Voegenstift Zilvergrijs, Ontvetter

Heel tevreden. Gemakkelijk in gebruik en het gewenste resultaat!

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Voegenreparatie Wit, Ontvetter

Handig in gebruik en mooi resultaat!

Voegenstift Wit

Soms lijken dingen te mooi om waar te zijn, in het geval van deze voegenmarker is dat niet zo! Doet wat het belooft en zelfs nog meer dan dat. Ik had per ongeluk na 5 uur mijn douche al weer gebruikt waardoor het dus geen 24 uur heeft gedroogd, maar zelfs na 5 uur bleven de voegen perfect wit! Ik hoop dat het lang blijft zitten maar als het af en toe opnieuw aangebracht moet worden is dat ook geen straf. Het is makkelijk in gebruik en daarom best een leuk werkje. Al met al zeker een aanrader dus!

Voegenreparatie Crème

Snelle levering. Product was enorm gemakkelijk te verwerken. Een goede en duurzame oplossing!

Voegenstift Crème, Reservepunten Beitel 3mm, Voegenreparatie Crème

Het is perfect gelukt en de voegen zien er weer uit als nieuw Ik heb ze helaas niet hoeven te gebruiken Ook deze pasta heeft uitstekend geholpen bij het weer mooi maken van de voegen.

Super! Voegen zijn weer helemaal opgefrist! Helemaal blij mee

Voegenstift Crème, Voegenreparatie Beige

Werkt heel goed. Niet te zien dat over de origele voegen 'geverfd' is. Makkelijk te verwerken. Alles prima.

Voegenstift Wit, Voegenreparatie Wit

Werkt perfect

Voegenstift Wit

Superaankoop! Dit product werkt zeer effectief zoals beloofd. Zeer eenvoudig in gebruik. Een aanrader! Jammer dat ik geen extra punten bij bestelde. Dit is echt wel nodig.

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm

Fijn dat je deze voegstift voldoet voor wel 60 m Wij hadden hiervoor wel de aanbevolen reserve punten erbij nodig Fijn dat de tip erbij stond om deze erbij te bestellen , dat was bij onze voegen nodig

Voegenstift Wit

Prima product, makkelijk in gebruik

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Makkelijk aan te brengen en goed schoon te maken als je klaar bent, met een mooi resultaat.

Voegenverf Wit

Heb de voegen van een deel van de badkamer gedaan. En ik moet eerlijk zeggen, tevreden met het resultaat. Erg vervuilde voegen moest ik wel twee of drie keren doen om ze weer helemaal wit te krijgen. Ik ben wel benieuwd bestendig de verf is tegen nieuwe schimmelvorming. Dat gaan we zien. Maar de badkamer knapt er zeker erg mee op.

Voegenstift Wit

Het werkt prima. Gaat goed van de tegels af als je verkeerd stift

Voegenstift Grijs

Redelijk eenvoudig aan te brengen, afwachten wat het resultaat is op langere termijn

Voegenstift Crèmewit, Ontvetter

Werkt uitstekend. Goede dekking. Makkelijk aan te brengen. Werkt prima.

Voegenreparatie Grijs

Zelfs ik kon het en het werkte prima. Aanrader dus!

Voegenstift Wit

Eindelijk eens een product dat niet liegt! Inderdaad gemakkelijk te hanteren en het resultaat is prima, zeker een aanrader... mijn douche oogt nieuw!

Voegenstift Wit

Werkt echt perfect! Toilet ziet er weer als nieuw uit.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

prima stift voor een nette prijs

Voegenstift Zilvergrijs, Ontvetter

Prachtig product. Vloer ziet er meteen terug fris en nieuw uit! Zeker aan te raden. Gemakkelijk aan te brengen, wel vooraf ontvet met Tulipaint ontvetter. Product doet wat het belooft.

Voegenstift Wit

Wauw! Super tevreden! Wou al zolang de voegen in ons badkamer in het wit ipv zwart. Zo gemakkelijk aan te brengen, en zo blij met het resultaat

Voegenreparatie Wit

Snelle levering, werkt makkelijk en het maakt de voegen weer mooi wit, in ons geval, en dicht. We kunnen er weer jaren tegenaan!

Voegenstift Lichtgrijs

Ik ben heel bij mij

Voegenstift

doet zijn werk maar wel wat duur voor een klein stiftje

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.