Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Doet precies waar ik hem voor nodig had. Top product.

Kitstift Lichtgrijs, Ontvetter

Goed schudden en wel twee keer nodig om goed te dekken, dan maar net genoeg om de hele douche te doen... Werkt als een speer!

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

top het is zo goed bestel er nog 2

Voegenstift Crème

Prima product en werkt perfect mooi opgeknapt mijn voegen en al die kleuren veel keus

Voegenreparatie Crèmewit, Ontvetter

Makkelijk in gebruik, goede handleiding toegevoegd. Het was zo gedaan en het resultaat maakte een wereld van verschil!

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm

Kleur is helemaal goed en werken met stift uiterst plezierig! Dit is precies wat ik nodig had: stift werkt precies en snel!

Voegenstift Grijs

Ik had grijs besteld, op internet leek het licht grijs, maar de kleur is in het echt veel donkerder dan op het scherm. Verder is het een goed product, het werkt erg makkelijk.

topper geweldig produkt 5 sterren

Voegenstift Wit

Produkt snel ontvangen, en de badkamer weer netjes gemaakt, de voegen zijn weer zo als het hoort mooi wit,en dat in een klein uurtje.

Voegenstift Lichtgrijs

Simpel, effectief en goedkoop

Voegenstift Zwart

Tot nu toe is mijn ervaring goed!

Voegenstift Crèmewit, Reservepunten Beitel 3mm

Werkt prima en snel!!!

Voegenstift Wit

De verf is uitstekend. Ook makkelijk te verwerken. Resultaat is echt top!

Voegenverf Crèmewit

Al 6 weken in huis, nog eerder tijd gehad. Gister mn badkamervoegen gedaan, nadat ik ze grondig had gereinigd en laten drogen. Het ging prima!! 2 x een laagje ip devoegen, zijn nu weer heerlijk wit. Het meeste werk is nog t schoonmaken, paarx met vochtige doek voorzichtig langs de voegen en daarna opgepoetst! Ziet er lekker weer fris uit nu!

Voegenstift Zwart

Wat is dit een uitkomst! Heel erg makkelijk en schoon in gebruik. Mijn witte voegen zijn door de goede dekking van de voegenstift in één keer gitzwart. Perfect, zeker aan te raden.

Voegenstift Crèmewit, Ontvetter

Mooie kleur en makkelijk te gebruiken! Nu nog even kijken hoe het er over een aantal douchebeurten uitziet!

Voegenstift Zwart

Prima product al reeds eerder besteld en bevalt prima. Een tevreden klant. Product aan te raden.

Voegenstift Wit

Makkelijk in gebruik. Is afdoende voor meeste voegen. Sommige hardnekkige stukken na drogen nog een keer doen.

Voegenstift Wit

Snelle bezorging en product voldoet aan alle verwachtingen.

Voegenverf Zwart

De badkamer weer als nieuw! Superblij met het resultaat.

Voegenstift Zilvergrijs

werkt prima. vooral wanneer de gekozen kleur in het verlengde ligt van de kleur van de tegels. een kaarsrecht lijntje trekken is lastig, door de ruwe oppervlakte van de voegen. de aanblik is een stuk frisser dankzij de zilvergrijze (neigt naar gebroken wit) voegenstift.

Voegenverf Wit

Goede kwaliteit en service

Voegenstift Zilvergrijs, Ontvetter

Heel tevreden. Gemakkelijk in gebruik en het gewenste resultaat!

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Voegenreparatie Wit, Ontvetter

Handig in gebruik en mooi resultaat!

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.