Voegenstift Grijs

Het werkt zeer goed ben er dik tevreden over goed spul alleen jammer dat er maar 1 stifje bij is maar verder top spul

Voegenstift Wit

Werkt heel goed! Je moet wel soms een paar keer over de voeg heengaan voordat die helemaal goed wit is. Maar dan is het ook helemaal prima!

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Beitel 3mm

Om te proberen twee voegenstiften met extra reservepunten besteld. Na eerste gebruik meteen een aantal extra voegenstiften besteld. Voor de smalle voegen de 3 mm punten gebruikt en voor de grotere voegen de punten die standaard bij geleverd worden. Het werkt echt perfect, voegen zijn weer heel mooi en de tegelvloer heeft weer een mooie uitstraling. Communicatie via de mail werkt goed; op onze vragen keurig een antwoord (en oplossing) gekregen.

Voegenverf Wit, Kwasten

Snelle levering en uitstekend resultaat. Wij gebruiken het product in een hotel en de voegen zien er weer als nieuw uit.

Voegenstift Lichtgrijs, Reservepunten Kogel 5mm

Fantastisch product. Heel makkelijk aan te brengen en de badkamer ziet er daarna uit als nieuw. Eerst een stift besteld om te testen, maar ben zo enthousiast dat ik gelijk twee nieuwe erbij besteld heb.

Kitstift Wit

Super produkt, zocht hier al een tijdje achter. Heel makkelijk in gebruik . Dekt perfect de oude kitranden en ze zien er weer als nieuw uit.

Voegenverf Lichtgrijs, Kwasten

Verf droogt snel en lijkt sterk. Plavuizen in woonkamer goed gelukt echter op voegen WC minder. Waarschijnlijk ander type voegmateraal. Product werd snel geleverd

Voegenreparatie Wit

Doet wat het moet doen alleen het mee geleverd stokje om voegsel in voeg te drukken is wat aan de kleine kant.

Voegenstift Donkergrijs, Reservepunten Kogel 5mm

Fijn om de reservepunten mee te kunnen bestellen. Ik had deze nodig voor ons toilet. De voeg was ruw waardoor de punt snel slijt. Ik raad aan om altijd de punten voor de zekerheid mee te bestellen...

Voegenreparatie Wit

Dit produkt doet wat het belooft , gewoon voegsel brokkelt uiteindelijk terug af. Het is makkelijk te bewerken. Zou het direkt terug kopen.

Voegenverf Wit

Het product doet exact zoals het omschreven staat, eenvoudig aan te brengen en weer keurig nette witte voegen! Ik ben er content mee.

Kitstift Wit

Erg blij mee! Dit kitrand was echt niet meer schoon te krijgen en nu toch weer mooi wit!

Voegenstift Wit

Wauw wauw wauw!! Mijn badkamer en toilet lijken als nieuw. Zo makkelijk in gebruik en een super resultaat. Mijn voegen zijn weer spierwit, zelfs in de douchecabine !

Voegenstift Wit

Inhoud van de voegenstift hecht goed. Maar ik mis een tweede stiftje. Stiftje is eerder op dan de inhoud. Daarom niet meer dan een 3

Voegenstift Lichtgrijs

Onze vloer, die al wat jaartjes oud is, een mooie opknapbeurt kunnen geven door de voegenstift! Makkelijk in gebruik en het resultaat is direct zichtbaar!

super voegenverf

super voegenverf

Fijne manier om voegen snel en goed te herstellen

Is zeer makkelijk op te brengen. Zelfs kleinste scheurtjes in de voegen vult die op.

Witte voegenstift dekt grijze voegen in één keer

Mijn grijze oude voegen in toilet behandeld met de witte voegenstift. Wat knapt de toilet ervan op! Extra punten mee besteld , ik had die wel nodig maar niet allemaal. Prima produkt!

5mm reservepunten

Reservepunten kosten niks en als je veel voegen moet doen, is het een mooie backup

Ideaal

Ideaal product, makkelijk in gebruik met goed resultaat. Geen moeilijk gedoe meer met voegen maar gewoon een stift en het zicht van nieuwe voegen. Aanrader!

De uitvinder van de voegenstift verdient een standbeeld! Bravo!

De uitvinder van de voegenstift verdient een standbeeld! Bravo!

Voegenreparatie voldoet volledig aan de verwachting

Voegenreparatie voldoet volledig aan de verwachting, makkelijk te verwerken je moet alleen geen haast hebben want het drogen duurt even...

Voegenstift

Het is heel makkelijk op te brengen. En je krijgt weer een prachtige badkamer

Kitranden in de douche zien er weer als nieuw uit

Deze kit stift is fantastisch. Zeer eenvoudig te hanteren en de kit droogt lekker snel. Mijn douche ziet er weer als nieuw uit.

Werkt en dekt goed maar!

Stift werkt en kleurt voeg wit, maar de punt van de stift slijt weg als sneeuw voor de zon. Een voeg is bijna altijd ruw van materiaal en een zachte punt werkt dus maar heel even. Wellicht een aantal extra stiftpunten bijleveren.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.