Voegenstift Crèmewit, Voegenverf Beige, Kwasten

In eerste instantie super. Als je echter te hard drukt of de voeg is ruw dan gaat de punt kapot. Jammer, de kleur en verf is geweldig. Heb nu alleen de verf besteld omdat het de vloer betreft van huiskamer. Dit werkt perfect.

Voegenstift Zilvergrijs

Wanneer je doorhebt hoe de stift werkt, is het heel fijn! Eerst schudden, dop eraf, zachtjes drukken op een papiertje of voegen op de grond én dan de verf uitsmeren op de voegen! De eerste stift heb ik verpest omdat ik te hard drukte over de wandvoegen. Qua oppervlak viel het me een beetje tegen. één vierkante meter in m'n douchecabine en toen was die leeg. Dus er zijn veel stiften nodig als je de badkamer & keuken wil aanpakken. Maar het doet wel echt z'n werk!

Voegenverf Wit, Kwasten

----------

Voegenreparatie Lichtgrijs

Het werkt perfect! Alle voegen weer opgeknapt

Voegenstift Zilvergrijs

Snel geleverd en makkelijk in het gebruik. Een perfect resultaat erg blij mee!!

Voegenstift Crèmewit

Super stift! Voegen zijn weer als nieuw en makkelijk aan te brengen!

Voegenstift Zilvergrijs

Prima stift voor kleine oppervlakte.

Voegenreparatie Zilvergrijs

Superproduct. Makkelijk in gebruik en ziet er netjes uit. Ook snel geleverd.

Voegenreparatie Grijs

Razendsnelle levering. Volgende dag al in huis. Voegen waren verbrokkeld maar met de eenvoudig toe te passen voegenreparatie weer tip top in orde. Aanrader!

Voegenstift Wit

Fantastisch! Van lelijke ouderwetse keuken naar super hip

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Je kan er zeer precies je voegen met kleuren. Zeer kleur vast. Wat een luxe.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Beitelpunten 3mm vind ik persoonlijk het prettigst werken met smallere voegen omdat je daarmee een mooie rechte lijn kunt trekken en zo min mogelijk verf gebruikt. Je loopt geen risico om tegen de tegels aan te komen, zodat je ook niets hoeft weg te vegen. Op brede voegen werkt de 5mm punt prima.

Voegenstift Wit

Voegen werden heel mooi. Stift was net te weinig. Daarna een ander merk besteld. Een tegel geprobeerd. Maar die voeg werd helemaal niet zo mooi.. Vlug weer een originele besteld.

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Reparatiekit keurig op tijd ontvangen. Duidelijke instructie en gemakkelijk verwerkbaar. Het zit er nu een dag in ter reparatie van een voeg van 10 jaar oud. Over duurzaamheid durf ik niets te verklaren. Het gehele proces tot hier was uitstekend. Over 10 jaar opnieuw vragen

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Met de voegenstift werken is gemakkelijk om uw douchewanden te vernieuwen, het resultaat is zoals een nieuwe douchegel eruit ziet Prima kwaliteitMet de voegenstift werken is gemakkelijk om uw douchewanden te vernieuwen, het resultaat is zoals een nieuwe douchegel eruit ziet Prima kwaliteit

Voegenverf Wit, Kwasten

Dankzij de voegenverf van Tulipaint, heb ik na 22 jaar weer een fraaie frisse badkamer! Voegenstift.nl bedankt!

Voegenstift Wit

Wat een mooi resultaat! De badkamer ziet er meteen frisser uit. De stift is gemakkelijk in gebruik en geeft een mooi resultaat.

Voegenstift Zilvergrijs

Zeer makkelijk in gebruik, duidelijke instructies, en is zeer gemakkelijk te verwijderen van tegeltjes. Mijn keuken oogt veel beter en properder, en dat voor een paar euro.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Ik kocht eerst 1 stift om een klein muurtje de voegen mooier te maken. Jaren geleden was een deel van de douche opnieuw betegeld maar had een andere kleur. Dacht nu alles in dezelfde kleur te hebben maar week toch af van de rest. Dus nog 2 stiften erbij besteld en 5 extra kogel puntjes die slijten enorm hard. Had aan 5 niet voldoende. Dit toch opgelost met een wattenstaafje de verf eruit krijgen. Nu is het resultaat netjes. Het was best een klus hopen dat het zo mooi blijft

Voegenstift Grijs

De voeg van mijn glasmozaiek was te licht uitgevallen. Daarom heb de stoute schoenen aangetrokken en met de voegenstift het mozaïek bewerkt. Je veegt de verf makkelijk weg als het op de tegeltjes komt . Ik vind het een uitkomst. Nu ben ik wel tevreden .

Voegenstift Zilvergrijs

Een super product boven verwachting alles weer als nieuw . Ga spoedig weer bestellen om de rest af te werken.TOP PRODUCT.

Snelle en correcte levering

Voegenreparatie Grijs

Kan er uitstekend mijn oude en versleten voegen mee opvullen. Wel snel verwerken, dus niet te grote hoeveelheden tegelijk aanmaken.

Voegenstift Wit

Stift verandert snel in een kwastje. Stift is vrij snel leeg.

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Top product..!

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.