Service en informatie was uitstekend. Kwaliteit is super. Communicatie, duidelijk en heel snel.

Score: 10

Makkelijk te bestellen op site, levering goed op tijd en keurig afgeleverd, artikel moet ik nog verwerken maar dat zal zeker goed komen.

Score: 10

De juiste onderdelen voor een goede prijs, en snel geleverd

Score: 10

Info op de site was goed en levering was snel....zeer tevreden.

Super service!

Score: 10

Netjes en goede info over de producten

op tijd geleverd

Score: 10

Geweldige service. Snelle levering !

Score: 8

Zeer snelle en goede reactie!

Score: 8

Snel antwoord op gestelde vraag via mail

Goed materiaal prima prijs

Score: 10

Snelle levering. Compleet en zonder al te veel moeite kunnen plaatsen

Score: 10

Kwaliteitsproduct en snelle levering.

Score: 10

Na enig research het product flexim dakmortel gekocht. Duidelijke uitleg zelfs via een filmpje. Snelle levering scherpe prijs

aanschaf reserve dakpannen Monier Neroma Antraciet Pan

De Weegschaal 5

5215 MN 's-Hertogenbosch

Over Dakbouwmarkt.nl

Dakbouwmarkt.nl is dé one-stop-shop voor alles op het gebied van daken, rookkanalen en waterafvoer. Of u nu een ervaren vakman bent of als particulier zelf aan de slag gaat: wij bieden u helder advies, praktische ondersteuning en complete oplossingen voor iedere klus. Wij zijn onderdeel van de grootste groothandel in Nederland op het gebied van zink en dakbedekking, waardoor we altijd kunnen rekenen op een ruim en professioneel assortiment, hoogwaardige materialen en scherpe prijzen. Onze missie is helder: u ondersteunen bij het veilig, efficiënt en succesvol uitvoeren van uw dakwerkzaamheden. Zelf een project afronden geeft voldoening én vertrouwen. Vanuit die gedachte is Dakbouwmarkt.nl ontstaan. Met kwaliteitsproducten, duidelijke informatie en een klantgerichte aanpak zorgen wij dat iedereen — van doe-het-zelver tot professional — met zekerheid het dak op kan.