Voegenstift Crèmewit

Net nieuwe badkamer gezet, kleur van de voegen volledig verkeerd gegaan en pas gezien wanneer vloer en wand reeds gevoegd waren. Met deze stift volledige badkamer opnieuw ‘gevoegd’. Supersnel en gemakkelijk met zeer goed resultaat! Met andere woorden: top product.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

Na 1 maand, en bijna dagelijks dweilen {keukenvloer) is de voeg nog steeds mooi van kleur. De stift werkt supermakkelijk. Ik twijfelde over welke kleur ik moest kiezen. Via de chat foto's gestuurd en goed advies gekregen. Snelle levering. Vloer en voegen goed schoon en vetvrij gemaakt met de Tulipaint Ontvetter. En toen aan de slag. Mooi gelijkmatige inkt afgifte. Toen ik een klein beetje buiten de voeg kwam kon ik het zo weghalen met 'n vochtig doekje. Ook geen nare geur van de inkt. Droogt snel. En handig dat ik de punt halverwege om kon draaien zodat de lijn mooi strak bleef. Erg tevreden!!

Voegenstift Wit

Prima artikel - ik heb de voegen van mijn badkamer voorzien van mooie nieuwe witte voegen en ze zien er weer als nieuw uit !! Snelle levering en goede kwaliteit

Voegenverf Wit, Kwasten, Kitstift Wit

Voegenverf was echt top, de kitstift werkt helaas niet. Met de stift veeg ik de eerder aangebrachte verf er steeds af. Er zitten nu overal rare vegen en strepen.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Fijne stift, soms wel 2x stiften om goed dekkend te krijgen.

Voegenreparatie Zilvergrijs

Voegenreparatie/voegvuller snel in huis. Als klusjesman met 2 linkse handen is de klus zelfs te klaren met de duidelijke beschrijving. Samenstelling voegsel is top! Alleen heb ik achteraf een te lichte kleur gekozen.. Zilvergrijs moest lichtgrijs zijn

Voegenstift Zilvergrijs, Ontvetter

Mooi dat alles op een plaats besteld kan worden. Compleet set bij jullie gekocht: voegenstift en ontvetter. Resultaat is uitstekend!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Ontvetter

De oplossing voor voegproblemen. Super. Jammer dat tegelverkoop bedrijven jullie product niet kennen. Die vertellen dat je het niet kunt herstellen!! Wel dus met een goed resultaat van voegenstrif.nl

Voegenverf Crèmewit, Kwasten

Heel handige kwastjes!! En de voegenverf werkt echt

Voegenstift Wit, Ontvetter

Op advies van jullie klantenservice heb ik deze ontvetter gebruikt. Super krachtig en makkelijk te gebruiken. Ik had het niet verwacht eerlijk gezegd. Want hiervóór had ik nog een paar bekende merken uitgeprobeerd maar helaas zonder resultaat. Mijn voegen zien er nu super schoon uit en klaar om te beginnen met voegen verven.

Kitstift Wit, Ontvetter

Gebruikt voor het ontvetten van mijn kitranden, perfect en zeer tevreden over de resultaten!

Voegenreparatie Wit

De chatsessie voorafgaand aan de aankoop was voor mij erg belangrijk om te kunnen beoordelen of ik het juiste product zou kunnen kopen. Daarna heb ik het product gekocht St vervolgens volgens afsprak werd geleverd. Product was in overeenstemming met de info via de chatcessie. Bedankt

Voegenstift Lichtgrijs

Ik kocht de voegenstift alhoewel ik er ook mijn twijfels bij had. Ik kende het product niet en er worden vaker 'innovatieve ' artikelen aangeboden die dan niet aan de verwachting voldoen. Maar ik ben nu blij dat ik het toch gekocht heb. Het werkt gewoonweg goed. Ik ben begonnen met de meest vervuilde voegen. Het resultaat is helemaal ok.

Voegenreparatie Grijs

Volg de gebruiksaanwijzing en het is een fluitje van een cent. Prettig en makkelijk aan te brengen.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Makkelijk vast te houden en aan te brengen. Snel resultaat, lijkt veelbelovend!

Slechte service

Koop nooit iets bij dit 'bedrijf'. Als jouw bestelling niet aankomen (fout post.nl zegt men), dan houden ze je aan het lijntje, je moet dan uiteindelijk een berg aan formulieren/ bewijzen aandragen over je adres (ik ben geen crimineel), etc. Zonder dit gaan ze je niet verder helpen. Dit is niet goed! En voelt niet goed qua privacy. Verder geen tijd voor dit soort zaken. Mijn geld ben ik dus kwijt en ook niks gekregen. Als het mijn bedrijf was, had ik de bestelling opnieuw gestuurd (33,90 Euro). Geen goede service en geen goede reclame voor je bedrijf.

Voegenstift Lichtgrijs

Ik heb mijn badkamer en toilet geverfd met de stift en dit werkte na wat opstart problemen vrij goed. Ik heb ruwe voegen waardoor ik de stift vrij nat moest houden door tussendoor regelmatig de stift opnieuw in te drukken. Daardoor heeft het wel gedekt in 1x, en ziet het er weer uit als nieuw. Ik ben zeer benieuwd naar de duurzaamheid!

Voegenstift Zilvergrijs

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten

Goeie kwastjes, ware misschien wel interessant om ze apart aan te bieden voor degenen die bepaald type kwast nodig hebben. Vlotte levering.

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten

De voegen verf is een uitkomst . Mooie rechte voegen van dezelfde kleur

Voegenreparatie Lichtgrijs

Fijn om mee te werken en een heel mooie resultaat!

Voegenverf Zwart, Kwasten

Snelle service, heldere communicatie met keurige nota

Voegenstift Wit, Voegenstift Zwart

Ik ben ontzettend blij dat ik de stiften heb besteld vooral de zwarte stiften die dus nergens te koop zijn. Maar alleen bij Voegenstift. De pen werkt fantastisch Mijn badkamer is weer als nieuw

Voegenstift Lichtgrijs

Wij hadden voor de bestelling een kleurstaaltjes opgevraagd en deze kregen we dan ook snel via de mail binnen zodat we toch de juiste kleur uit konden zoeken voor onze voegen. Via de chat nog wat info opgevraagd om onze keuze definitief te maken en ook dit was vlot en vakkundig.

Voegenverf Zwart

voor toepassing op metselwerk kom je met 1 potje niet verder dan 1,5 m2. Dan kan je bijna beter je voegen laten verwijderen en deze opnieuw laten voegen dan ben je net zo duur uit en heb je ook nog een nieuwe voeg.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.