Voegenreparatie`Grijs

Prachtig product . Makkelijk te verwerken , zelfs voor mij. Ook snelle levering

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Reservepunten Kogel 5mm

Fijn om met deze stift te werken..afwachten hoe lang de verf mee gaat is dat lang dan 5 sterren!

Voegenstift Wit

Werkt heel goed, wel regelmatig weer even schudden. In de praktijk is 60m te ruim gerekend, zeker als je bij sterk beschimmelde voegen een dubbele of zelfs driedubbele laag nodig hebt.

Voegenstift Wit

Marker doet zijn werk uitstekend, ook van grijs naar wit, goede dekking. Snelle levering!!!

Voegenstift Zwart, Ontvetter

Soms is het nodig om meer als 1 maal over de voeg te gaan maar de inkt dekt zeer mooi. Als tip zou ik zeggen trek nog eens een doekje/stukje keukenpapier over de voeg en het resultaat is net iets strakker.

Voegenreparatie

Voegenreparatie besteld maar nooit ontvangen. Verschillende keren geprobeerd om in contact te komen maar dat is onmogelijk. Telefonisch niet bereikbaar en geen reactie via mail. Echt schandalig!!!! Nooit iets bestellen aub!!!!

Voegenstift Grijs, Ontvetter

met deze stiften heel gemakkelijk aan te brengen zonder gepruts met verf en kwast. het resultaat lijkt als een originele voeg en doet niet vermoeden dat de voeg is nabehandeld

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter, Kwasten

Prima ontvetter voor gebruik stift Werkt als een tiet Prima spul

Voegenstift Wit, Ontvetter

Zeer handig product

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Ontvetter

Fantastisch product dat het werkt. Badkamer ziet er weer als nieuw uit.

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Werkt prettig en snel! Aanrader@

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Ik gebruikte al heel lang eens in het jaar voegenwit, uit een tube, in mijn kleine, schimmelgevoelige badkamertje in Amsterdam. Mooi wit, maar een heidens karwei om alle verf die ik op de tegels knoeide er weer af te krijgen. De voegenstift was even wennen, schudden, drukken, komt het er nou uit of niet.... Maar gelukkig heb ik doorgezet! Wat een prachtig resultaat! En in een veel kortere tijd! Ik ben blij. Badkamertje is als nieuw! Topproduct.

Voegenstift Zwart, Ontvetter

Voegstift gaat makkelijk met goede service van het bedrijf

Voegenreparatie Wit

Is niet zo simpel om te doen, heb het in kle8ne hoeveelheden gedaan, product in 4x bewerkt , droogt supervlug in potje.. Dacht dat het gemakkelijker ging zijn…

Voegenreparatie Zilvergrijs

Snelle levering en top product

Ontvetter, Voegenbeschermer Nano, Voegenreparatie Jasmijn, Reservepunten Beitel 3mm, Kwasten

De producten nog niet gebruikt. Maar daar heb ik alle vertrouwen in, want de reactie op mijn vragen bij de klantenservice is perfect! Een zeer snelle reactie terug met uitgebreide informatie. Ze denken echt met je mee en geen vraag is ze teveel. Super!!

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Goed product, werkt fijn en wordt snel geleverd. Ik vond het op een gegeven moment wel lastig om te zien waar ik al was geweest.

Ontvetter

Product wordt als wonder middel aangeboden, maar blijkt niet functioneel te zijn. Jammer…

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter

Hele fijne stift om te gebruiken. Ik moest alleen even wennen aan hoe deze werkt, het werkt als een stift maar net zoals bij een kwast moet je soms hem even in de verf dippen alleen zit de verf achter de punt. Reservepuntjes zijn een must als je voegen grof zijn zoals de mijne. En niet te hard drukken ook al denk je dat je zacht genoeg drukt, altijd nog zachter drukken!

Voegenstift Wit, Ontvetter, Reservepunten Kogel 5mm

De voegenstift is erg gemakkelijk te doen. Met Tulipaint ontvetter zijn de witte tegels ook witter geworden en zo ook de voegen met de witte voegenstift. Dat is een geweldige ontvetter. Na het reinigen van de vloer is het water zwarter dan met andere tegelreinigers.

Voegenreparatie Zilvergrijs

Zeer mooi geworden, prachtig strakke voeg. Eenvoudig te verwerken door de gebruiksaanwijzing te volgen. Heel tevreden!

Kwasten

Niet duurzaam

Voegenreparatie Wit

Voegen waren lek doordat er gaatjes inzaten waardoor er donkere verkleuringen zichtbaar waren.Spul is makkelijk in gebruik en de badkamer ziet er weer uit als nieuw.Ik had uiteindelijk wel meer nodig omdat de restauratie groter was dan een enkele voeg.Hopelijk zijn de voegen waterdicht maar dat heb ik nog niet uit kunnen proberen.

Voegenstift Wit, Ontvetter, Reservepunten Beitel 3mm

Prima product

Voegenverf Wit

Helaas valt het mij tegen. De verf is waterdun, wat ik op zich snap als het in de voeg moet trekken. Maar het werkt dan niet goed genoeg als je donkergrijze voegen wit wil maken. Ik ben al aan de vierde laag (monnikenwerk dus) en nog dekt het niet goed. Hierdoor zit ik nu met een onregelmatig resultaat. Ook heb ik gemerkt dat het ertoe doet of de voeg korrelig of glad is. Zitten er hier en daar wat grotere korrels in het cement dan legt de verf daar geen blijvend laagje op omdat het zo waterig is. Uiteraard vooraf met de Tulipaint ontvetter goed behandeld dus daar ligt het niet aan. Ik denk dat het goed werkt als je vuile voegen met dezelfde kleur behandeld maar voor een kleurverandering van donker naar licht is het in mijn geval helaas wat teleurstellend. Compliment wel voor de service. Vragen worden snel en helder beantwoord.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.