Voegenverf Wit, Kwasten

In een woord super verrassend

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm

Badkamer vloer voegen gedaan met de voegenstift. Wat een verschil! De voegen zijn echt opgeknapt en de badkamer oogt weer als nieuw. Gebruik is heel simpel en na 4 uur voegen (grote badkamer, kleine tegels en dus veel voegen) is het super mooi geworden!

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm

Voegenstift Wit

Tot nu toe werkt het prima!

Voegenverf Wit, Kwasten

Het is uiteindelijk nog eenvoudiger aan te brengen als in de beschrijving. En het resultaat is ongelooflijk mooi. Alsof je een professionele klusser bent..

Voegenreparatie Grijs

Vandaag gebruikt, ging prima. Omdat het een poeder is kan je er een hoeveelheid van maken die je wilt. Netjes wegzetten en je kan er later weer gebruiken zonder dat het uitgedroogd is.

Voegenstift Wit, Reservepunten Kogel 5mm

We zijn blij met het resultaat. De voegen zijn erg slecht, waardoor het vernieuwen ervan eigenijk noodzakelijk is. Alleen de investering van nieuwe tegels gewoon niet waard als we hier nog max 4-5 jaar blijven wonen. Tevens waren we blij dat we de extra stiften erbij hadden besteld, gezien deze door de slechte voegen snel op zijn. Ik ben benieuwd hoelang het voegen wit erop blijft zitten. Advies kan zijn om ook voegen opvul wit te kopen, zodat de diepere voegen ook behandeld kan worden.

Voegenstift Wit

Je zult de hele voeg moeten doen, anders zie je het verschil, maar het is daarna wel als nieuw. Mooie witte voegen, goed product dus!

Voegenstift Wit

Werkt precies zoals omschreven. Dekking zou iets beter kunnen maar mijn voegen waren dan ook erg vervuild. Ben erg tevreden met de voegenstift. Niet binnen de lijntjes kleuren maar precies op de lijntjes!! :)

Voegenreparatie Zilvergrijs

TOP TOP TOP KLEUR IS PERFECT MAKKELIJK TE VERWERKEN VULT GOED SNELLE LEVERING

Voegenstift Zwart

De voegen stift is heel handig in gebruik en als het droog is blijft het super zitten en ziet er erg mooi uit. Gaat ook makkelijk van de tegels af. Ik raad het iedereen aan om zo je vloer of wand een nieuw uiterlijk te geven.

Makkelijk in gebruik, mooi resultaat. Wel prijzig. Prima levering

Voegenstift Wit

Prima product. Doet wat het moet doen en is makkelijk in gebruik. Resultaat is naar wens. Zou het zeker aanraden!

Voegenstift Wit

Snel geleverd en het werkt echt super.

Voegenstift Beige

Snelle bezorging en klantenvriendelijke service. Personeel hulpsam bij probleem oplossing.

Voegenreparatie Wit

lekkende voegen in de badkamer gered met deze voegenreparatie. makkelijk te verwerken en resultaat is mooi.

Voegenstift Bruin

Super goed dekkende stiften, waarmee ik mijn grote zelfgemaakte mozaïk in de douche een veel mooier resultaat kon geven. Met de vijf kleuren die ik heb gekocht kon ik de voeg aanpassen aan de kleur van de tegels en is de afbeelding veel duidelijker geworden.

Reservepunten Kogel 5mm

Nog niet gebruikt . Had voldoende aan de stift in de grout pen. Ca 40 m1 gedaan met 1 grout pen. Ziet er goed uit! Nu eerst maar even afwachten hoe dit houdt.

Voegenstift Grijs

Top kwaliteit. Doet wat het moet doen. Zeer tevreden hierover

Voegenreparatie Zilvergrijs

Wat een top vuller. Zeker het geld waard!

Voegenstift Donkergrijs / Antraciet

Wonderstiften. Ontzettend blij met Voegenstift.nl. Na ontvangst van de pennen meteen beginnen, eerst nog wat wennen Samen als duo aan het werk het eind resultaat super sterk Dus ik raad aan Valt er iets op te frissen direct naar Voegenstift.nl te gaan. Vriendelijke groet, Joke van der Neut

Voegenstift Lichtgrijs

Werkt perfect zeer fijn aan te brengen mijn vloer is weer echt als nieuw!!

Voegenreparatie Donkergrijs / Antraciet

Werkt als de brandweer! Jammer dat er geen zwarte variant van beschikbaar is. Ik heb de voegen met antraciet voegenvuller gerepareerd. Net een tintje lichter dan zwart. Daarom heb ik de gerepareerde voegen alsnog met de zwarte voegenstift behandeld. Het eindresultaat is nu naar de wens.

Kitstift Wit

langzaam, heel erg langzaam

Voegenstift Lichtgrijs

Erg tevreden over de Voegenstift. Het ziet er weer fris en netjes uit. Op een enkele plek heeft het nog niet helemaal mooi gepakt, die zullen we op korte termijn nogmaals behandelen. Ik hoop dat we er lang van kunnen genieten en dat het product ooit gewoon bij de bouwmarkt verkrijgbaar is, zodat je geen bestelling van 1 stift hoeft te doen.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.