Voegenverf Wit, Kwasten, Ontvetter

Prima kwaliteit. In plaats van 3 kwastjes krijg je er 6. Kwasten zijn goed uitspoelbaar en verharen niet. Werkt erg plezierig!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Makkelijk in gebruik, tot nu toe goed. Ik ben benieuwd hoe lang dit gaat mee, want het is badkamer grond tegels.

Voegenreparatie Jasmijn, Ontvetter

Positief verrast hoe makkelijk het gebruikt kan worden. Ik ben niet zo handig maar dit ging erg makkelijk!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Reservepunten Beitel 3mm

it does what it says, very pleased with the result, will certainly be using again, Easy to use, very satisfied with product

Voegenstift Wit, Ontvetter

Very easy to use! Great result!

Voegenstift Zwart, Ontvetter

Goede dekking, makkelijk in gebruik

Voegenstift Lichtgrijs , Voegenverf Lichtgrijs

Ik was wat sceptisch in het begin over het gebruik en het resultaat. Ik ben echter ruim tevreden over het gebruik en het uiteindelijke resultaat. Dit product krijgt van mij een ruime voldoende. Top product.

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

Goed werkende stift en duidelijk uitleg. En verrassend genoeg blijven waterdruppels nu daadwerkelijk op de voegen liggen, het maakt het schoonmaken een stuk makkelijker.

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet, Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter, Reservepunt

Makkelijk om een kleine voegen te repareren, makkelijk aan te maken en aan te brengen. Ideaal voor kleinere voegen of diepere. Kan je hier goed mee bij, prima product!

Voegenverf Wit, Kwasten

Prima product. De voegen worden er mooi wit mee. Een hele upgrade van mijn keuken! Goede service. Je bestelt een setje van 3 kwasten en ontvangt er 6 in verschillende maten!

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten

Help, de verf slaat blauw uit naast mn antracieten tegels! Verder wel fijn om mee te werken en snelle levering.

Makkelijk en goed product

Voegenreparatie Lichtgrijs

Snel geleverd en werkt uitstekend

Kitstift Zwart, Ontvetter

fijne stift goed resultaat

Voegenstift Wit

Ik gebruik deze merk voegen marker al jaren Heb wel eens ander merk geprobeerd was echt troep net water en goed koper Deze zijn geweldig zijn wat duurder maar het werkt prima ik wil geen andere meer

Voegenstift Wit

Pretty good product. Does what it says

Voegenbeschermer Nanostift, Ontvetter

werkt fantastisch en de badkamervloer is al een paar weken schoon nadat we de stift gebruikt hebben. En die ontvetter werkt als een trein. de voegen waren schoner dan ooit.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Dit is een eenvoudig en snelle manier om een hele andere look te geven aan de badkamer. Ik ben echt super tevreden

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm, Voegenreparatie

Makkelijk in gebruik, snel geleverd.

Voegenstift Wit

Van de aangegeven 60 meter, misschien 10 meter kunnen doen. Punt was al gauw kapot helaas, ondanks dat ik heb gedaan wat werd aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Erg jammer. Je kan de punt omdraaien, maar doordat de andere kant stuk is, kwam hij nu te ver in de stift. Eigenlijk zouden er meerdere puntjes bij geleverd moeten worden, want de 10 meter die ik heb, is wel mooi.

Voegenverf Crèmewit, Kwasten, Ontvetter

Eerlijk, ik had mijn twijfels, onmogelijk dat het zo makkelijk te herstellen is al die verkleurde voegen. Echter ben ik blij verrast na het te hebben gebruikt. Het ziet er weer spik en span uit! Ik hoop iig dat ik er nog even lang van kan genieten!

Voegenstift Zwart, Ontvetter

Makkelijk in gebruik en werkt goed.

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

De voegen in de douche zagen er niet meer uit, dankzij deze stift ziet m'n douche er bijna als nieuw uit! Zo blij mee :)

Voegenstift Crèmewit, Reservepunten Beitel 3mm

Kreeg mijn oude voegen niet meer schoon. Voegenstift opgebracht en de badkamer is weer als nieuw. Makkelijk aan te brengen. Wij zijn hier heel blij mee. ! Geweldig product. Speciaal voor kleinere voegen. Werkt fantastisch.

Voegenverf Crème , Voegenstift Crème

Snelle levering. De voegenstift en verf zijn heel gemakkelijk aan te brengen. De vloer is weer als nieuw!

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.