Laden reviews...
18 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat klanten regelmatig snelle levering en betrouwbare service ervaren. Prijs-kwaliteit en de kwaliteit van de producten worden geprezen. Vragen worden doorgaans snel beantwoord en bestellingen komen correct aan. Veel klanten komen terug voor toekomstige aankopen.
Ben blij dat deze folderbak op de markt is, zodat bij ons Memoriaal bezoekers altijd een folder met uitleg kunnen meennemen. Als de zookeepers de klep te ruw openmaken is het wel kwetsbaar en moet bik de bak weer vervangen
3 July 2026
P.H.
Oosterbeek
Transaction à la hauteur des attentes. Merci
16 June 2026
François
Lons
Ik ben erg blij met de grote ideeenbus met ons logo. Bij deze webshop kun je ook vanaf 1 stuk gepersonaliseerde brievenbussen kopen. Top!
5 June 2026
MC Tilburg
Tilburg
Precies wat ik zocht en snelle afhandeling
23 May 2026
Kees
Roelofarendsveen
Regelmatig bestel ik hetzelfde product en het wordt altijd snel geleverd.
22 May 2026
Astrid
Zwolle
De ideeënbusshop heeft snel en gratis het ontwerp voor ons gemaakt. Daarnaast was de levering super snel (sneller dan stond aangegeven op de website). De kwaliteit is goed en de bus ziet er professioneel uit. Deze partij zou ik zeker aanraden!
22 May 2026
Annabel
Oldebroek
Goed advies gekregen.
15 May 2026
Polikliniek de Blaak
Tilburg
Hartelijk dank voor uw 5 sterren! We waarderen uw feedback enorm.
Mijn eerste bestelling had een mankement, ik kreeg snel een reactie op mijn "klacht" en kon het terugsturen. Ik kreeg de keuze tussen een andere ontvangen of geld terug. Ik koos voor de eerste optie en binnen enkele dagen een nieuwe bestelling ontvangen die wel goed is. Dank voor het snelle handelen.
23 April 2026
Sahiroen
Den Haag
Hartelijk dank voor uw 5 sterren! We waarderen uw feedback enorm.
Na advies van de webwinkel hebben we voor een evenement de verzamelbox gebruikt om alle badges in te zamelen. Dat werkt uitstekend.
14 April 2026
Kaoutar
Mechelen (BE)
Goed om te horen dat het gelukt is met het inzamelen van badges met onze inzamelboxen. Leuk dat we nu ook een waardering vanuit België krijgen.
Dit bedrijf komt zijn afspraken keurig na. Dat maken wij nog als eens anders mee bij webshops.
13 April 2026
Autobedrijf Voorne
Oostvoorne
Hartelijk dank voor uw 5 sterren! We waarderen uw feedback enorm.
Snelle levering en scherpe prijs.
11 April 2026
Marc
Geleen
Hartelijk dank voor het delen van uw waardering!
Vlotte levering. Precies wat ik besteld heb. Ik heb eindelijk de juiste webshop gevonden. Hier ga ik vaker bestellen.
10 April 2026
Trinette
Warmond
Hartelijk dank voor uw 5 sterren! We waarderen uw feedback enorm.
Goed en netjes geholpen, snelle service.
6 April 2026
peter
Ridderkerk
Hartelijk dank voor uw 5 sterren! We waarderen uw feedback enorm.
Ik heb hier nu twee keer iets besteld, ik krijg snel reactie, jullie denken goed mee. Tevreden over het eindresultaat.
30 March 2026
Madelief
Utrecht
Hartelijk dank voor uw 5 sterren! We waarderen uw feedback enorm.
Als cadeau voor de kleinkinderen een roze en een blauwe muntsoorteerder gekocht. Voor een leuke prijs en toch een goede kwaliteit.
21 March 2026
Carola
Geleen
Hartelijk dank voor uw 5 sterren! We waarderen uw feedback enorm.
Gisteren na 18:00 uur besteld, vandaag voor 12:00 uur binnen. Top!
13 March 2026
Frans
Groesbeek
Beste Frans,
Bedankt voor de mooie 10 en je fijne woorden! Geweldig om te horen dat je je bestelling zo snel in huis had. We hebben je pakket die avond inderdaad nog snel naar PostNL gebracht, juist om dit soort snelle leveringen mogelijk te maken 😊
Fijn dat alles goed is aangekomen en naar wens is verlopen. We begrijpen dat de titel van de review niet helemaal overeenkomt met je ervaring, maar gelukkig vertelt je bericht zelf het echte verhaal!
Nogmaals dank voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Ideeënbusshop is een betrouwbare webshop met een duidelijk en gespecialiseerd assortiment aan ideeënbussen en stembussen. De website bestaat al jaren en werkt veilig en overzichtelijk. Een goede keuze als je een ideeënbus of donatiebox zoekt. Tot snel weer
11 March 2026
Ronald
Rotterdam
Beste Ronald,
Bedankt voor je positieve bijdrage. We kijken uit naar de volgende bestelling van de school.
De ideeënbus heeft een leuke vorm en opdruk. Snelle levering want een dag na de bestelling al in huis.
5 March 2026
Steef
Rotterdam
Ideeenbusshop.nl is dé specialist in ideeënbussen, stembussen en inzameloplossingen voor organisaties. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment ideeënbussen, stembussen, collectebussen, donatieboxen, inzamelboxen en brievenbussen voor het eenvoudig en veilig verzamelen van ideeën, stemmen, formulieren en donaties.
Onze producten worden gebruikt door bedrijven, scholen, overheden, verenigingen, evenementenorganisaties en goede doelen. Of het nu gaat om een ideeënbus voor medewerkers, een stembus voor een verkiezing, een inzamelbox voor formulieren of een collectebus voor donaties: wij bieden praktische en betrouwbare oplossingen voor elke toepassing.
Wij leveren zowel stevige metalen modellen als milieuvriendelijke kartonnen alternatieven. Zo kunnen organisaties kiezen voor een oplossing die past bij hun gebruik, budget en duurzaamheidsdoelen. Waar mogelijk werken wij samen met leveranciers die aandacht hebben voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en verantwoorde productie.
Met duidelijke productinformatie, snelle levering en klantgerichte service maken wij het eenvoudig om de juiste inzameloplossing te vinden. Zo helpen we organisaties om ideeën, stemmen, inzendingen en donaties veilig en overzichtelijk te verzamelen.
Bergweg 341 B
3037EP Rotterdam