Voegenreparatie Crèmewit

Mijn ervaring is heel goed. Ik begreep alleen niet het nut zo van de bijgeleverde spuit.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Reservepunten Beitel 3mm

Hadden we dit product maar eerder ontdekt! Zeer tevreden met de stiften die we hebben aangeschaft in de kleuren wit en antraciet. Toegepast voor de badkamer en de woonkamer. Doet wat het belooft, dikke aanrader!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

We zijn er heel blij mee en het resultaat is prima! Een fijn product om er voor te zorgen dat je nog even verder kunt met deze badkamer!

Voegenstift Wit, Ontvetter

Ideaal om je badkamer weer een frissere look te geven. Ik ben echt aangenaam verrast door hoe simpel en effectief deze stift werkt. Uiteraard is het nog even afwachten hoelang het blijft zitten. Maar ik heb goede hoop.

Top product snel geleverd

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Kitstift Wit

Dit artikel geeft de voegen weer een nieuwe uitstraling! Prima produkt, gemakkelijk in de voegenstift aan te brengen

Voegenstift Zilvergrijs

Ik heb de stift gebruikt voor de letters op de grafsteen van mijn zoon, dit werkt perfect.

Voegenstift Bruin

In de afgelopen periode hebben wij ons achterhuis verbouwd. Er is een keramische tegelvloer aangebracht maar helaas met een veel te lichte voeg. Wij hebben met de 10 voegenstiften maar liefst 70 m2 gestift en het resultaat is prachtig geworden! Zo blij met deze uitvinding!

Voegenreparatie Lichtgrijs

Snel en makkelijk. Eindresultaat een mooie harde gerepareerde voeg!

Werkt super!!

Voegenstift Lichtgrijs

Hallo, ik ben helemaal enthousiast over uw producten. Het resultaat is prachtig! Jammer dat een foto hiervan sturen niet mogelijk is. Met vriendelijke groet, E. Wernicke.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Voegenbeschermer Nanostift

Fantastisch, je ziet meteen verschil. Makkelijk karwei. Na afloop alleen even de verfranden op de tegels wegpoetsen. Doet echt wat het belooft.

Voegenreparatie Lichtgrijs, Ontvetter

Top product ging heel makkelijk wij hadden in onze plavuizen vloer in de huiskamer en stukje waar de voeg slecht was , deze nu weer mooi gemaakt. Wij hadden licht grijs gedaan dacht dat deze over heen kwam met onze kleur maar toch te licht. Maar hopelijk met vaak dweilen dat hij weer iets donkerder word.

Voegenverf Wit

Prima product dit reeds eerder besteld en door het goede resultaat weer besteld voor volgende klus.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Handig in gebruik. Door de dikte van de punt weinig risico op het meekleuren van de tegel. Mooie donkere kleur die goed past bij de antraciet tegels.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Ziet er weer uit als nieuw, heel blij mee!

Voegenstift Crèmewit

Gemakkelijk in gebruik. Wel 2de laag nodig, maar was dan ook om donkere voegen licht te maken.

Voegenstift Lichtgrijs

Verwerkt eenvoudig en snel

Voegenstift Crèmewit, Ontvetter

Is heel snel op. Kun je veel minder voegen doen dan staat aangegeven!

Voegenstift Zwart

werkt helemaal prima

Voegenstift Wit

Heel handig en werkt perfect! Zeker geen spijt van deze aankoop.

Voegenreparatie Grijs, Ontvetter

Duidelijke beschrijving en doet wat het moet doen. Wij waren er blij mee. Top product!

Doet wat het beloofd !

Voegenverf Wit, Kwasten

Prima resultaat en verf dekt goed!

Voegenverf Wit

Prima verf al reeds eerder gebruikt en resultaat blijft goed vandaar weer besteld. Kan dit product aanraden zoals in de advertentie beschreven staat is het product ook echt.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.