Kitstift Wit

Ik had erg verkleurde kitranden maar met deze stift zijn ze weer mooi wit. De stift werkt heel simpel en vrij snel zodra je de slag te pakken hebt. Ik had wel meerdere lagen nodig voor een goede dekking.

Voegenbeschermer Nanostift, Voegenreparatie Wit

Ik heb het product in kleine porties aangemaakt zodat het niet zou uitdrogen voor ik het had aangebracht. Het aanbrengen zelf doe je met het bijgeleverde stokje. Dit vraagt enige behendigheid. In het begin gaat dit vlot maar vanaf dat het stokje wat vuil is, is het meer knoeien. Ik ben overgestapt op het aanbrengen met mijn vinger. Dit ging voor mij gemakkelijker. Ik heb de voegen nadien nog behandeld met een kleurloze voegenstift. Handig om aan te brengen met het ingebouwde penseel. Het product zorgt ervoor dat het water niet langer in de vroeg dringt maar er bovenop blijft staan. Na drogen geheel onzichtbaar. De stift volstond voor één wand van onze douche (2,5 vierkante meter, tegels 10x30, voegdikte 4mm).

Voegenstift Lichtgrijs

Stiften zijn kleur vast en het blijft goed zitten. Moest de pen wel steeds activeren door de stift in te drukken. Prima mee te werken, ben te vreden.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Werkt uitstekend en makkelijk in gebruik

Voegenverf Wit

Heb in het verleden vaak genoeg voegstiften gekocht, maar dat was altijd van korte duur. Dit is de tweede keer dat ik een blikje voegenverf heb besteld, I love it!! Ja zeker de strijd aangaan met de vieze voegen in de badkamer. Mijn dochter krijgt thuiszorg met douchen , ik ben haar mantelzorger en woon bij haar in en bij haar dochtertje mijn kleindochter Evangelina. Dus veel verpleegsters hebben wij door de jaren heen gezien. Dus hun gedachten over de badkamer spreken boekdelen. Reacties zoals"Whow hebben jullie nieuwe tegels, I s de badkamer gedaan vernieuwd??? Je ziet wel degelijk verschil het is als nieuw. Ja dat maakt de mens blij ik bedoel een badkamer dient toch schoon te zijn ook de aanblik toch? Tot een verpleegster zei ik denk dat ik ook in mijn badkamer ga beginnen en ik heb haar een papiertje gegeven met daarop de naam van de verf. Zij vertelde laatst ik ga het ook bestellen. Ik zou het iedereen aanraden!!! Ben er dolblij mee ook mijn dochter danu wel!!!

Voegenreparatie Lichtgrijs

Topspul voor iedereen

Voegenstift Wit, Ontvetter

Heel fijn product. Doet precies wat het moet doen.

Voegenbeschermer Nanostift

Ik had de stift de volgende dag al in de bus zitten . De uitleg van de stift was heel duidelijk en de stift zelf werkt heel simpel, even draaien en gaan. Mijn wc was zo klaar.

Voegenstift Wit

Zeer eenvoudig in gebruik. Mooi, strak resultaat. Zeer tevreden.

Voegenstift Crèmewit

Bij het gebruik gaat het in het begin goed maar al snel komt er nauwelijks meer iets uit. Wij hebben dit opgelost door de stift eraf te draaien en en met een klein kwastje het restant eruit te halen en dat is nog behoorlijk veel. Misschien een suggestie om bij de stift een klein kwastje te leveren zodat de inhoud helemaal gebruikt kan worden.

Voegenverf Wit, Kwasten

Werkte prima. Sterk vergeelde voegen zien er weer als nieuw uit. Ik heb het vrij ruim aangebracht met de twee kleinste kwastjes en daarna kon ik met een doekje over een plamuurmes vrij gemakkelijk het overtollige wit van de tegels verwijderen (wel binnen 5 min. doen). Goed product en erg zuinig in gebruik.

Voegenstift Wit, Ontvetter, Reservepunten Kogel 5mm

Werkt makkelijk. Hele sterke punten. Weer mooie voegen.

Voegenstift Zwart, Ontvetter, Reservepunten Kogel 5mm

Zeer handig in gebruik, met 1 stift het ganse oppervlak kunnen afwerken! Je hoeft niet eens te schrobben, het vuil veeg je zo weg, net een nieuwe vloer!

Voegenverf Wit, Kwasten

Dankzij de voegenverf van Voegenstift ziet mijn badkamer er weer als nieuw uit. Het is gemakkelijk aan te brengen met de bijbehorende kwastjes. Ik ben er erg blij mee.

Voegenstift Zwart, Reservepunten Kogel 5mm, Ontvetter, Kitstift Zwart

Geweldig!!! Die voegenstift!!! Makkelijk om te doen en groots resultaat.

Voegenstift Lichtgrijs

Great pencil,does what it must do. I miss that you can See how much is in the pencil left

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten

Goed spul maar voor mij 86 wat moeilijk mee te werken fijne kwasten

Voegenstift Wit, Ontvetter

Werkt prima, geen problemen mee

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm

Zeer gemakkelijk in gebruik resultaat prima

Voegenstift Grijs, Reservepunten Beitel 3mm

Na het repareren van de voegen met voegenvuller was er een storend kleurverschil ontstaan. Met behulp van de voegenstift is dit kleurverschil nauwelijks zichtbaar meer. De bijgeleverde 3 mm stiften waten precies de goede maat voor onze voegen. Kortom, prima product(en).

Voegenstift Wit

Hij doet wt hij moet doen, maar wel snel op!

Voegenverf Zwart, Kwasten

Fijne strijkwijze

Voegenstift Crèmewit, Ontvetter

Zeer zeer goed product!! Een absolute aanrader. Je kan het product ook nergens anders vinden met deze doelstelling. Ook na advies over kleur en dergelijke kreeg een een uitgebreid antwoord via chat.

Kitstift Wit

De kitrand ziet er weer mooi uit met deze kitstift

Voegenverf Lichtgrijs , Ontvetter, Kwasten

Alvorens de vloeren te gaan verven heb ik eerst deze ontvetter gebruikt. Dit is een vriendelijk niet agressief middel dat zeker in de keuken en bij de zithoek een must was.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.