Voegenstift Wit

Zeer goede levering en goede stift, zeer tevreden !!!

Voegenstift Wit, Ontvetter

Werkt prima op de oude voegen. Had wel 2 stiften nodig om alles netjes te krijgen.

Voegenstift Grijs, Ontvetter

De voegenstift voldeed aan de verwachtingen, hij is makkelijk in gebruik en het resultaat mag er wezen.

Voegenstift Grijs

Ik heb de voegenstift gebruikt om de gerepareerde voegen en de bestaande voegen qua kleur beter bij elkaar laten passen. Goed en handig product.

Voegenverf Zwart, Voegenstift Zwart, Ontvetter, Reservepunten Beitel 3mm

Perfect werkend, zowel met kwast als stift

Voegenbeschermer Nano, Ontvetter

Worked mostly ok but less well with soapstains

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Werkt perfect.

Voegenbeschermer Nano, Ontvetter

Used on about 20m2 of bathroom voegen with 60x60 tiles, still have 70% left. Sealed well and also helped seal betoncire/microcement. Not sure how longlasting it is though and its quite pricy.

Voegenstift Zwart, Ontvetter

Werkt prima

Voegenverf Zwart, Kitstift Zwart, Ontvetter

De hechting is goed maar ik moest hem wel twee keer aanbrengen. De kwast is erg breed dus niet makkelijk om een dunnen lijn te trekken. Deze voeg ziet er dus breder uit dan de andere voegen. Verwerkte makkelijk en ontvette goed. Was na aanbrengen ook goed af te nemen met een vochtige doek.

Voegenstift Grijs

Goed product, prima prijs en snel geleverd.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Reservepunten Beitel 3mm

Prima product en wordt snel verzonden Voldoet naar verwachting, makkelijk aan te brengen en ook snel verzonden. Wij zullen hier vaker bestellen.

Voegenstift Zwart, Ontvetter

Makkelijk in gebruik en resten op de tegels goed weg te halen.

Voegenreparatie Wit

Wat ben ik blij met voegenreparatie set met het gemak alle voegen weer strak en netjes wie wil dat niet

Voegenverf Crèmewit, Voegenstift wit

Op de website liegen ze niet: de verf is echt goed, druipt niet en laat zich zeer gelijkmatig verdelen. Erg blij dat ik deze verf heb gekocht en gebruikt.

Voegenverf Lichtgrijs, Kwasten

Zeker mee bestellen deze kwasten set. Punt blijft gewoon goed na tientallen meters onregelmatige voeg verven. Ligt goed in de hand en je kunt er nauwkeurig mee werken.

Kitstift Wit, Ontvetter

Zeer fijne stift en heel erg simpel om te gebruiken. Ik had wel wat moeite met mijn bestelling plaatsen maar daar werd ik netjes mee geholpen via de chat.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Ik hoopte dat het zou werken, maar heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ons wc vloertje ziet er weer uit als nieuw. Was wel iets langer bezig dan de tutorialvideo’s die ik gezien heb. Maar volgende klus worden de voegen in de badkamer. Blijft na schoonmaken goed zitten

Voegenreparatie Wit

Lang gezocht en eindelijk mijnvoegen reparatie goed kunnen uitvoeren. Dank!

Voegenstift Wit

Had 2 voegenstiften besteld, een witte en een grijze...van beide stiften was met 2 minuten de punt al kapot, omdraaien van de punt had ook weinig zin, waardeloos spul! En voegen nu half af :-(

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Goed te verven. Kleuren zijn te mixen. Blij met het resultaat

Voegenstift Zwart

De stift is makkelijk in gebruik en de verf dekt goed na 1 behandeling. Enige minpunt is dat de punt van de stift vrij snel wat slapper wordt

Voegenreparatie Zilvergrijs

prima spul, juiste kleur.

Voegenstift Lichtgrijs , Voegenbeschermer Nanostift

Fijn product, werkt echt!

Voegenverf Wit

Ik heb nog maar een klein stukje gedaan in de badkamer, maar het resultaat in verbluffend! Schrok wel even van het kleine potje..., maar het is vast voldoende voor de hele badkamer..

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.