Laden reviews...
944 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen consequent de kwaliteit van het product en het gebruiksgemak. Veel klanten melden een goede dekking en betrouwbare resultaten, en het proces wordt als eenvoudig beschreven. Velen noemen snelle levering en algehele tevredenheid met herhaalde aanbevelingen. De algehele indruk blijft positief en constructief.
Mijn toilet is er fantastisch van opgeknapt. Heel makkelijk toe te passen, ook voor een onhandig type als ik
Brenda
Leeuwarden
Product voldoet volledig aan mijn verwachting en gemakkelijk te verwerken. Werkt prima en is gemakkelijk in gebruik
Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter
Tuur
Best
Uitstekend,ziet er weer uit als nieuw!
Tulipaint Voegenreparatie
Fenna
Kampen
Na een nieuw huis te hebben, wilde ik de badkamer graag een frisse start geven. Na een grondige schoonmaak en een kleine make-over zag alles er al beter uit, maar de voegen bleven er toch wat vies en verkleurd uitzien. Daarom heb ik een voegenstift geprobeerd, en wat een verschil! Dit product is echt top. Makkelijk in gebruik, vrij snel gedaan en duidelijke instructies. Aanrader dus!
Nathalie
Werkt super!
Sarah
Sint Anthonis
De voegen stift werkt perfect, makkelijk toepasbaar, Badkamer zag erg vies door zwarte en bruine voegen ,volgend jaar krijgen we een nieuwe badkamer maar nu na een uurtje of 2 stoeien met de stift ziet alles er weer uit als nieuw , echt heeeeeel top!!!
Hans
Den Helder
Zeer goed vul middel, mooie structuur en makelijk te verwerken en hard snel uit. Handig het buisje wat je met water moet vullen om zo de juiste hoeveel erbij te doen. Genoeg voor heel wat voegen.
Tulipaint Voegenreparatie
Maarten
Made
Voor de 2e x besteld. Wederom zeer tevreden over dit product!! Mijn tegelvloer is weer als nieuw!!
Paul
Alkmaar
Ontvet heel goed
Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Ontvetter
9 July 2026
Christine
Oudsbergen
Frist het geheel heel mooi op. Blij met het effect!
Gebruikte producten:
Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Kogel 5mm, Tulipaint Ontvetter
9 July 2026
Lin
Rijswijk
werkt perfect. Ik zou het aan mijn vrienden aanraden .
8 July 2026
Ronny
Bornem
De voegenstift werkt prima simpel in gebruik het resultaat stelt zeker niet teleur fijn dat ik mijn badkamer hiermee heb opgepimpt!
Liesbeth
Dordrecht
Mijn voegenstift is super, heel tevreden.
Roobaert
Lede
Doet precies wat jullie beloven!!
Kees
Naaldwijk
Prima resultaat. Nou zien hoe lang het stand houdt.
Hendrik
Amersfoort
Het is een geweldige voegenstift dek gelijkt in een keer mijn toilet vloer is weer als nieuw ga ook mijn douche muur doen
Sari
Zwijndrecht
Mijn ervaring met deze voegenstift viel behoorlijk tegen na het zien van de filmpjes en de hoge reviewscore. Tijdens gebruik moest ik de punt steeds opnieuw indrukken voordat er verf uitkwam, wat heel onhandig werkt. Ook was de dekking onvoldoende en waren meerdere lagen nodig, waardoor de stift snel leeg is. Pas na contact met de klantenservice werd duidelijk dat de voegenstift bij wandvoegen minder goed werkt en dat de dekking afhankelijk kan zijn van de ondergrond. Deze informatie staat niet bij de productomschrijving, maar is verstopt tussen de veelgestelde vragen, terwijl dit naar mijn mening belangrijke informatie is die bij de productomschrijving hoort te staan. Mijn ervaring wijkt daardoor behoorlijk af van wat de video's, reviews en productinformatie doen vermoeden. Hopelijk helpt deze toelichting andere kopers bij hun keuze.
Beveelt niet aan
Sloof
Beste Sloof,
Bedankt voor het plaatsen van uw review!
Dat is vervelend om te horen. Dat de punt herhaaldelijk opnieuw ingedrukt moet worden als u merkt dat er minder verf uit de stift komt staat op meerdere plekken vermeld waaronder op het product zelf bij de gebruikstips.
Dat er meerdere lagen nodig kunnen zijn hangt inderdaad van de ondergrond af maar dit komt vrij weinig voor waardoor het op de FAQ pagina is gezet en wanneer dit bij ons wordt aangegeven denken we mee hoe dit opgelost kan worden. Dat de Voegenstift minder goed kan werken bij wandvoegen heeft eerder te maken met hoe de stift vast gehouden wordt dan met het product zelf. Deze informatie staat vrij beschikbaar op onze website zodat deze vooraf gelezen kan worden en verbergen wij niet. Dat uw ervaring afwijkt van het beeld dat via video's en reviews wordt geschetst heeft eerder te maken met de situatie en hoeveel informatie er doorgenomen is dan met het product zelf.
Als er een probleem is vernemen we dit altijd graag om te kunnen helpen. Onze klantenservice staat hiervoor voor u klaar om u snel en vriendelijk te woord te staan.
Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Met vriendelijke groet,
Voegenstift.nl
Beveelt niet aan
6 July 2026
Sloof
Vlaardingen
Een ontzettend makkelijk aan te brengen product, goed werkende stift! Blijft ook mooi op de lange duur!
C
Epe
Snelle levering! Erg makkelijk aan te brengen tussen de tegels. Resultaat is verfrissend.
Samantha
Almere
Ik heb 3 siliconenkits gekocht in de kleuren wit, crème en zwart. Aanvankelijk was ik sceptisch of deze kits wel voldoende zouden zijn voor de klus. Maar ik ben blij te kunnen zeggen dat alle kleuren van de siliconenkits er prachtig uitzien en dat ze heel gemakkelijk te gebruiken zijn. Ik kan ze van harte aanbevelen, omdat ze geschikt zijn voor kleine klusjes in de badkamer of keuken.
Tulipaint Kitstift
Kennedy
Venlo
Snel verzonden. Product werkt goed. Makkelijk aan te brengen, maar in mijn beleving wel iets langere droogtijd aanhouden.
Oscar
Woerden
Voor de kitrand bij de douchebak geweldig maar in de keuken is het blijkbaar een ander soort kit daar pakte het niet op helaas.
Tulipaint Kitstift
Marian
Bergen op Zoom
Product doet wat het belooft, het overtrof mijn verwachtingen en mijn vuile voegen zien er weer erg netjes uit.
Thomas
Boom
Vandaag in de badkamer zwarte voegen gedaan. Wordt erg mooi en makkelijk aan te brengen en restjes te verwijderen. Kortom, perfect product!
BC
't Harde
Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden
Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen.
Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking.
Tulipaint – een merk van vertrouwen
Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.
Lingewei 41
4004 LK Tiel