Voegenstift Wit

Werkt erg makkelijk en dekt goed. Resultaat is erg goed. Enige opmerking is dat ik er zeker geen 60 meter mee dek, zoals op de verpakking beschreven wordt.

Voegenstift Wit

Ben er mee bezig wordt erg mooi morgen weer verder Goed spul wel tevreden

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Makkelijk in gebruik voor de smalle voegen. Ideaal!

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Top!! Mijn voegen zagen er lelijk uit. Alles geprobeerd om ze schoon te krijgen, maar niets hielp. Uiteindelijk de voegenstift gekocht. Ik was sceptisch. Na 2 keer de voegen "stiften" ziet het er als nieuw uit in de douchecabine. Geen rommel, vieze handen of verfstank. Gewoon stiften, na een uur nog een keer. 24 uur laten drogen en klaar met mooi resultaat.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Mijn voegen waren vies en verouderd, maar deze voegenstift heeft dit probleem makkelijk en snel opgelost. Mijn badkamer ziet er als nieuw uit! Een van de meest belonende karweitjes sinds tijden. Echt een aanrader!

Voegenstift Bruin

Om heel eerlijk te zijn: ik vind de bruikbaarheid teleurstellend. Al heel snel was de stift “op”. Daarna omgedraaid en toen ging het verven van de voegen niet goed meer. Moest zeker 3 x met de stift over de voeg om hem wit te kleuren. Ook de andere kant van de stift is nu al versleten. En er zit nog genoeg in de marker. Vraag: zijn die stiften los te koop. Begrijpt u m’n teleurstelling? R. Cossee.

Kitstift Wit

Doet helemaal wat het belooft

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Achter het kookgedeelte in de keuken waren de voegen van mijn tegels erg vies geworden. Met de voegenstift ziet het er nu weer prima uit. Ben er ontzettend blij mee.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Na de voegen van de keukenvloer te hebben gedaan, super enthousiast. En dat met 1 stift

Voegenstift Crèmewit

Geweldig produkt, vanwege de verbouwing hebben we er even op moeten wachten, maar het was het waard. De voegen tussen de keukentegels zijn nu weer prachtig licht. De stift is eenvoudig toepasbaar en het werkt nauwkeurig!

Voegenstift Lichtgrijs

Ik heb nu de eerste keer hier besteld en het was ondanks de verhuizing netjes geregeld en hielden goed contact en ben daardoor toch blijven wachten op mijn bestelling en ben zeer tevreden . En alles ook netjes Verstuurd en was ook op tijd binnen . Ik zal hier zeker nog bestellen.

Voegenstift Lichtgrijs

Eerst een beetje sceptisch, maar ik moet zeggen het resultaat is geweldig . Heel blij mee. Kan het iedereen aanraden

Voegenverf Wit

Ik kan er niks over vertellen, omdat ik het nog niet ontvangen heb. Het zou maandag verzonden zijn, maar helaas nog niks ontvangen. Heb wel al eerder bij jullie voegenverf gekocht en ik ben er heel tevreden over. Ik hoop dat het voor maandag geleverd wordt.

Voegenstift Wit

Voegen worden weer mooi wit eenvoudig om mee te werken wel extra puntjes bij bestellen omdat de punt snel versleten is

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

De voegenstift werkt erg goed. Ik heb in een middagje de wc kunnen opknappen. Het was voor mij alleen makkelijker geweest als ik een reservepunt had meebesteld.

Voegenstift Crème

Keurig afgehandeld na de verhuizing van de leverancier

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm

snelle levering en precies wat ik besteld had prima dus

Voegenstift Grijs

Werkt heel makkelijk, dekt goed en blijft goed zitten. Ik kan het aanbevelen om lelijke voegen weer wat mooier te krijgen.

Voegenreparatie Zilvergrijs

Was precies wat ik zocht. Dacht aanvankelijk dat hoeveelheid te weinig was (68 gram) maar dat bleek mee te vallen. Ik moest maar 60 cm voeg repareren.

Voegenverf Donkergrijs / Antraciet, Kwasten

Gezien de grootte van de keuken is het aardig wat werk om alle voegen 'dark grey' te verven. Maar het resultaat is prachtig! De voegenverf smeert goed uit en is makkelijk te verwijderen van de tegels.

Voegenstift Wit

goede levering duidelijke omschrijving tevreden over het product

Voegenverf Crèmewit, Kwasten

Vanmorgen aan de slag gegaan met Tulipaint potje verf met een meegeleverd kwastje. De badkamer is er enorm door opgeknapt,en nog een half potje over. Dus kunnen we nog eens aan de slag

Voegenreparatie Antraciet

Goed product gemakkelijk gaatjes in de voegen opvullen. Oververven met voegenstift of voegenverf is overbodig. De kleur is in 1x goed goed. Top product, door professional aangeraden!

Voegenstift Wit

Aanvankelijk leek het ons aan de dure kant zo'n stift en kochten we een goedkopere elders, doch wij zijn hier van teruggekomen. Wij kochten de stiften van voegenstift.nl en na gebruik hiervan waren wij zeer tevreden. Het werkt makkelijk en gaat heel lang mee op de behandelde oppervlakte . Wij kochten naderhand weer een stift voor andere oppervlakken. Zeer tevreden.

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Werkt fantastisch. De badkamer knapt er geweldig van op.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.