Score: 10

correspondentie vlot en daarbij meedenkend levering conform afspraak en planning

Score: 6

Prima product.Alleen klein opmerking bij levering stond alles helft op de fietspad voor de rest alles prima.

Score: 10

Snelle levering. Prima product.

Score: 10

Prima verpakt en snel geleverd.

Score: 10

Flexim besteld en zeer snel geleverd. Top zaak!!

Score: 10

Snelle levering (product ook echt op voorraad) Goede service! Alleen jammer dat ze GLS gebruiker als vervoerder. Die komen per definitie altijd een dag of twee later.

Score: 10

Mijn bestelling sneller geleverd dan track&trace kan volgen .buitengewoon!!!

Score: 8

Vogelschroten voor mijn zonnepanelen, in 1,5 uur gemonteerd er zijn wel enkele vastzet beugels kapot gegaan met de montage.

Score: 10

snelle levering mail wel snel beantwoord aanrader.

Netjes en snel geleverd

Score: 10

Prima service en uitstekend materiaal !

Score: 8

Snelle levering. Netjes ingepakt. Alleen de montage handleiding ontbrak. Wat niet echt een ramp maar voor uitleg van bevetsiging stormbeugels wel handig geweest.

Snelle bezorging. Goed ingepakt. Prima winkel. Erg te vreden

mooi product, snelle levering

Snel en duidelijk.

Score: 10

Gootdrain online besteld ...... snel geleverd!

Score: 10

Heb de vogelwering voor mijn zonnepanelen bij adr besteld. Goed product en snel geleverd.

Score: 8

Goede service en snelle levering

Score: 10

Goed product en snel geleverd en goedkoper dan andere winkels

Score: 10

Uitstekend geholpen met de keuze van dakpannen, hele snelle reacties en geleverd binnen de gewenste termijn! Top service!

Score: 10

Wederom zijn de bestelde producten op afgesproken datum geleverd. Top weer, tot volgende bestelling 👍

Score: 10

Supersnelle levering en meedenkende klantenservice. Top.

Score: 10

Voldoende voorraad, snelle levering en overzichtelijke website

Score: 10

Uitstekend! Ze hadden, op voorraad (tegenwoordig een zeldzaamheid voor elk bedrijf), al mijn vereisten voor een geweldige prijs, de levering was geweldig en de klantenservice lijkt ook geweldig te zijn.

Score: 2

niets ontvangen, ook geen meldingen

De Weegschaal 5

5215 MN 's-Hertogenbosch

Over Dakbouwmarkt.nl

Dakbouwmarkt.nl is dé one-stop-shop voor alles op het gebied van daken, rookkanalen en waterafvoer. Of u nu een ervaren vakman bent of als particulier zelf aan de slag gaat: wij bieden u helder advies, praktische ondersteuning en complete oplossingen voor iedere klus. Wij zijn onderdeel van de grootste groothandel in Nederland op het gebied van zink en dakbedekking, waardoor we altijd kunnen rekenen op een ruim en professioneel assortiment, hoogwaardige materialen en scherpe prijzen. Onze missie is helder: u ondersteunen bij het veilig, efficiënt en succesvol uitvoeren van uw dakwerkzaamheden. Zelf een project afronden geeft voldoening én vertrouwen. Vanuit die gedachte is Dakbouwmarkt.nl ontstaan. Met kwaliteitsproducten, duidelijke informatie en een klantgerichte aanpak zorgen wij dat iedereen — van doe-het-zelver tot professional — met zekerheid het dak op kan.