Kitverf Lichtgrijs, Kwasten

Wat een goede verf zeg! De kitverf dekt vanaf de eerste laag. Had niet heel veel van verwacht eerlijkgezegd aangezien overal op internet gezegd wordt dat siliconenkit niet te verven is. Jullie moeten deze verf beter promoten!!

Voegenbeschermer Nano, Voegenreparatie Zilvergrijs

Snel geleverd en eenvoudig aan te brengen.

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Mijn voegen werden niet meer mooi na een verbouwing.. Van alles geprobeerd... En dit was DE oplossing... 2 uurtjes op de knietjes(knie kussentje.. Haha) en m'n hele woonkamer van 11. 5 mtr gedaan... Super blij mee!!!!!!

Ontvetter

Goede basis voor vulling en/of verf(stift)

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Reservepunten Kogel 5mm

Werkt prima en makkelijk, maar ik heb de verkeerde kleur besteld, dus moet nu zwart ipv antraciet gaan bestellen.

Voegenreparatie Wit

Na bestellen gemaild dat andere kleur wellicht beter zou zijn RAL 9010 is inderdaad Jasmijn. Jasmijn werd snel geleverd. Voegen met haarscheurtjes en kleine gaatjes keurig dicht geen kleurverschil. Nu afwachten of het zo blijft

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Dekt goed, makkelijk aan te brengen. Mijn voegen zijn vrij ruw, daardoor 4 punten versleten. 3 mm echter optimaal voor smalle voeg.

Kitverf Wit, Kwasten

Zeer zuinig in gebruik, ik heb letterlijk alle kitranden thuis weer wit gemaakt. Dekt in één keer zelfs de meeste vieze donkere kitranden.

Voegenbeschermer Nano, Kwasten, Ontvetter

Doet wat er op het blik en website staat. Opgebracht met jullie kwastjes, droogt snel, beschermt goed tegen water en vuil. Ik kan het alleen maar aanbevelen!

Voegenstift Wit

Super makkelijk in gebruik. Mijn badkamer en toilet zien er uit alsof ze opnieuw gevoegd zijn. Heel erg blij mee.

Voegenstift Lichtgrijs, Ontvetter

Super blij met dit product! Eindelijk een goede oplossing voor mijn vuile voegen. Mijn vloer ziet er weer fris en nieuw uit. Aanrader!

Voegenstift Crème, Ontvetter

Dit is perfect spul. Even doorhebben dat je soms ietsje harder moet drukken om verf te laten doorstromen, maar dan werkt het geweldig. En het belangrijkst: het blijft echt zitten!

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Beitel punten zijn erg handig voor de smalle voegen in de vloer van het toilet. Sowieso fijn om extra puntjes te hebben zodat je weer scherp kunt kleuren als de oude punt platgedrukt raakt in de ruwe voegen.

Voegenreparatie Wit

Voegen netjes gerepareerd. Spul droogde alleen zo snel en ik wilde de hele douche doen. Dus moet een 2e zakje bestellen. Stukje die ik heb gedaan aan het einde, met ‘uitgedroogd’ materiaal zijn niet mooi geworden.

Voegenreparatie Grijs

Heel makkelijk aan te brengen, en tot nu toe ziet het er goed uit! Onze badkamer is weer als nieuw. Nu maar afwachten hoe het er na een jaar uit ziet

Voegenstift Zilvergrijs

Is heel goed gelukt voor de letters op de grafsteen van mijn man die waren verweerd

Voegenbeschermer Nano, Kwasten

Niet duur voor watie doet. 4 sterren voor 1 dag late levering ;)

Voegenbeschermer Nano, Kwasten

We hadden problemen met oude voegen tussen de tegels in de gang die poreus zijn geworden. Na het dweilen rook je altijd zo'n vieze "oud water geur". Omdat we aan het nadenken zijn over een nieuwe vloer wilden we niet opnieuw laten voegen, en hebben in plaats daarvan de Voegenbeschermer Nano geprobeerd. Wat een succes! Gisteren voor het eerst na behandeling gedweild, en geen vieze geur meer! Voor die paar tientjes echt een superoplossing, en ondanks dat onze gang best groot is (ik schat 17m2) is nog minstens de helft van het blikje over (handig voor in de toekomst, bv in de badkamer). We kunnen het iedereen aanraden.

Voegenreparatie Jasmijn

Handig, goed te verwerken en mooi resultaat

Kitbeschermer Nano, Kwasten

Amazing protector

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Het werkt perfect. Soms wordt de stift een beetje pluizig maar dan kan deze ook nog omgedraaid worden.

Voegenstift Wit, Ontvetter

Prachtige oplossing voor de voegen als er nog gespaard moet worden voor een compleet nieuwe keuken. Goed opgeknapt!

Voegenstift Zwart

Het antraciete voegsel was veel lichter uitgeslagen dan de bedoeling was. Met de voegenstift hebben we precies de kleur gekregen die we wilden voor onze nieuwe badkamer!

Voegenstift Crème

Vlot geleverd, correcte kleur kunnen zien/kiezen en de hele ruimte knapte snel op met de frisse voegen....gewoon top!

Voegenbeschermer Nano

Het product impregneert goed. Voegen blijven schoon.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.