Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm

Zo’n makkelijke manier om je badkamer een upgrade yea geven! Mijn voegen zijn vrij ongelijkmatig en donkergrijs dus zeker twee lagen nodig (misschien doe ik hier en daar nog een derde), het is even een klusje, maar niet te veel gedoe en kijk hoeveel frisser. Tip: zeker met ruwe voegen, bestel gelijk extra punten mee.

Voegenstift Wit. Voegenreparatie Wit, Ontvetter

De voegen waren stuk en verkleurd, met de stift en reparatie set het weer fris en netjes gemaakt. Werkt als een trein.

Voegenreparatie Grijs

Zeer snelle service. Aanbrengen met t stokje is nier aan te raden. Ik heb t met mijn vinger aangebracht. Ik heb t 3 dagen terug aangebracht en mjj valt op dat de voegen afgeven. Moet t misschien nog nabehandeling worden?

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten

verf is prima, maar evenals die kwasten, doe mij maar en stift, dit is niet mijn ding en heb het opgegeven inmiddels..dit ligt duidelijk aan mij.. Ik vind toch het werken met een stift veel fijner, ik ben na een uur al helemaal klaar met die verf en kwasten, maar dat is natuurlijk persoonlijk, ligt niet aan de kwasten..toon in actie? nou doe maar niet

Voegenstift Wit, Ontvetter

Dit is echt echt heel goed spul! Ik ga er zeker meer bestellen voor de rest van het huis. Dit is echt goed. Je kan beter gelijk voor the real deal gaan. Als voegen echt on egaal en scherp zijn zou ik extra viltpuntjes wel aanraden.

Voegenstift Wit, Ontvetter

I have here bevore order a voegenstift and i like it very much ,it is very good! Thank hou.

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Snel geleverd. Prim verpakt.

Voegenverf Wit, Kwasten, Ontvetter

Makkelijk aan te brengen en met de juiste kwasten en ont vetter erbij werkt het helemaal super de kwasten zijn voor elke breedte van een voeg toepasbaar omdat er in alle vormen en maten de juiste erbij zit. Makkelijk en handzaam te gebruiken werkt snel en zuiver

Voegenverf Wit, Kwasten

Dekt bij ons helaas niet in 1 laag, hadden er 2 nodig voor een goede dekking. wel een mooi resultaat nu en nog wat in het potje maar het had gescheeld als het in 1 kon.

Voegenstift Beige, Ontvetter

Superfijne oplossing voor een leuke prijs. Foto 1 was overdag met oude voeg, en foto 2 heb ik alle voegen met de stift gekleurd. Foto 2 is in de avond gemaakt met het licht aan, vandaar dat de tegeltjes een andere kleur lijken te hebben. Maar de lichte voeg zorgt echt voor een veel cleaner en lichter effect zonder dat ik een nieuwe vloer moet. Ik moet de tegeltjes nog schoonmaken. Maar tot zover heel blij met deze fijne oplossing! Ik ga de tegels in de woonkamer ook nog doen.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Super fijne stift, doet precies zoals aangeprezen. Mooi resultaat Handig voor als je punt afbreekt

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm, Reservepunten Beitel 3mm

Werkt goed. De voegen weer als nieuw. Het is wel slim om extra stiftpunten mee te bestellen.

Voegenstift Wit, Ontvetter, Reservepunten Kogel 5mm

Ideale stift! Hiermee de keuken in ons nieuwe huis weer stuk netter gemaakt.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Ik ben zeer tevreden van het product. Het doet wat het moet doen, zoals aangegeven in de omschrijving. Ik zou het product zeker aanraden!

Voegenstift Wit

Het wordt netjes wit en lijkt goed erop te zitten. De punt van de stift zakte echter te ver in de stift waardoor het moeilijk werd er iets uit te krijgen en ik hem uiteindelijk zelfs nog heb open gesneden om de rest er met een kwastje uit te krijgen.

Voegenverf Lichtgrijs, Kwasten, Kitstift Lichtgrijs, Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3m

Prima produkt Super fijn werken Beter als kwasten, die zijn te zacht Fijne punt

Voegenverf Crèmewit, Kitverf Crèmewit, Voegenbeschermer Nano, Kwasten

De voegen van mijn badkamer waren niet mooi meer ik heb de voegenverf bestelt maar als ik het weer moest bestellen zal ik er een voegenstift bij doen voor de dunne voegen. Het resultaat is is boven verwachting echt een aanrader. De badkamer is weer als nieuw. Had niet verwacht dat mooie voegen zo een resultaat zal geven. Wilde graag een andere kleur en dat is super gelukt zal de kitverf zeker aanraden.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Werkt goed en gelijk resultaat

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm, Voegenbeschermer Nanostift

Werkt perfect! We moesten 1 tegel vervangen, door een foute kleur voegsel was er een enorm verschil met de oude voegen. Door middel van de voegenmarker konden we dit snel oplossen en is er nu quasi geen verschil meer.

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet, Voegenbeschermer Nanostift, Voegenstift Crèmewit

Hadden last van lekkage omdat er gaatjes in de voegen zaten. Na reparatie met de 'voegenreparatie' set is de lekkage opgelost. Product is makkelijk in gebruik. Wel van te voren goed ontvetten en minimaal 24 uur wachten met gebruik.

Voegenstift Wit, Ontvetter, Reservepunten Beitel 3mm

Eenvoudig in gebruik Eerste indruk is zeer goed. Ben benieuwd hoe lang de voegen in deze staat blijven De stiftjes werken precies zoals beschreven Zeer eenvoudig te vervangen. Ik vond deze handiger dan de originele punt die in de lakstift zit

Kitverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten

Ik had er eerst geen vertrouwen in omdat verven op kit normaal niet kan. MAAR dit is echt super spul, vloeit goed en je ziet niet dat het geverft is. Ik had te lichte kit in mijn nieuwe badkamer. Met antraciet geverft en je ziet geen verschil met de kit zonder verf en je gebruikt ook nog heel weinig.

Voegenstift Wit

De voeg is van donker grijs naar licht grijs. Echter de voegen waren slecht en dat is niet bevorderlijk voor de stift.

Kitstift Wit, Kitbeschermer Nanostift

Top product, handig in gebruik!

Voegenstift Crèmewit

Prima stift. Regelmatig schudden en pompen zoals vermeld staat op de verpakking. Heldere uitleg en prima kleurdekking. De levering ging ook vlot.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.