Slechte service

Helaas heb ik t product niet volgens plan ontvangen, kan er nog niks van zeggen. Ik ben benieuwd naar de reactie van de klantenservice, er is niet direct een reactie.

Vieze voegen zien er weer uit als nieuw!!!

Prima resultaat. Mijn oude cremekleirige voegen waren grijs en vies geworden. Zien eruit als nieuw!!!!!!

Snelle manier om scheuren te dichten en gaten in de voegen te dichten.

Snelle manier om scheuren te dichten en gaten in de voegen te dichten.

HET WERKT ECHT

Afhankelijk was ik een beetje scepties , zou het echt werken? HET WERKT ECHT en het resultaat is verbluffend, nu nog de Kitstift uitproberen.

Beitel 3mm reservepunten

Punt is erg makkelijk te verwisselen. Beitel werkt perfect bij de smalle voegen en gaat lang mee

product voldoet aan alle verwachtingen.

product voldoet aan alle verwachtingen. Werkt gemakkelijk . Een dikke10 waard

Voegenverf

Super makkelijk en top resultaat van wit naar grijs echt een aanrader Mvg Gunter

Scheuren in de douche voegen

Makkelijk te verwerken en met een super goed eindresultaat. De voegen zijn weer als nieuw. Zeker aan te bevelen.

Super voegenstift.

Doet wat het beloofd, nl de voegen in de badkamer weer wit maken. Snelle levering. Wij zijn tevreden.

Top product

Ik heb vorige maand een voegenreparatie van tulipaint voor voeg reparatie gekocht. Ik heb het nu pas gebruikt en het is meer dan uitstekend

Ben er oprecht erg blij mee!

Ik was wat sceptisch, maar proberen kon geen kwaad. Ben inmiddels een ontzettend tevreden klant! Mijn badkamervloer is gelegd in beton zonder voegen. Dit geeft die ouderwetse smoezelige look. Ik had hierdoor verwacht meerdere stiften nodig te hebben i.v.m. de harde structuur en wellicht het intrekken vd verf. Maar het ging ontzettend soepel! Mijn vloer is volledig bijgewerkt incl. de vloertegels vd douche, het heeft me weinig tijd en inspanning gekost en de badkamer ziet er nu modern en weer fris uit. Tevens zijn de voegen nu zelfs beter schoon te houden dan voorheen. Ben er oprecht erg blij mee! (Ik zie hier helaas geen optie om een foto toe te voegen)

Verschil is enorm

Ik heb ,om het eerst uit te proberen, de stift besteld , maar ik ben zo tevreden dat ik nu een blik heb besteld om de gehele woonkamer te doen. wat een verschil zeg!!! Nu kijken hoe lang het zo blijft.

Makkelijk en goed

Makkelijk en goed, inhoud komt overeen met opgave.

Prima voegen reparatie middel en service

Prima voegen reparatie middel en service

Heel tevreden

Top, snelle levering en handig in het werken met de stift.

Werkt perfect en makkelijk

Werkt perfect, heel makkelijk om mee te werken

Geweldig product zijn die voegenstiften

Wat een geweldig product zijn die voegenstiften. de verweerde voegen die van oorsprong licht grijs waren, nu netjes antraciet gemaakt. 50 vierkante meter in nog geen 3 uur gekleurd, zelfs met 2 linkse handen is dit een simpel karweitje. Voegenstift.nl, dank je wel voor dit geweldig mooi product.

Voegen reparatieset

Heel fijn reparatiesetje om gaten in de voegen te repareren

Prima stift maar!

Prima stift om mee te werken, echter 60 meter inkleuren in praktijk niet mogelijk. Met een beetje geluk haal je drie meter. Ligt niet aan de inhoud wellicht, daar kom je niet achter, ligt aan de stift en de kwaliteit hiervan. Stift verdwijnt in koker en neemt geen verf meer op. Na drie meter ben je uitgekleurd.

Prima resultaat!

Prima resultaat! Eenvoudig aan te brengen.

Goeie en snelle service

Goeie en snelle service

Voegenmarker

Prima product , makkelijk in gebruik

Witte voegenreparatie van Tulipaint

Ik heb dit produkt vorige week gekocht en ben er tevreden over

Snelle service en prima eindresultaat

Opzoek naar een voegenstift, tik je wat in op Google en ik kwam hier terecht. Een uitgebreide keuze icm de prijs deed me besluiten twee stiften te bestellen. Vandaag ontvangen en gelijk uitgeprobeerd. En dat uitproberen bleek uiteindelijk een prima eindresultaat op te leveren. Dus ik ben hartstikke tevreden. De verkleurde voegen zien er weer keurig uit!

Raad het iedereen aan mocht dit nodig zijn!

Helemaal fantastisch had dit niet echt verwacht Maar een heel mooi resultaat Raad het iedereen aan mocht dit nodig zijn

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.