Voegenstift Zwart, Ontvetter

Super makkelijk werk prima blij mee

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Prachtige kleur, uitstekend dekkende verf die ook mooi blijft na een paar weken. De voegen zijn weer fris, daar is mijn oude en beschadigde badkamer erg van opgeknapt! Ik heb ze eerst behandeld met de ontvetter, dat scheelt al een hoop. Het aanbrengen ging niet helemaal van een leien dakje, vandaar de driesterrenbeoordeling. Met de kennis van nu zou ik verf hebben gekocht om de voegen van 7m2 tegels te verven. Je moet tussendoor veel schudden en pompen om verf uit de stift te blijven laten komen, dat maakte het een tijdrovend klusje. De stift is wat mij betreft ideaal voor een kleiner stuk!

Voegenbeschermer Nanostift

Werkt eenvoudig en zo te zien goed.

Voegenstift Zwart, Ontvetter

vandaag de stift gebruikt werkt uitstekend had de kleur antrazite

Voegenreparatie Grijs

Snelle bezorging. Problemen worden zsm opgelost. Resultaat is erg mooi. Alleen met aanbrengen met de spatel lukte mij niet, heb t met mijn vinger ingesmeerd.

Kitstift Lichtgrijs

Werkt goed, veegt wel wat geduld met opbrengen.Donkergele kitranden zijn weer lichtgrijs na 2 maal opbrengen. Zeker een aanrader.

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Voegenbeschermer Nano, Kwasten, Ontvetter

Tevreden mee, eerste keer pakte niet zo goed (na schoonmaken en ontvetten) Na de tweede keer opbrengen zag je het verschil :) Uitstekend

Voegenstift Crème

Prima kwaliteit van de stiften en uitstekende service. Voegenstift.nl doet wat het beloofd.

Ontvetter

Werkt prima

Voegenbeschermer Nanostift, Tulipaint Ontvetter

In het begin wat sceptisch maar ik ben aangenaam verrast over hoe goed het werkt. Na een maandje zijn de voegen nog steeds vrij schoon en was het super makkelijk het schoon te maken. Top product!

Voegenstift Grijs, Reservepunten Beitel 3mm

Kleurt de voegen weer mooi. Zie het verschil in de foto bovenste voeg en onderste. Ik had maar 1 stift nodig voor de hele badkamer.

Voegenstift Zwart, Ontvetter

Onze voegen waren in de loop der jaren lichter geworden. De zwarte voegenstift gebruikt om de voegen van onze keramische tegels op te frissen. Heel erg blij met het resultaat! Het oogt zoveel rustiger. Het aanbrengen was kinderspel. Had ik dit maar eerder gedaan

Voegenstift Wit, Ontvetter

Zeer tevreden met deze aankoop! Vorige bewoners hebben 40 jaar gerookt maar de bruine nicotinevoegen in mijn nieuwe huisje zijn weer stralend wit! Zo prachtig geworden! Dit is echt een aanrader. Makkelijk aan te brengen en een verbluffend resultaat!

Voegenverf Zilvergrijs, Kwasten

Heel erg tevreden : Makkelijk om te gebruiken en een mooi resultaat! Mijn vloer is weer als nieuw.

Voegenreparatie Jasmijn, Ontvetter

Prima spul, makkelijk te verwerken en heel snel geleverd

Voegenverf Wit, Kwasten

Prima product. Het toilet ziet er als nieuw uit. De badkamer is nog een work in progress, zo zie je goed voor en na.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

De voegenstift werkt simpel en je hebt direct prachtig resultaat

Voegenverf Wit, Kwasten, Ontvetter

Het produkt is goed te verwerken. Ook de diversiteit van de kwasten is goed te doen. Helaas is het resultaat na 1e behandeling niet optimaal maar dat komt doordat er een soort van cementvoegen waren aangebracht. Dus ga ik voor een tweede laag.

Voegenverf Zwart, Kitstift Zwart

Super enthousiast over alle drie de producten! Van de kitverf had ik echt niet verwacht dat het zo goed zo werken. Mijn lichtgrijze kit is mooi diepzwart geworden en ziet eruit alsof het nieuwe verse kitnaden zijn. De Voegenverf is supermakkelijk aan te brengen met een kwastje of met de stift. Het werkt echt boven verwachting goed en het resultaat is prachtig!! Mijn badkamer lijkt straks weer helemaal nieuw.

Voegenreparatie Grijs

De zakje is beetje weinig.

Voegenstift Wit

Goed materiaal en geeft gelijk een ander uiterlijk. Scheelt nieuwe muurtegels. Voor herhaling zeker vatbaar.

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Snel en vlug geleverd je kunt er goed mee werken

Snel en juist geleverd.

Voegenstift Wit

Puntje van de stift gaat stuk op de voeg zelf. Heb misschien 1/2 meter kunnen doen. In het begin werkt de verf wel super. Als het puntje versplijt komt er ook bijna geen verf meer uit. Dus als je een groter oppervlakte wilt doen, is dit geen goed idee.

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Smeert lekker uit en het resultaat is zeer goed.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.