Score: 10

besteld en zelfde dag afgehaald. Prima prijs en prima communicatie

ben helemaal tevreden.

Score: 10

Top service met snelle levering. Duidelijke bestelsite. Alles bij elkaar zeer tevreden over de producten, service en levering. Ga vooral zo door.👍

Score: 10

Snelle en perfecte levering ook voor eventuele vragen goed benaderbaar

Score: 10

Erg klantvriendelijk en dat voor de beste prijs!

Score: 10

Heel deskundig geholpen en afspraken goed nagekomen! Heel fijn dat er zo meegedacht wordt ipv klakkeloos een bestelling overnemen.

Score: 10

Snel geleverd, de dakdoorvoer was makkelijk te plaatsen

Score: 10

Product zoals omschreven, vriendelijk in contact, niets op aan te merken

Score: 10

Alhoewel het even spannend was, alles op tijd geleverd!

Score: 10

Website duidelijk, goede service en snel en netjes geleverd.

Score: 10

Een goede prijs en vlot en compleet geleverd

Score: 8

Score: 4

Alles was goed behalve dat de kit die we bestelde al een half jaar over de houdbaarheidsdatum was. We hebben hierover gemaild, het antwoord was dat het nog prima te gebruiken is. Ze zeggen op de site: Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Tja, dan zou je wel een refund-actie verwachten. Helaas.

Score: 10

Prima snelle levering en alles compleet

Score: 10

Ben erg goed en vriendelijk geholpen door Melvin. Top winkel!

Score: 10

Vlot verloop van bestelling tot levering. Na ongeveer een weekje had ik mijn spullen thuis . Ik heb een dubbel geïsoleerde buis besteld en attributen. De dakdoorvoer was niet voorradig, maar een week later werd deze nageleverd . De vraag over de stormkraag is vlot beantwoord. Kortom , een goede ervaring met bestellen via de site , bij een winkel die ik voordien niet kende .

Score: 10

Mooi en gebruiksvriendelijk product. Bestelling duurde wel wat lang maar dit kwam omdat het een grote bestelling was en niet alle producten voorradig

Score: 10

Levering duurde iets langer maar ik was op de hoogte gebracht.top product en vriendelijk personeel

Prima snelle levering

Score: 10

Bedrijf bij mij in de buurt. Twee trekkappen opgehaald. Vriendelijk te woord gestaan door personeel en behulpzaam met de uitleg met betrekking tot de montage.

Score: 10

Goed product verwerkt makkelijk en snelle levering.

Score: 10

Artikel voldoet aan de verwachtingen. Levering met paar dagen vertraging door DHL.

prima levering, Topproduct!!

Score: 10

Snel geleverd en voor een goede prijs

Score: 4

Mijn bestelling werd geannuleerd omdat er geen dakpannen voorradig zouden zijn. Ik had verwacht op een wachtrij te komen staan.

De Weegschaal 5

5215 MN 's-Hertogenbosch

Over Dakbouwmarkt.nl

Dakbouwmarkt.nl is dé one-stop-shop voor alles op het gebied van daken, rookkanalen en waterafvoer. Of u nu een ervaren vakman bent of als particulier zelf aan de slag gaat: wij bieden u helder advies, praktische ondersteuning en complete oplossingen voor iedere klus. Wij zijn onderdeel van de grootste groothandel in Nederland op het gebied van zink en dakbedekking, waardoor we altijd kunnen rekenen op een ruim en professioneel assortiment, hoogwaardige materialen en scherpe prijzen. Onze missie is helder: u ondersteunen bij het veilig, efficiënt en succesvol uitvoeren van uw dakwerkzaamheden. Zelf een project afronden geeft voldoening én vertrouwen. Vanuit die gedachte is Dakbouwmarkt.nl ontstaan. Met kwaliteitsproducten, duidelijke informatie en een klantgerichte aanpak zorgen wij dat iedereen — van doe-het-zelver tot professional — met zekerheid het dak op kan.