Wel wat prijzig

Het is wel even een werkje maar het resultaat is echt netjes geworden,het is een klein potje maar je kan er genoeg meters mee doen . Product voldoet aan de beschrijving. Het is een prima voegen hersteller het is ook gemakkelijk aan te brengen maar prijzig voor de hoeveelheid meters wat je er mee kan voegen.

• Gebruikte producten: Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Ook voor beginners

De stift is goed te gebruiken voor een onervaren klusser. Ik ben tevreden met het resultaat. Ons douchevloertje is prachtig opgeknapt

Werkt goed

Ben blij met deze voegenstift. Gaat heel wat gemakkelijker dan met verf

Aanrader

• Service N.v.t.

Mooi resultaat, wel met de extra kleine reservepuntjes

De kleur is heel mooi geworden het product doet wat het belooft Deze fijne punt is geweldig voor smalle voegjes

Werkt echt goed

Product werkt echt goed en is goed aan te brengen. Voor nu en de toekomst zal ik dit gebruiken!

Werkt heel fijn en snel

Werkt als een tierelier, tegels ogen weer helemaal fris met wit. De kleur creme vond ik wat gelig uitvallen. De stiftjes slijten snel, dus niet te hard duwen!

• Service

Net zo makkelijk als beloofd

Zoals het filmpje liet zien hoe makkelijk het aanbrengen van de voegenwit met behulp van de stift ging, zo ging het bij ook. Helemaal top..

• Service

Makkelijk aanbrengen en zo schoon

Heel blij met deze voegenverf! Brengt makkelijk aan en is goed met een natte doek weg te vegen van de tegels als je iets over de voegrand heen gaat (meteen doen als het nog nat is). Mijn badkamer ziet eruit als nieuw!

• Gebruikte producten: Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten

Werkt uitstekend

Doet wat het beloofd! Goed spul! Stift blijft erna goed zitten

• Gebruikte producten: Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Voegenreparatie, Tulipaint Ontvetter
  • Service

• Gebruikte producten: Tulipaint Voegenstift 5mm, Tulipaint Reservepunten Beitel 3mm, Tulipaint Ontvetter
  • Service

Badkamer weer helemaal fris!!

Heel fijn, de badkamer ziet er weer fris uit!

Blijvend mooi

Ik had het al bij de zoon gebruikt. Is al een paar maanden geleden maar de voegen in de douche blijven mooi. Daarom heb ik het nu voor mezelf aangeschaft. Top produkt en heel gemakkelijk en vlot om aan te brengen !!

• Gebruikte producten: Tulipaint Voegenbeschermer Nanostift

Werkt fantastisch

Werkt fantastisch, makkelijk verwerkbaar en de voegen zijn weer als nieuw!

Echt mooi resultaat!

Ik had er één gekocht om het uit te testen en ben razend enthousiast! Ik heb er meteen nog twee gekocht voor de overige tegels in mijn woning. Het is gemakkelijk en snel, met een verbluffend resultaat.

• Service

Setje stiftpuntjes erbij had handig geweest

Fijne stift, had alleen extra stiften moeten bijbestellen. En ik kan niet zien hoeveel er nog in zit.

Zuinig in gebruik

Aanvankelijk dacht ik wat een klein potje daar heb ik er wel 4 voor nodig, maar ik kon bijna mijn hele badkamer ermee opfrissen. Nu gauw een bestelling doen voor nog 1 potje voor de finishing touche. Fijne kwastjes Heel fijn dat het geen chemische troep is, maar heel fijn om mee te werken en geur arm.

• Gebruikte producten: Tulipaint Voegenverf, Tulipaint Kwasten, Tulipaint Ontvetter

Tevreden

Prima, snel verzonden Doet wat het doen moet.

• Gebruikte producten: Tulipaint Kitstift

Betrouwbare service

al eerder bij deze firma voegstiften gekocht, wederom snelle levering, product klopt en is een aanrader bij hun te kopen. Deze firma verzorgt e.e.a. zoals het eigenlijk hoort te zijn.

Top ervaring

Super service en goed product!

• Gebruikte producten: Tulipaint Kitstift

Prima product

Prima product. De kop is na enkele tientallen meters versleten maar lijkt me normaal. Zou dit product nog kopen in de toekomst.

Beter dan goedkoop alternatief

Deze na veel wikken en wegen toch aangeschaft. Eerder goedkopere optie geprobeerd, maar zonder succes. Deze voegestift werk heel eenvoudig en dekt zeer goed. Direct begonnen met inkleuren. Mijn voegen waren bleek geworden door kalk aanslag. Mijn badkamer ziet er uit als nieuw. Zo blij mee!

Werkt goed

Simpel in gebruik. Mooi resultaat. Ik vind het een aanrader.

Heel erg tevreden

Zeer fijne kwaliteit en tevreden van de levering.

Niet tevreden

Erg slecht, amper 4 voegen kunnen doen en 6 beiteltjes zijn op.

Lingewei 41

4004 LK Tiel

Over Voegenstift

Voegenstift.nl: dé specialist in verf, nano-impregneermiddelen en reparatiekits voor voegen en kitranden Welkom bij Voegenstift.nl, uw vertrouwde adres voor hoogwaardige producten voor het verven, repareren en impregneren van voegen en kitranden in onder andere de badkamer, douche, keuken en woonkamer. Met een breed assortiment aan verf, impregneermiddelen en reparatiesets streven wij ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten. Binnen heel Europa staan deze bekend om hun duurzaamheid, effectiviteit en hoogwaardige afwerking. Tulipaint – een merk van vertrouwen Ons assortiment wordt gevormd door het gerenommeerde merk Tulipaint. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende prestaties en consistente resultaten en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van voegen- en kitverzorging.