Voegenstift Wit

Product voldoet volkomen aan de verwachting, Zeer snelle levering.Besteld en de volgende dag al in huis met bijgevoegd een leuke gadget, Perfect.

Voegenverf Crèmewit, Kwasten

Prima product en een super goede service.

Voegenstift Zwart

Prima stift, dekt de voegen goed. Onze keuken is er van opgeknapt

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

in mijn vloer was steenachtig materiaal wegge brokkelt, deze opnieuw gevoegd met grijze kleur, maar je zag het verschil.door het bijkleuren met deze stift in donkergrijs zie je er niets meer van.

Voegenstift Zilvergrijs, Reservepunten Kogel 5mm

Top product, ik had erg ruwe voegen.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Ik kan alleen maar zeggen als u voegen oud of vuil zijn neem dan een voegen stift van voegenstift.nl en behandel dan deze daarmee en u voegen zijn als nieuw of zelfs nog mooier

Voegenreparatie Lichtgrijs

Super goede voegenreparatie middel. Hecht super goed op de bestaande voegen en vult de gaten goed op.

Voegenstift Wit

Ik ben super blij met het resultaat en de stift gaat erg lang mee! Ik ben van een grijze voeg naar een witte voeg gegaan en dat ging prima!

Voegenverf Wit, Kwasten

Ervaring tot nu toe precies volgens 'het boekje'.

Voegenstift Lichtgrijs

Helaas, tot 2x toe matcht de kleur totaal niet :( Zou waarschijnlijk de beige of crème moeten hebben masr durf geen andere kleur meer te bestellen, ook toen de punt beitels besteld in 3mm en kreeg de 5mm opgestuurd, niet nodig gehad omdat de kleur niet juist was, toch bij elkaar €45,- weggegooid. Jammer want het is een goed product..

Voegenstift Wit

Geweldig. Supermakkelijk in gebruik en eindelijk weer witte voegen in het kleinste kamertje van het huis, ipv gele. Ik heb meteen ook een kitstift besteld want die kunnen ook wel een opfrisbeurt gebruiken. :)

Voegenstift Wit

Geweldig product. Makkelijk aan te brengen, top resultaat. Mensen die hier komen denken dat ik een nieuwe vloer heb. Absolute aanrader!

Voegenreparatie Lichtgrijs

Heel erg tevreden bedankt nogmaals

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

Ideale stift om mee te werken. Het is heel makkelijk om het aan te brengen. Stift je naast de voeg dat is het heel goed om weg te vegen. Wij hebben zelf hele brede voegen dus hebben wel iets meer verf nodig dan bij smalle, maar dit ging perfect. Ik zou het iedereen aanraden. Hebben nagedacht over verf. Ben heel blij dat ik voor de stift ben gegaan. Het resultaat is geweldig.

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Bestelling niet ontvangen

Voegenstift Wit

Het resultaat is prachtig. Alleen onze voegen zijn wat grof van structuur waardoor het puntje van de stift broos is geworden. We hebben het puntje van de stift nu omgekeerd en weten niet hoe laag deze kant meegaat . Daarna wordt de stift voor ons niet meer bruikbaar. Wij weten niet of de puntjes van de stiften los te verkrijgen zijn?

Voegenverf Crèmewit, Kwasten

Ik kocht niet alleen deze, ergonomisch perfect uitgevoerde, kwasten maar ook Tulipaint voegenverf. Het was een experiment, omdat de donkere voegen van de 80er jaren witte tegelvloer tegen begonnen te staan. Het resultaat is verbluffend: lijkt nu wel een design vloer!

Voegenstift Wit

Snel en eenvoudig de voegen van je tegelvloer weer opgefrist.

Voegenstift Wit

Pas in gebruik genomen, maar nu al blij met mijn aankoop. Wat een gemak en wat een mooi resultaat ! Nu maar hopen dat dit voor jaren is.

Voegenstift Wit

De inkt dekte goed , maar ik kon er minder mee doen dan ik verwachten. Vriendelijke groeten j v Egten

Voegenstift Wit, Reservepunten Beitel 3mm

Ik heb 2 stiften gekocht om 2 verschillende projecten aan te pakken. Eerste project was verouderde voegen terug opfrissen. Resultaat is super; net alsof we het net geplaatst hebben, ziet er heel netjes uit. Tweede project; net geplaatste voegen hebben een verkeerde kleur, dus ik hoopte met de voeg stift de kleur te kunnen veranderen ( van zandkleurig naar wit) en dat is prima gelukt. Echt een aanrader. Ik ga nog extra bestellen voor de douche.

Voegenstift Wit

Ervaring na 1 jaar: Geweldig product. Vorig jaar gebruikt in de keuken. Fantastisch zelfs de tegels leken nieuw. Door alleen even de voegen met de witte stift te verven. En in de toilet de vloer. Nog steeds ziet alles er als nieuw en wit uit. En zo makkelijk ook om aan te brengen. Zo gedaan. De slechte recensies over de stift zou ik maar denken misschien te hard gedrukt? Ik ga er nu weer 2 bestellen voor mijn vloer in de badkamer. TOP PRODUCT. Zou het iedereen aan raden.

Voegenverf Wit, Kwasten

Voegenverf zeer makkelijk aan te brengen met voegenkwasten, zelfs voor iemand met 2 linkerhanden zoals ik. Het resultaat is prachtig. Alle aandacht ging eerst naar de voegen als je naar mijn tegelvloer keek, nu zie je eerst mijn mooie tegels, dit was de bedoeling.

Voegenreparatie Lichtgrijs

Bevalt goed goed en is makkelijk te verwerken en snel droog

Reservepunten Kogel 5mm

Ideaal, makkelijk te wisselen en beide kanten zijn te gebruiken. Makkelijk mee bestellen.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.