Voegenreparatie Jasmijn

We hadden een kapotte voeg tussen de tegels in onze inloopdouche. Ik was al bang dat het een heel gedoe zou worden om dit te repareren. Dat viel gelukkig 100% mee. De voegen eenvoudig en snel (en ook best goedkoop) hersteld met de voegenreparatie! Er zit een gebruiksaanwijzing bij hoe je het moet klaar maken en verwerken. Makkelijker kan niet!

Voegenstift Beige

Makkelijk in gebruik snelle mooie oplossing in alles weer fris eruit te laten zien

Voegenstift Bruin, Reservepunten Beitel 3mm

Ik ben heel blij met dit product. We hebben een nieuwe tegelvloer laten leggen. Het is een prachtige keramische tegel met een houtlook print. Maar doordat de tegels gerectificeerd zijn (recht afgesneden zodat de tegels met een hele dunne voeg gelegd kunnen worden), was na het voegen aan de zijkant van elke tegel nog een randje witte steen/klei te zien. Erg lelijk bij een donkere vloer met donkere voeg... Na een zoektocht op internet naar een oplossing kwam ik uit bij de voegenstift. Ik heb er één besteld om te proberen (en later nog een paar extra) en het werkt! Ik heb alle stenen randjes handmatig ingekleurd. Een enorme klus, maar het resultaat is prachtig. Onze vloer is nu zoals we hem bedoeld hadden, mooi donkerbruin zonder storende witte randjes!

Voegenstift Grijs, Voegenverf Crème, Kitstift Wit, Ontvetter

Het is een prima product. Is een heel goed product.

Voegenstift Wit, ontvetter

Had eerst een zwarte stift gekocht voor de vloer. Prachtig resultaat en erg makkelijk in gebruik. Nu een witte om ook de wanden mooi te maken. Ik ben er erg blij mee en de badkamer en wc zien er weer als nieuw uit.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Supergoed product!!! We hebben nu een badkamer die er als nieuw uitziet. Makkelijk aan te brengen, heel simpel in gebruik. Aanrader! Op de foto is de linkerhelft al gedaan, maar de rechterkant nog niet. Dat zegt genoeg. Handig voor dunne voegen. Je moet er goed op letten dat je niet hard drukt, maar dan heb je nog een paar punten over om te gebruiken.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm

Product voldoet uitstekend aan de aangegeven eigenschappen.

Voegenstift Wit

Mooie echt witte voegen , maar zeker géén 60 m met 1 stift , eerder nipt 6 meter , spijtig !!!!

Voegenreparatie Grijs, Ontvetter

Een aantal voegen van de douchevloer droogden niet, ook niet na meerdere herstelpogingen (weer alles uitschrapen, wat een getob). Ik vond het materiaal van Voegenstift op Internet. Twijfelde over de kosten, maar dit is duidelijk de enige goede oplossing gebleken. En dat in 1 keer en echt perfect! Wel aangebracht met een klein plamuurmes, want met het stokje werken werd een geknoei. Geweldig spul!

Voegenstift Grijs, Voegenverf Crème, Kitstift Wit

Het is een prima product.

Voegenstift Zwart

Goed product! Hiermee heb je heel snel een hele andere look in je keuken/badkamer/wc. Erg blij met het resultaat. Mijn advies zou wel zijn neem er een extra stift punt bij, het puntje slijt aardig na wat oppervlakte gehad te hebben. Stift inhoud gaat wel erg lang mee!

Voegenverf Wit, Kitstift Wit

Viel mij tegen. Veel te dun en hierdoor geen goede dekking. De voegen 3x keer gedaan en nog zie je bij sommige grijzig doorheen. Veel werk met niet het juiste resultaat. Jammer want is best prijzig. Als het dikker was geweest had er betere dekking geweest.

Voegenstift Zwart, Reservepunten Beitel 3mm

Werkt prima advies om bij ruwe ondergrond van de voegen extra reservepunten erbij te bestellen. Wanneer de voegen iets ruw zijn dan zijn de reservepunten voor de voegenstift nodig om goed tussen de voegen te blijven. Ze slijten daarop en zo kun je makkelijk een reversepunt verwisselen.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Voegenreparatie Wit

Super product, ben er zo blij mee. Voegen weer als nieuw Super goed Super product

Voegenstift Zilvergrijs

Product is praktisch en makkelijk in gebruik. Resultaat boven verwachting. De punt heeft het prima volgehouden, een keer gedraaid ook fijn dat dat kon. Zeker een aanrader om eenvoudig zonder geknoei en betaalbaar de voegen op te frissen.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Na een klein stukje succesvol te hebben gedaan houdt het op, omdat de stiftpunt niet stevig genoeg is. Toegepast volgens de instructiefilm.

Voegenverf Crèmewit, Voegenreparatie Jasmijn, Ontvetter

Een perfecte oplossing voor de voegen die er door klakafzetting niet meer uit zagen. Na goed schoonmaken is het aanbrengen vrij simpel en je veegt de overtollig verf er na 5 min makkelijk met een vochtige doek af. Zie beide foto's. Ik ben wel benieuwd hoe lang het zo mooi blijft. Doet wat het aangeeft. Heb je veel reparatie dan is deze hoeveelheid erg weinig voor dat geld. Wel gebruikt maar helaas niet controleerbaar of het echt ontvet.

Voegenstift Lichtgrijs

Top stift deze was om de kleur te testen! Wij hadden een van deze al eens gebruikt maar dan wit in onze douche na 2,5 jaar zit het nog steeds netjes er op nu bezig met de keuken voegen !

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

werkt geweldig. als je de voegen eerst goed schoonmaakt cq ontvet. die reservepunten zijn erg handig als iemand het doet die een beetje te hard drukt (zoals mijn man.....)

Kitstift Wit

Gemakkelijk in gebruik. De voegen zijn weer mooi wit

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Wat een dankbaar werkje! Voegen in de keuken van nietszeggend beige naar zilvergrijs, ging heel makkelijk en knapt er ontzettend van op!

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Ik heb het gebruikt om oude grijze tegelvoegen wit te maken. De stiften zijn eenvoudig en zonder geknoei te gebruiken. Eventueel iets ernaast gesmeerd: makkelijk weg te wegen met een droge of vochtige doek. Resultaat, na 1 x en drogen nog 1x verven: prima (zeer licht grijs/wit) resultaat. Tevreden ook over totale voeglengte die haalbaar is met 1 stift. Snel leverbaar voor prima prijs.

Voegenstift Crème

Tegelwerk weer als nieuw. Wel veel minder meters voegen dan was aangegeven. Moet resultaat op langere termijn nog afwachten.

Kitstift Grijs

De kitstift is makkelijk in gebruik, er zit een mooi soepel kwastje aan, of het ook goed blijft is nog even afwachten maar ik ben er tevreden over.

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Kleur van de voegenvuller paste uitstekend bij onze voegen. Het was goed omschreven hoe je de voegenvuller moest aanmaken en het was gemakkelijk in de voegen te spuiten (met netjes een bijgeleverd spuitje) en te smeren. Na droogtijd was niet meer te onderscheiden waar wij een gat hadden. Restjes op de overige vloer was gemakkelijk te verwijderen. Kortom, prima en zeer zeker aan te bevelen product! Enige minpunt was dat je alle voegenvuller in één keer moest aanmaken en dat is dan zonde voor bijvoorbeeld wat kleinere gaatjes in je voegen. Zou beter zijn als de verpakking of opgedeeld wordt in kleinere sachets of in een hersluitbare verpakking zodat je wat kan bewaren voor later.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.