Voegenstift Zwart, Reservepunten Kogel 5mm

Ik kan maar 1 woord verzinnen. Fantastisch product (sorry zijn er toch 2 geworden). Als je gewoon doet zoals omschreven in de handleiding gaan deze stiften heel erg lang mee. Omdat het verf in de juiste kleur niet voorradig was hebben wij de stiften besteld. Wat werken deze geweldig. Niets afplakken alleen zorgen dat de voegen goed schoon zijn en hup aan de slag. Appeltje eitje. Het werkt zo makkelijk dat je vrij snel heel wat meters hebt gedaan voordat je er erg in hebt. Wij hebben voor onze complete appartement van 110 m2 aan plavuizen vloer tegels in totaal 10 stiften en 3 reserve stiften gebruikt die je heel simpel plaatst nadat de oude aan beide kanten hebt gebruikt en zijn versleten. Ook deze stiften zijn weer aan 2 kanten te gebruiken waardoor je eigenlijks 2 stiften in 1 hebt. Nogmaals top product die we een ieder kunnen aanraden. Met vriendelijke groet van een blije familie Hidding.

Voegenstift Bruin

Wilde al een tijdje een andere voeg kleur. Zelfs als het je net als ik niet lukt binnen de lijntjes te kleuren, kun je met een natte lap binnen no time het overtollige voegenverf eraf krijgen. Het is verstandig om extra punten te bestellen. Ben erg blij met resultaat. Ik raad dit product zeker aan.

Voegenverf Wit

Deze voegenverf hebben we gekocht om de zwarte badkamervoegen wit te maken. Helaas dekte het pas goed na 2 lagen. Aan 1 potje had ik daardoor te weinig. Wellicht als je niet voor zo'n extreme verandering gaat, dat 1 laag genoeg is. Het resultaat is wel echt fantastisch uiteindelijk. Heerlijk frisse witte voegen. Het lijkt daardoor een hele andere badkamer! Ik heb nog verf over van het tweede potje en wil het nu ook in andere ruimtes doen.

Voegenstift Wit

Van bestelling tot verwerking snel en perfect

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten

Goed product, mijn voegen zijn geverft en zien er top uit, snelle correcte levering .

Voegenstift Crème

Dit was een hele goede keus Mijn keuken is er weer helemaal van opgefrist Ben er heel blij mee.

Voegenverf Wit, Kwasten

Geweldige verf in 1 keer gedekt en mijn badkamer ziet als nieuw eruit,ga vaker gebruik maken van dit verf. Makkelijk en snel te gebruiken,heb aan mensen geadviseerd om dit te gebruiken.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet, Voegenstift Crèmewit

Ik had zeer sterke reiniger gebruikt. Daardoor is de kleur uit de voeg getrokken :-(. Antraciete en crème witte voegenstiften gekocht Voor de 2 verschillende badkamers. Het resultaat is FANTASTISCH. Het werkt makkelijk. Op voeg kleuren, even laten inwerken en dan pas uitgeschoten plekjes weghalen. Dat werkt het beste. Na een uur nog een keer en de voegen zijn geweldig op kleur. Ik weet nog niet of de kleur blijft na een (warme) douche beurt. We zijn ons nieuwe huis aan het verbouwen. We wonen nog tijdelijk ergens anders en water is nog afgesloten. Ik hoop dat de kleur dan in takt blijft. Het heeft in ieder geval tijd om uit te harden. De kleur zou wel moeten blijven na een douche beurt als ik de voordelen van deze wijze van voegen op kleur krijgen goed heb gelezen.

Voegenverf Wit, Kwasten

Top product!! De wc zit er als nieuw uit en alleen nog maar de voegen gedaan met jullie top product. Echt zo eenvoudig mee te werken. We zijn er heel blij mee.

Voegenstift Wit

Kleurt prima, maar de stiftpunt gaat heel snel rafelen, daardoor haal je lang niet de beloofde 60 m voeg.

Voegenstift Crèmewit

Super goed te verwerken en mooi dekkend. Alleen het vinden van de juiste kleur is wat lastig. Zeer mooi resultaat.

Voegenverf Zilvergrijs, Kwasten

Ik ben zéér tevreden over de voegenverf. De kwaliteit is goed, de instructies zijn duidelijk en correct en het resultaat is naar wens. Prachtig product, goede service, alles in orde. Deze unieke producten zijn een absolute aanrader!!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Perfect resultaat, echt top! Aannemer had fout gemaakt door witte voegen aan te brengen in plaats van de afgesproken grijze. Door de voegenstift was probleem gelukkig eenvoudig op te lossen. Gelukkig geen voegen uit hoeven te slijpen en nu dankzij voegenstift prachtig resultaat!!

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Kogel 5mm

toppie

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Snelle levering en goed product. Dik tevreden

Voegenstift Wit, Voegenverf Wit, Kwasten, Voegenreparatie Wit

Ben de badkamer aan het verfrissen. Stond wat sceptische tav de producten, het leek zo simpel. Besloot het stapje voor stapje uit te proberen..... voegenstift verft de voegen goed maar ik zou er veel nodig hebben voor de hele badkamer. Gelukkig is er ook voegenverf, gelijk besteld want t spul werkt echt goed! Ben begonnen met voegvulling om voegen te repareren, ook dat ging prima tot mijn verbazing. Erg goed spul en makkelijk te verwerken! Het is best aan de prijs, maar ik heb een klein gedeelte van de badkamer opnieuw laten voegen (badkamer in slechte staat), dat was behoorlijk kostbaar, dus in verhouding is dit spul veel goedkoper en kan ik het in kleine stukjes doen. Een aanrader!

Voegenstift Wit

Handige en fijne stift! Wel sneller leeg dan verwacht. Ik had (om irritatie te voorkomen) beter 2 stiften kunnen aankopen ipv 1.

Voegenverf Wit, Kwasten

Deze zijn top tegen een redelijke prijs

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Niet goedkoop, maar werkt gewoon perfect. Veel beter dan de voegenverf uit de bouwmarkt die alleen voor een grote bende zorgt!

Voegenstift Crèmewit

Ik stap weer met plezier in mijn badkamer zonder mij te ergeren aan de zwarte plekken in de voegen!

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm

Ik zal me al langer te ergeren aan mijn oude voegen in de badkamer. Ik vroeg me af wat ik hier nog aan kon doen totdat ik de voegenstift ontdekte. Eerst een uitgeprobeerd. Geweldig resultaat en meteen nog twee besteld. Ik heb een nieuwe badkamer. Helemaal blij.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Erg goede verf. Brengt gemakkelijk op. Mijn voegen zijn er enorm van opgeknapt.

Voegenstift Wit

Eerlijk gezegd valt het een beetje tegen, de verfkomt er moeizaam uit. En na even gebruikt te hebben komt er helemaal geen verf meer uit ,het was echt nog gee 60 meter.

Voegenreparatie Wit

Werkt als beloofd, prima resultaat !

Voegenstift Crèmewit, Reservepunten Kogel 5mm

Wauw!Wat een uitkomst zeg die voegenstift!Had eerst een klein stukje van de vloer gedaan om te kijken of het wat was.Nou voor ik het wist had ik de halve badkamervloer al gedaan!Gemakkelijk in gebruik en mijn badkamer heeft meteen een heel andere uitstraling!Top product!Heb een tweede besteld om dat ik net niet genoeg had....

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.