Voegenstift Lichtgrijs

Helemaal tevreden ermee , ook nog voegen verf besteld in een blikje omdat ik een groot oppervlak heb . Heel tevreden ermee. Kan het zeker aanbevelen !

Voegenstift Wit

Het is een goede producten ik raad het aan

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm, Voegenreparatie Wit

Wow wat een top product. Tot nu toe alleen nog de toilet gedaan. Ik had deze kleur gekozen om te kijken of deze matchte met de originele voegen, want ja huurwoning, mag niet zomaar in andere kleur. En deze matchte perfect. Makkelijk uit te voeren. Regelmatig even schudden en drukken, maar met een lichte druk aanbrengen doet het perfect. De vloer ziet er weer uit als nieuw. De crème wit heb ik ook al uitgeprobeerd en deze werkt ook fantastisch. Nu de badkamer nog, maar dat moet dan een keer gebeuren als deze helemaal perfect gereinigd is en ik helemaal alleen ben.

Prima producten

Voegenstift Zilvergrijs

De voegen van de tegels in de keuken met de voegenstift gedaan. Werkt perfect. Dekt in één keer. De voegen waren erg vies. Geweldig spul.

Voegenstift Wit

Van goede kwaliteit die stiften

Voegenverf Zwart

Super product daarbij correcte levering precies zoals beloofd Zeer goed

Kitstift Wit, Ontvetter

ok

Voegenreparatie Beige

fantastisch hoe de verkleurde en kapotte voegen weer als nieuw zijn! zelfs met 2 linker handen makkelijk te fixen!

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

De voegenstift geeft een mooi resultaat en werkt fijn. Ik mocht er even handigheid in krijgen en toen ging het makkelijk. De verticale voegen gingen iets makkelijker dan de horizontale. Ik ben blij met het resultaat. Vooraf had ik nog een vraag, daarmee werd ik netjes geholoen door de klantenservice. En o ja, check even goed de breedte van de voeg voor de juiste punt van de stift.

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Ik was bang voor lekkages en een dure klus toen er stukjes voeg kapot bleken te zijn in de badkamer van ons nieuwe huis. Maar met de voegenvuller heb ik zelf in een middagje de voegen weer prachtig hersteld! Geen lekkages en mooi resultaat.

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm, Voegenreparatie Lichtgrijs, Ontvetter

Dit product heeft zijn werk heel goed gedaan, top

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Zeer gebruiksvriendelijk

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Heel makkelijk in gebruik, na 1 laag zien de voegen er al als nieuw uit. Maak erg goed en makkelijk de voegen schoon.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Makkelijk in gebruik en bij morsen op gladde tegel makkelijk schoon te maken.

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Prima product! De vloer van onze toilet knapt hier echt van op, we gaan het ook elders in huis toepassen. Heel tevreden dus, 5 sterren als het ook langdurig mooi blijft.

Voegenreparatie Grijs

Eenvoudig in gebruik, aanbrengen gaat makkelijk. Vinger handiger dan met het stokje. Zeer tevreden over het resultaat.

Voegenverf Grijs, Kwasten, Ontvetter

Voegenverf Wit, Kwasten, Ontvetter

De grijze voegen moesten wel twee keer gedaan worden, maar toen was het resultaat ook goed.

Voegenstift Crèmewit

Ik had tegels geverfd en ondanks aftapen was de verf hier en daar in de voegen gekomen. Het was een erg donkere kleur verf en met 2 lagen voegenstift is er niks meer van te zien. Werkt erg goed, dik tevreden.

Voegenstift Crèmewit

Wij zijn erg tevreden over de voegenstift. Het is niet veel werk en de douchehoek is weer als nieuw!!! Een echte aanrader!!

Voegenstift Wit

In mijn huurhuis heb ik witte tegels in de keuken met donkere voegen. Wie heeft dat bedacht? De voegenstift heeft mij geholpen om alles weer netjes wit te maken. Over de donkere voegen dekte de witte stift prima. Het ziet er gelijk een stuk strakker uit. Ik ben helemaal blij!

Voegenstift Wit

Heel tevreden over het product!

Voegenstift Zilvergrijs

Wij willen binnenkort ons huis verkopen en zijn volop bezig het verkoopsklaar te maken. We huiverden al bij het feit dat we oude, wat vuil geworden voegjes moesten opfrissen. We zagen het niet goed zitten om alles te schrobben, en gelukkig botsten we toen op deze voegenstiften. Het gaat heel snel en geeft een mooi, natuurlijk resultaat. Top!

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Ik ben zeer tevreden met uw product. Ik heb de voegen van mijn 50 jaar oude tegelvloer in de keuken ermee behandeld en het is nu alsof er een nieuwe vloer in ligt. Een metamorfose dus!

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.